/Bucuresti/Dentist

Dentland

Bulevardul Aviatorilor 23, București 011853, România

Dentland
Dentist
4.4
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36P+M6 București, România
+40 21 253 2315
dentland.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
The Lurker
The Lurker4 ani în urmă
Domnul doctor Oleg lucreaza cu multa rabdare si profesionalism. Cabinetul este dotat cu aparatura moderna, arata impecabil. Ii multumesc pentru experienta fara durere de la Dentaland. Mi-a fost frica mereu de stomatolog pana la dumnealui. Recomand cu incredere!
Marius-Mihai Padina
Marius-Mihai Padina5 ani în urmă
Merg la aceasta clinică stomatologica de peste 4 ani și recomand în totalitate serviciile stomatologice oferite. Atat în cazul operațiilor complexe (adiții de os, implanturi, etc) cât și a consultațiilor de baza, domnul doctor Gorea și echipa sa au dat dovadă de răbdare, atenție, rigurozitate și profesionalism. Serviciile medicale și materialele folosite au fost de super calitate, aparatura este de ultima generație cabinetul este impecabil iar preturile sunt unele corecte! Recomand cu încredere!
Dana Voinea
Dana Voinea5 ani în urmă
Sunt pacienta clinicii de mai bine de 8 ani , cu un istoric medical complicat. Aici am gasit o echipa de profesionisti care mi-au redat zambetul !
Anastasia Gorea
Anastasia Gorea5 ani în urmă
Superb!
Dan ovidiu Tuca
Dan ovidiu Tuca2 ani în urmă
Am avut o lucrare cu 2 dinti de porțelan la acest cabinet. Pe langa ca au gresit culoarea astfel ca aveam doi dinti mai albi decat ceilalti si ziceai ca sunt vampir nici canalul dentar nu a fost tratat bine astfel ca mi-a cazut un dinte in timp ce mancam.Bine ca nu l-am inghitit!Astfel ca am mers la alt cabinet unde am mai dat 3000 ron sa imi refac dintii.Clar nu recomand ....
Constantin Rosca
Constantin Rosca2 ani în urmă
Cea mai bună experiență trăită la stomatolog o am la această clinică. O echipă de oameni profesioniști care m-au făcut să mă simt bine și să depășesc frica de a merge la stomatolog. Recomand cu încredere!
Mo Mag
Mo Mag2 ani în urmă
La clinica stomatologică Dentland am găsit profesionalism și respect. Totul se face cu suflet. Vă mulțumesc pentru un zâmbet sănătos!
Roxana Mazilu
Roxana Mazilu2 ani în urmă
Servicii stomatologice de calitate și profesionalism, recomand!
Locații recomandate