/Bucuresti/Dentist

Clinica Stomatologică Gloria Dental

Strada D.I.Mendeleev 37, #1, București 030167, România

Clinica Stomatologică Gloria Dental
Dentist
4.9
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WW+9F București, România
+40 21 335 3620
gloriadental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Ciolofan
Alexandra Ciolofan2 ani în urmă
O recomand cu mult drag pe doamna doc. Raluca Prodanescu. Datorita ei am trecut peste frica mea crunta de stomatolog. Profesionalism si empatie!
Nita Maria
Nita Maria2 ani în urmă
Servicii excepţionale oferite de dna dr. Raluca Prodănescu de la Gloria Dental, un medic empatic şi priceput. Am ales acest cabinet dentar din sectorul 1, aflat în imediata apropiere a Pieței Romane, calificativ maxim dat pentru extracţia cu uşurinţă a unui molar de minte, manopera efectuată fără absolut nicio durere. Dintele ăsta îmi dădea fiori, deoarece era crescut într-o poziţie foarte aiurea.

I-am ales deoarece erau super aproape de mine şi cu recomandări bune.

Se diferenţiază prin comunicarea de calitate cu pacientul!
Felicitări! Ţineţi-o tot aşa!
Irina foca
Irina foca2 ani în urmă
Echipa Gloria Dental este super profesionistă, implicată, responsabilă și atentă la nevoile pacienților. Atenția pentru toate detaliile mi-a dat încredere și îi recomand cu toată căldura familiei, prietenilor și celor necunoscuţi, celor cărora doresc să aleagă un cabinet stomatologic în sectorul 1 din Bucureşti.
Mergeți fără teamă!
Diana Todirica
Diana Todirica2 ani în urmă
Primul cabinet dentar si implicit doctor (domana doctor Raluca Prodanescu) la care ma duc cu placere si fara teama! Personal de nota 10, foarte atenti la comfortul pacientului. Cabinetul extrem de curat! Abia astept sa ne vedem in curand pentru control si detartraj. Cu deosebita stima, Todirica Diana
Alexandru Sarghe
Alexandru Sarghe2 ani în urmă
Vin la Dna Dr Prodanescu de peste 10 ani, cam rar ce-i drept pe la control, și de fiecare data am remarcat același profesionalism și dăruire. Promit sa vin mai des și la controale de rutina nu doar când doare.
Alin V
Alin V2 ani în urmă
Super medici si dedicatie maxima. In decursul ultimilor 12 ani am avut cel putin 25 interventii acordate de Dr, Raluca Prodanescu. Am fost in situatia in care am avut nevoie de 7 implanturi dentare. 10 ani mai tarziu toate lucrarile sunt in conditie excelenta iar dintii pusi arata ca si cei naturali. Au fost ocazii can d-na doctor impreuna cu asistentele au stat peste program pentru a termina lucrarile de care aveam nevoie. Acum merg doar anual pentru vizita de rutina precum si o curatare detaliata. Medicii iti inspira incredere, personalul este foarte atent si faptul ca nu m-a durut nimic a fost foarte important pentru mine. Va multumesc din suflet si ne revedem la urmatoarea vizita anuala!!!
Quilling Art
Quilling Art3 ani în urmă
Profesionalim, pasiune, dragoste, empatie sunt ingrediendetele care o caracterizeaza pe doamna doctor stomatolog Raluca Prodanescu. Cu toate ca locuim in Statele Unite, d-na Raluca este singurul doctor stomatolog in care eu si sotul meu avem incredere si apelam la serviciile dumneaei de mai bine de 17 ani.
Doamna Raluca impreuna cu personalul profesionist, prietenos si foarte amabil ne face sa ne simtim ca intr-o familie. Multumim domnnei Raluca si echipei!
Ionela Hulea
Ionela Hulea3 ani în urmă
O echipa de profesioniști! Doamna doctor Prodanescu este un OM deosebit care cu blândețe, tact și răbdare a reușit sa facă plăcute vizitele noastre stomatolog. De când mergem la dansa tratamentul stomatologic nu mai este un stres, o frica, pentru fetițele noastre. Recomand cu încredere!
Locații recomandate