/Bucuresti/Dentist

LaStomatologie Basarabia

Bulevardul Basarabia 90, București 022121, România

LaStomatologie Basarabia
Dentist
4.7
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5M2+49 București, România
+40 733 336 825
lastomatologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Adelina Mihai
Adelina Mihai2 ani în urmă
Nu recomand...este o clinica curata si dotata insa experienta nu a fost una placuta, cred ca depinde de medicul pe care il nimeresti.
Stefan Plesca
Stefan Plesca2 ani în urmă
Profesionalism, fara durere, 10/10.
Stiu cum sa vorbeasca cu oamenii si stiu sa lucreze smecher tare.
O sa revin si pentru celelalte probleme cu dantura tot aici :) multumesc!
Andrei Mihailescu
Andrei Mihailescu3 ani în urmă
DE EVITAT !!!
Am fost pentru o extractie de molar de minte, si dupa multa munca mi se spune ca din pacate nu au echipamentul necesar pentru a scoate dintele in intregime si ca trebuie sa revin peste o saptamana. Dupa o saptamana in care am stat cu 3 nurofen pe zi din cauza durerilor si antibiotic, mi se spune ca din pacate echipamentul nu a ajuns si ca trebuie sa ma reprogrameze, bine inteles ca am cautat sa imi rezolv problema in alta parte unde a fost totul mult mai rapid si mai usor si fara durere. Nu va chinuiti alegeti alta clinica.
Angela OanaC
Angela OanaC3 ani în urmă
Sun sa întreb dacă îmi poate spune cât costa o lucrare.
Ma duc îmi spune prețul uitându-se la radiografia și apoi aflu costul celor 3 minute de stat în cabinet ca ma costa 50 de lei.
Aceasta a fost experienta mea extraordinara!
Atenție! Sunt foarte drăguți!
Cristina Voinea
Cristina Voinea2 ani în urmă
Recomand cu drag dr. Pascariu Caleb...este un medic extraordinar, foarte atent, meticulos si răbdător...in general imi este foarte teama sa merg la stomatologie dar in clinica La Stomatologie, alături de dnul dr Pascariu Caleb am avut o experiență minunata!
Alexandru-Florin Maria
Alexandru-Florin Maria2 ani în urmă
Nu ma gandeam ca o extractie de masea de minte o sa fie o experienta placuta. Multumesc doamnei doctor Camelia Vidroiu pentru ca a fost foarte atenta,calma si ptr.ca a are o mana extrem de usoara! Interventia a fost rapida si fara durere. Recomand aceasta clinica si in special pe dna dr.Camelia Vidroiu.
Magda Pesu
Magda Pesu2 ani în urmă
Am ajuns ieri în regim de urgență cu băiețelul meu care își spărsese dinții din față, iar dl. dr. Bogdan Berbece i-a reconstruit, dând dovadă de multă răbdare și tact. Copilul este foarte fericit și spune că arată mai frumos acum dinții decât cei originali :))
Mulțumesc, d-le doctor Bogdan Berbece!
Aleksandra Popov
Aleksandra Popov2 ani în urmă
DR. Camelia Vidroiu m-a facut să-mi depășesc preconceptiile si temerile pe care le-am avut despre medicii stomatologi . O recomand cu căldură. Este foarte calmă, explică foarte bine, iar teama parca dispare. Va multumesc .
Locații recomandate