/Bucuresti/Dentist

Stephanie's Dental Clinic Domenii

Bloc 10, Scara 1, Apartament 1, Bulevardul Ion Mihalache 144, București 011205, România

Stephanie's Dental Clinic Domenii
Dentist
4.4
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F387+QQ București, România
+40 742 234 683
mediculstomatolog.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Mihai Apostol
Mihai Apostol2 ani în urmă
Am fost tratat de doamna doctor Maria Iancu. Sunt pe final cu a 6-a coroană, în toate lunile în care am fost tratamentul a fost profesional, programările respectate, personalul foarte politicos, mi s-a răspuns la întrebările pe care le-am pus și mi s-a explicat cât costă fiecare etapă a operațiilor, măsurile de prevenție contra COVID respectate.
M-au și lăsat să aleg muzica 🙂.
Emilian Marian Bogdan Cristea
Emilian Marian Bogdan Cristea2 ani în urmă
Nu va recomand a 2 experiență 1 soția 2 mama 2 urgențe find ora 21:30 dureri sun fac o programare ok
Am ajuns deschideți gura da fără radiografie nu putem face nmk un calmant 170 RON
Doar ca deschid gura fără sa desfunde canal fără un pansament pus..
Nush dar io nu mai calc la ei greșeală mea
Adrian Madalin Dumitrascu
Adrian Madalin Dumitrascu2 ani în urmă
Pentru preturile percepute, primesti atentie, igiena si cam atat. Toate lucrarile facute cu ei au cedat in timp. Micile defecte au dus la comlicatii serioase.
Clinica de langa AFI are medici mai buni insa preturile sunt pentru programul non stop. Mi-au pierdut dosarul cu lucrari spundand ca sunt la arhiva si dupa multe insistente mi-au spus ca nu mai este la ei si ca nu imi pot returna acel dosar.Dr Liviu Hanu de la clinica din zona Domenii mi-a facut o lucrare fara acest dosar. A lucrat decent dar foarte incet, probabil era doar un incepator atunci in 2015. Lucrarile efectuate de el au cedat mai devreme de acea puseudogarantie si acum trag sa repar problemele aparute din cauza dansului. Dosarul nou deschis acolo la clinica din domenii a disparut si el. Nu recomand!
Ovidiu S
Ovidiu S4 ani în urmă
Nerecomandat. Lipsa de profesionalism. Am fost cu băiețelul la urgenta pentru că îl supăra o măseluță de la o carie. I-a obturat-o cu pansament urmând să revenim peste câteva zile sa o plombeze. După 24 ore se umflase și avea dureri. Am revenit cu el tot acolo nimerind la alt medic care a curățat canalele și a zis că nu este nicio infecție că este ok, dar în continuare s-a umflat mai rău. Nici unul din cei doi medici nu i-a dat medicație. Am fost in aceeași zi la alt medic, alt cabinet pentru că era tot mai rău, i-am făcut radiografie și i-au găsit pansament cimentat lăsat acolo care se infectase. Păcat că am ținut cont de review-uri când v-am ales.😤
Viorel tanasescu
Viorel tanasescu6 ani în urmă
Nu este prima data cand apelez la serviciile dvs, atat la Afi cat si in Mihalache. Ce imi place foarte mult este modul in care ti se vorbeste si esti ascultat, stiindu-se ca oamenii nu prea vin de, sau cu placere la dentist. Dna Doctor Ionica Nistor a reusit sa ma convinga ca exista si dentisti fara durere. Multumiri si felicitari. Nu am acordat 5 stele deoarece mi se pare ca tratamentul este atat de fragmentat in programari de 1/2 ore incat imi macina inutil timpul de care oricum nu prea dispun. Poate si un serviciu propriu de radiografiere macar de baza ar fi util spre a nu ne mai pune pe drumuri repetate. In rest (inca) numai de bine :)
Laura Elena
Laura Elena2 ani în urmă
Am venit astazi de urgenta la dna dr Anca Vlad cu baietelul meu pentru o durere la dintisor. A fost pentru prima data la dentist. Dna dr ne-a primit foarte repede si a fost prietenoasa cu noi. A vorbit calm cu baietelul si a reusit sa-i scoata dintisorul intr-un minut, fara ca el sa simta vreo durere. I-a placut foarte mult si cu siguranta vom reveni!
Daniela Dumitru
Daniela Dumitru2 ani în urmă
Nu recomand. Lipsa grava de pregatire a persoanei care m-a consultat si "tratat". Pun in ghilimele "tratat" pentru ca am fost nevoita sa apelez la un alt medic in aceeasi zi. Foarte trist si f grav ca acest cabinet sa aiba drept de functionare.
Gabrielle Oprea
Gabrielle Oprea2 ani în urmă
Medic stomatolog foarte bun la Piata Domenii, Dr Liviu Hanu, va multumesc pentru ajutor.
Am avut o carie urata pentru care a fost nevoie de pivot si coroana, coroana arata foarte bine si nu se vede ca este pusa. Recomand cu toata increderea!
Locații recomandate