/Timis/Dealer auto

Dealer auto second hand

Strada Buziașului 36, Lugoj 305500, România

Dealer auto second hand
Dealer auto
3.4
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MVMG+MV Lugoj, România
+40 784 135 680
leasingautomobile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–14
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Trandafir
Alexandru Trandafir2 ani în urmă
👍
Victor Pălivan
Victor Pălivan2 ani în urmă
Cei mai mari hoti din Timișoara, va asigur ! Am dovezi irefutabile în acest sens. Feriti-va de mafioții aceștia ! O sa regretati amarnic, va garantez !
Bilc marinel
Bilc marinel5 ani în urmă
O experienta foarte proasta.Masina defecta,cu probleme la motor.Dupa nici 10 km a inceput sa bata motoru. La proba a mers perfect pt ca era aditivat motorul.Nu ofera garantia legala de minim 30 de zile.Personal foarte infumurat care te trateaza de sus.Nu recomand!Aveti grija la verificarea masinii inainte sa cumparati,altfel riscati sa primiti un raspuns de genu: " Poti sa ne dai in judecata si asteapta 2 ani sa-ti recuperezi banii" Rusine!!! Am vrut sa vin sa returnez masina sambata ,dar mi s-a raspuns,sunati-ma luni.Masina mai merge doar dusa pe platforma,deci asta spune totul despre starea masinii.Daca nu se stia de defect nu ma despagubeati cu jumatate din suma de reparatie,plus de asta am permis de 9 ani,deci nu-mi spuneti cum se conduce o masina.
Serbanoiu Alexandru
Serbanoiu Alexandru5 ani în urmă
Am fost astazi pentru prima data la aceasta locatie. Am vazut in general numai masini potrivite pentru roman: nemtesti, diesel, mai vechi de 10 ani si cu un pret modic. Cele 3 masini vazute de mine aratau chiar foarte bine, una avea discurile si etrierii dati cu vopsea argintie, exact aceeasi culoare ca cea data pe gardul incintei, nu ma mira daca a fost dat si cu aceeasi pensula. toate punctele de rugina erau ascunse cu carioca. toate motoarele erau curatate de praf, asta la exterior, ca pe sub erau numai pete de ulei. Toate dieselurile au pete de ulei, spunea persoana responsabila cu vanzari, un om care deja se saturare de oamenii care se uita la masinile lui. Cireasa de pe tort a fost un E90, 320D, care avea, citez, "xenoane cu led"...si se vedea ca era vopsit cu trafaletul dar asta nu conteaza.
Pe final: daca ai 3000 euro si vrei audi, bmw, mazda 6, e locul perfect
DCHero
DCHero5 ani în urmă
Firma de neincredre. Nu recomand deloc. Nu cumparati de la ei.
Aveti mare grija.

Vand masini cu probleme, vici ascunse. Acopera ledul de check engine ca sa nu apara nimic defect cand pornesti masina (se poate vedea in poze)

Feritiva de ei.
Samuel Peto
Samuel Peto5 ani în urmă
Am cumpărat o masina de la danove după 2 luni a luat foc în timp ce o conduceam ,iei vând masini neverificate care pun în pericol viata oamenilor când te duci la iei nici nuti explica ce semnezi din care contractul este facut intre trei firme și dacă se intampla ceva dau vina una pe alta mai mult au angajați incompetenți care nici nu sunt autorizați pentru așa meserie
Sorin C
Sorin C5 ani în urmă
Am cumparat o Mazda 6 de la ei de aproape o luna, masina functioneaza impecabil, totul a decurs fara probleme, chiar recomand!
Bogdan Panturu
Bogdan Panturu2 ani în urmă
Te mint ca masina nu are probleme si cand o verifici la service si se gasesc probleme sustin ca nu sunt acoperite de garantie. Niste hoti!
Locații recomandate