/Bucuresti/Dentist

Clinica Stomatologica Stomproced

Intrarea Tudor Ștefan 22, București, România

Clinica Stomatologica Stomproced
Dentist
5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35W+QR București, România
+40 742 029 005
stomproced.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina
Madalina2 ani în urmă
Am avut o operatie de extractie molar de minte la dl dr Rotaru Cristian acum apropae 2 luni si pot spune ca recuperarea a fost foarte buna. Imi era foarte frica de aceasta operatie dar totul a decurs bine, nu am simtit nimic si a fost mai rapoda decat ma asteptam. Mi s-a comunicat in timpul operatiei ce pasi facea dl dr.
Recuperarea a fost usoara si am avut indicatii sa iau doar antiinflamator la nevoie.
Multumesc echipei!
Letitia Militaru
Letitia Militaru4 ani în urmă
Recomand cu toata increderea serviciile Stomproced: profesionalism, servicii de foarte buna calitate, personal foarte amabil (incepand cu cei de la receptie). O echipa de profesionisti, echipamente de ultima generatie la care eu apelez de peste 10 ani! Mii de multumiri pentru efortul depus, totul a decurs excelent de cand mi-am pus aparatul dentar Incognito Lingual. Pentru mine efectele imediate sunt legate de sanatatea mea, dar si de estetica.
Ana Maria
Ana Maria4 ani în urmă
Servicii stomatologice exceptionale la un pret foarte bun, mai ales in raport cu zona. Mi-am rezolvat toate problemele dentare la costuri foarte bune si am fost tratata de o echipa cu adevarat profesionista. Dl dr. Sipos este cel mai bun! Recomand!
Andrei Ivasuc
Andrei Ivasuc4 ani în urmă
Am avut o interventie pentru un implant dentar si totul a decurs excelent. Dl. Doctor Rotaru a fost foarte atent si rabdator pe parcursul operatiei. Cu siguranta voi reveni.
Calin ionut
Calin ionut4 ani în urmă
Un loc deosebit, plin cu oameni minunați și asta o spun după mai bine 10 ani în care sunt clientul lor. Jos pălăria pentru toată echipa!
Hash Alex
Hash Alex6 ani în urmă
La Stomproced mi-am pus aparatul detar si mi-am facut lucrarile stomatologice pentru ca este un loc cu medici profesionisti care te fac sa te simti in siguranta si pe maini bune. Cireasa de pe tort a fost cand am vrut sa-mi pun fatete dentare, insa medicul meu mi-a sugerat ca n-am nevoie si mi-a recomandat un tratament mai ieftin. Recomand 100%
Diana Chitu
Diana Chitu2 ani în urmă
Sunt o persoana care pune multe intrebari si functionez pe scheme logice, asa ca si durerea de molar de minte am abordat-o cu un set de intrebari. Mai multe. Insa cei doi medici (Cristina si Andrei Gobej) care s-au ocupat de problemele au raspuns tuturor intrebarilor, s-au purtat foarte bland cu mine si foarte profesionat. Un loc extrem de curat si cu o echipa foarte umana (incepand cu receptia si pana la managerul clinici, care e foarte implicat) si cu bune intentii. Recunostinta maxima!
Alexandra Ene
Alexandra Ene2 ani în urmă
Mie imi place sa stiu de ce si cum. Dr Razvan Staicu mi-a explicat jum de ora tot despre molarii mei de minte, extractie etc. Si e si o persoana chill, nu te simti ca la examen ca la alti stomatologi. Recomand!
Locații recomandate