/Bucuresti/Dentist

Dental One

E 82 Clucerului, Bucharest 011368, România

Dental One
Dentist
4.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F37G+VW București, România
+40 725 481 941
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina V
Cristina V4 ani în urmă
Prima mea experienta cu un medic stomatolog a fost pe la 4-5 ani, pe cand se facea inca anestezie cu spray-ul. Atunci, o doamna doctor, ignorand protestele mele, mi-a scos o masea "pe viu" si m-a traumatizat pe viata. Fast-forward vreo 12 ani: pentru prima data dupa acel episod, imi faceam curaj sa merg la dentist, fiindca la 17 ani nu vrei sub nici o forma sa ai carii la dintii din fata. M-am ales cu nervi dentari omorati inutil, plus un chist pe radacina dintelui, de care am aflat peste cativa ani, dupa ce m-am trezit brusc cu un abces imens.

Evident, am prins groaza de dentist si mai ajungeam pe scaun doar cand efectiv nu mai puteam de durere, si de obicei pentru extractii.

Prin 2016, mai stabila financiar si satula de astfel de experiente, am inceput sa merg pe la cabinete mai scumpe, insa teama era acolo si faceam cate un detartraj, dupa care nu ma mai prezentam. Pana cand am ajuns la Dental One, si n-a mai fost nevoie sa merg altundeva.

Toti medicii de la Dental One cu care am interactionat au fost profesionisti, insa am o apreciere deosebita pentru dl. Andrei Stanciu. Are o rabdare extraordinara si a inteles teama mea, asa ca imi explica in detaliu absolut tot ce urma sa faca, ce se poate intampla etc. La modul "acum o sa simti o raceala, e din cauza x", sau "aceasta freza iti va da o senzatie un pic mai neplacuta, ca o zguduitura". Datorita lui, am ajuns, de la tremuraturi incontrolabile cand ma asezam pe scaun si maini atat de incordate incat faceam febra musculara dupa o interventie mai lunga, la a ma aseza pe scaun zambind si la a accepta de bunavoie sa incercam o interventie superficiala fara anestezie. Si nu, nu m-a durut :)

Cum nimeni nu e perfect, si la Dental One mai e, zic eu, loc de mici imbunatatiri. Nu toti medicii explica mereu fiecare pas din interventie, si sa stau acolo fara sa stiu ce va urma sau ce se intampla imi da pusee de anxietate. De cateva ori, am plecat din cabinet oarecum nelamurita cu privire la pasul urmator in tratament. Unele dintre asistente nu par mereu foarte pregatite, si, cand sunt intrebate ceva, ofera pareri si nu raspunsuri clare, sau spun efectiv ca nu stiu, dar nici nu merg sa intrebe.

Pentru mine insa, aceste mici hibe sunt compensate cu prisosinta de profesionalismul medicilor, de aparatura de ultima generatie si, cel mai important, de intentia evidenta a celor de la Dental One de a salva dinti si nu de a-i scoate - ceea ce, in cazul meu, au reusit in proportie de 99%. Este cel mai bun cabinet stomatologic la care am fost pana acum si sunt foarte multumita de rezultate.
Alina Murineanu
Alina Murineanu4 ani în urmă
Am fost la Dr. Răzvan Paraschiv pentru un retratament endodontic. A fost totul in regula. Este un adevărat profesionist si foarte greu găsești loc sa te programezi. A meritat asteptarea.
George Birsan
George Birsan4 ani în urmă
Servicii de calitate, personal prietenos....super medici!
Roxana Bogzoiu
Roxana Bogzoiu5 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile Dental One, intreaga echipa este foarte atenta, cu adevarat profesionisti. Marturisesc ca este pentru prima oara cand nu merg cu strangere de inima la dentist, ba din contra, merg cu zambetul pe buze, pentru ca stiu ca sunteti rapizi, eficienti si grijulii. :)
Felicitari pentru tot ce faceti, keep up the good work!
Andrei Cojocaru
Andrei Cojocaru5 ani în urmă
Am beneficiat de o oferta promovata pe internet care continea radiografie, detartraj, periaj, si airflow. Am fost, am platit contravaloarea insa medicul a terminat totul in 10 minute si a uitat sa faca airflow. 2 stele pentru ca platesti ceva si primesti altceva. In rest totul ok :(
Nicu Guliman
Nicu Guliman6 ani în urmă
Tot personalul foarte amabil. Cu siguranta te vei simti mult mai bine si mai informat la plecarea din cabinet. Recomand cu incredere.
Tharisfal
Tharisfal6 ani în urmă
Calitatea este pe masura pretului. Am intrat speriat de experiente traumatice in trecut si am iesit cu lucrari bune si o experienta usoara.
Emilia Alexandru
Emilia Alexandru7 ani în urmă
Cu adevarat un concept premium, o echipa medicala orientata catre calitate. Ma simt foarte bine de fiecare data cand merg si dantura mea ramane sanatoasa. Mult succes, Dental One!
Locații recomandate