/Bucuresti/Dentist

DentAllFine

Strada Academiei 35, București 010016, România

DentAllFine
Dentist
4.6
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3QX+36 București, România
+40 724 279 329
dentallfine.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Povești Despre Tine
Povești Despre Tine2 ani în urmă
Servicii ireprosabile, doctori de top, iar masurile impuse de pandemie sunt respectate cu strictete. Intreaga echipa este extrem de atenta, dau dovada de empatie si profesionalism.
Antoaneta Bartos
Antoaneta Bartos4 ani în urmă
Am ajuns la domnul doctor Serban cu o infectie la un molar de minte crescut sub gingie. Aveam oroare pentru medicii stomatologi. La o saptamana dupa operatie, gingia se vindeca frumos, iar eu sunt dispusa sa revin in cabinet pentru a rezolva si alte masele. Il recomand pe dl doctor ca om si ca profesionist. Cabinetul arata impecabil, iar serviciile merita toata lauda. Cu incredere!
Teodor Durgheu
Teodor Durgheu4 ani în urmă
O echipă de excepție,profesioniști
și amabili
Recomand fără rezerve! Mulțumesc și pe această cale 🥰 dr Augustin Șerban, dr Abagiu Dora și dr Sergiu Nicola.
Uite că și la noi se poate altfel și avem cu cine,bravo!
Trebuie să menționez în egală măsură și întreaga echipă de asistente medicale, în mod deosebit dna.Lili Ruje care mi-a fost alături de fiecare dată De ieri am început procedurile pentru 3 implanturi dentare . Mulțumesc încă o dată dl.dr Augustin Șerban .
Raul Pavel
Raul Pavel2 ani în urmă
Am avut multiple lucrări de făcut la cabinetul DentAllFine, dar în cele 6-7 vizite de pana acum nu am simtit niciun disconfort. Medicii sunt foarte buni, echipamentele sunt de ultimă generație, igiena este impecabilă, serviciile sunt ireproșabile și am întâlnit cele mai bune maniere față de pacienți. La d-na doctor Abagiu și la d-nul doctor Nicola am avut intervenții destul de serioase (paradontoză) și m-aș duce oricând fără nicio problemă.
Aurelia Stefu
Aurelia Stefu2 ani în urmă
În aceste vremuri tulburi, siguranța ar trebui să fie grija tuturor. Ori eu niciodată în viața mea nu m-am simțit mai în siguranță cum m-am simțit în sediul Dentallfine. Echipa asta minunată s-a gândit la toate. M-au sunat ca să mă instruiască cu privire la protocolul de siguranță impus și ca să vin cu toate documentele necesare. Am avut dificultăți în a găsi intrarea în clădire, m-au ghidat prin telefon. Am o problemă mai veche la 2 dintre dinți, dl dr Augustin Șerban și-a rezervat cred că 30 minute ca să discutăm posibilitățile. Un om de calibrul lui care să te trateze cu atâta respect și empatie este tot mai greu de găsit.
Pe mine m-au convins. Chiar sunt profesioniști. Și de aceea îi recomand cu drag!
Sorin Stefan
Sorin Stefan2 ani în urmă
Un cabinet de nota 10 atat din punct de vedere al dotarii cat si al personalului. Dr Dora Abagiu si Dr Augustin Serban sunt adevarati profesionisti!
Anca Copaci
Anca Copaci2 ani în urmă
Cinci stele , desigur!!! Doar aici vin la reparatii de cand i-am cunoscut! Multă răbdare, nu pleci pana nu e totul bine! A! Si fara durere!!! Deci vin fara emoții!! Recomand !
Mihaela Căciulan
Mihaela Căciulan2 ani în urmă
Multumesc doamnei Dr. Dora Abagiu pentru profesionalism! Un cabinet stomatologic pe care il recomand.
Locații recomandate