/Bucuresti/Dentist

Orto Dental

Etaj 1, Strada Clucerului 2, București, România

Orto Dental
Dentist
4.5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35H+99 București, România
+40 749 336 825
orto-dental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Aghinitei
Diana Aghinitei2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea, vin deja de foarte multi ani in aceasta clinica. Am avut nevoie de diferite interventii performate intotdeauna excelent. Personalul este foarte profesionist, intodeauna atent...ma simt in siguranta cand trebuie sa merg, fara acel stres pe care il aveam de stomatolog inainte de a ajunge la aceasta clinica. L-am dus si pe fiul meu si sunt foarte multumita.
Mirabela Mazilu
Mirabela Mazilu2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta echipa minunata de doctori !am apelat de mai multe ori la serviciile lor avand diferite tipuri de probleme , si rezultatul a fost mereu peste asteptarile mele .
Multumiri in special d-nei doctor Claudia Cristea.
Florian Neacsu
Florian Neacsu2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism. Plusul pe care îl dă această clinică este respectul față de pacient, zâmbetul personalului și un raport excelent calitate-pret.
Lorena Hulea
Lorena Hulea2 ani în urmă
Ma bucur ca am ales Orto Dental! Este o echipa plina de oameni amabili, implicati ce dau dovada de profesionalism. Recomand!
Alexandra Cursaru
Alexandra Cursaru2 ani în urmă
Merg la Orto Dental de aprox 10 ani, am avut atat tratament ortodontic cat si alte interventii. Medicii sunt amabili, profesionisti, intotdeauna mi s-au prezentat toate optiunile cu avantaje, dezavantaje si costuri pentru a lua o decizie informata. Am recomandat si altor oameni si feedbackul a fost mereu acelasi.
Marlon Brando
Marlon Brando2 ani în urmă
Scriu de pe contul sotului. Pentru ca aveam copilul in tratament ortodontic si ma jena o masea plombata m-am gindit sa fiu precauta si sa vad din timp care este problema inainte sa se acutizeze durerea. Plomba era intacta dar ma jena putin maseaua cind mestecam pe ea. Din pacate, nu stiu numele dnei doctor pe miinile careia am incaput. Mi-a schimbat plombele pe doi molari apropiati pentru ca nu a putut sa-si dea seama care era cel care ma jena. Una din noile plombe mi-a cazut cam in doua luni. M-am reprogramat si am platit pentru o alta plomba. De atunci cred ca au trecut alte doua sau trei luni si deja si asta ma jeneaza si pare fisurata. Probabil ca in scurt timp se va sparge. "Aventura" asta m-a costat vreo 900 de lei. Plombele vechi le aveam de citiva ani... Daca as putea, as da minus 5 stele acestui cabinet dentar.
Ella Parichi
Ella Parichi2 ani în urmă
Scriu ca sa avertizez si alti parinti care se afla in tratament ortodontic la dl dr. Vlad Cristea. Pe scurt: am scos aparatul dentar al copilului pus la aceasta clinica de dl Cristea dupa un an si jumatate si sint nevoita sa i-l repun la o alta clinica stomatologica. Povestea cu mai multe detalii: inca de la inceput dl dr a modificat planul de tratamenent ceea ce mi-a indus un sentiment de nesiguranta (in planul primit initial e mentionata utilizarea unui distalizator Carriere, care insa nu a mai fost aplicat primind direct bracketii pe arcada de sus). Aceasta atitudine ezitanta, planuri discutate la o sedinta de activare care erau schimbate la urmatoarea, a continuat pe tot parcursul acestui an si jumatate. Poate ca nu m-as fi uitat in gura copilului daca spre sfarsitul tratamentului nu mi-ar fi spus ca nu poate mesteca pe partea dreapta deoarece o doare foarte tare o masea, durere care a inceput sa-i iradieze in ureche. Asa am vazut ca molarii 2 (cei care cresc la 13 ani) erau evident, fara sa fie nevoie sa fii ortodont, in afara arcadei. Nu puteam intelege cum ne apropiem de finalul tratamentului cind molarii copilului stateau in pozitia aceea total nefireasca. Am simtit nevoia unei alte opinii si asa am ajuns sa aflu ca fata mea avea mai multe probleme, iar unele dintre ele chiar cu consecinte pe termen lung, adica la virsta adulta. Nu mai insir aici toate problemele gasite, dar merita mentionat faptul ca incisivii centrali de pe arcada de sus erau in mod evident nealiniati (unul era indreptat spre interior, iar celalalt spre exterior). De altfel, aceasta a fost singura deficienta recunoscuta de dl Cristea. Mi-a spus insa ca se pot indrepta cu gutiera. Cind l-am intrebat de ce dupa un an si jumatate de purtat aparat dentar trebuie sa indreptam incisivii cu gutiera, mi-a spus ca s-a concentrat pe alte probleme si nu a putut sa abordeze si problema incisivilor. Apoi mi-a propus sa-i repozitioneze bracketii si sa mai lungim perioada tratamentului, dupa care s-a razgindit iar, in stilul careracteristic. In scrisoarea medicala pe care am primit-o dupa ce am dat aparatul jos, care e plina de aberatii medicale, a revenit la ideea gutierei si a tras concluzia, ca in opinia sa, tratamentul este incheiat desi cu 24 de ore inainte mi-a cerut sa mai mai gindesc pina a doua zi daca nu doresc continuarea tratamentului (!?!). Am pierdut un an si jumatate si mai bine de 5000 de lei. Singura consolare este ca am aflat ca efortul meu financiar si de timp nu a fost in folosul copilulului asa cum a fost intentionat si ca pot remedia asta la un alt ortodont.
Nicoleta Bichir
Nicoleta Bichir2 ani în urmă
Fidelă pacientă de mai bine de doi ani, recomand cu încredere Clinica Orto-dental!
Locații recomandate