/Bucuresti/Dentist

Smile Implant

Calea Șerban Vodă 204 Parter, București 040214, România

Smile Implant
Dentist
4.5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C473+M6 București, România
+40 722 174 067
smileimplant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Joșceanu
Ioana Joșceanu2 ani în urmă
Recomand! Aparatura de cea mai inalta calitate, Doamna Dr. Morosanu este o adevarata profesionista.
Mihaela Stan
Mihaela Stan2 ani în urmă
Recomand! Un cabinet cu dotări moderne și o echipa de profesioniști!
Stancovici Alexandra
Stancovici Alexandra2 ani în urmă
Un cabinet cu o echipă de medici profesioniști! Recomand cu mare încredere!!
Ionut Daniel
Ionut Daniel4 ani în urmă
Acum trei ani și vreo trei luni mă decid să mă apuc de reconstrucția totală a danturii și cum sunt o persoană care nu acceptă sfaturi pun mâna caut pe internet un cabinet dentar în sectorul 4 și găsesc Clinica Smile Implant. Nu stau mult pe gânduri și sun pentru o programare și mă prezint la cabinet. După ce se termină evaluarea și aflu etapele de reconstrucție având în vedere că aveam opt dinți lipsa începem pas cu pas din săptămâna următoare. Acum după toată această perioadă în care am trecut de la refacere carii, salvare de dinți cariați , două operați de sinus lift și aparat dentar pana la implanturi și coroanele finale pot spune că mai bine de atât nu se poate având în vedere ce haos era la mine in gură. Vă recomand cu încredere cabinetul Smile Implant cu tot personalul ei.
Duminecioiu constantin
Duminecioiu constantin2 ani în urmă
Amânam si evitam sa merg la stomatolog de frică, la fel ca mulți alții, asta până când, la recomandarea mai multor prieteni, am mers la Smile Implant. Grație profesionalismului medicului Irina Morosanu am uitat de teama, timpul petrecut la cabinet a fost foarte placut si relaxant, nu simțeam că sunt la medic, iar rezultatul a fost unul uimitor, pentru care am primit multe aprecieri. Recomand cu toata încrederea pentru servicii foarte bune la preturi decente.
Marge V
Marge V2 ani în urmă
Recomand cu caldura serviciile Smile implant . Personal amabil, profesionist, conditii de lucru excelente si echipamente de ultima generatie, in special tratamentul cu laser de care am avut nevoie acum ceva timp.
O cunosc pe doamna doctor Irina Morosanu de mai bine de 8 ani cind am avut nevoie de citeva implaturi.
Profesionalismul, mana usoara si ideile geniale este combinatia perfecta pentru un medic stomatolog.
Recent am revenit la cabinet cu o problema care in Anglia era tratata numai cu extractia dintelui dar eram sigura ca Irina va gasi alta solutie. Dupa investigatii a decis sa faca o procedura numita - Apical rezection- care a salvat dintele.
Mii de multumiri.
Alina Coman
Alina Coman2 ani în urmă
Am devenit pacientul Clinicii Smile Implant din București în urma recomandărilor primite din partea unor alți pacienți la fel de mulțumiți. Serviciile oferite de către clinică, dar și relația de încredere pe care o am cu doamna doctor Irina Moroșanu și întreg personalul clinicii m-au făcut să trec peste „frica de stomatolog” pe care o aveam din cauza experiențelor neplăcute din trecut. Vin cu foarte mare drag la această clinică și aștept cu nerăbdare să am o dantură perfectă.
Diana Serban
Diana Serban2 ani în urmă
Doamna Dr.Balinisteanu Nicoleta este un medic de exceptie ce a dovedit in repetate randuri faptul ca functioneaza in baza profesionalismului si este atenta la nevoile pacientilor. Cu siguranta voi mai reveni!
Locații recomandate