/Dolj/Dealer auto

CGR Auto - Craiova, Carlige De Remorcare, Remorci Auto

Str. Stejarului colt cu centura de nord, Tarlaua91, Parcela 41, Craiova 200111, România

CGR Auto - Craiova, Carlige De Remorcare, Remorci Auto
Dealer auto
4.2
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RGW+5M Craiova, România
+40 757 053 060
cgrauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pv lucian
Pv lucian2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate! Remorci de calitate!
Adi ion
Adi ion2 ani în urmă
Au cateva modele de remorci pe stoc dar nu au preturi expuse ci numai un numar de telefon.
Codruț Fițec
Codruț Fițec2 ani în urmă
Servicii de calitate. Personal exceptional. Preturi bune.
Scortanu vlad
Scortanu vlad4 ani în urmă
Am primit raspuns la comanda foarte greu. Am comandat cirlig de remorcare pt Duster si am primit de Logan. Am trimis fotografii cu factura si cu ce am primit la adresa firmei, pt ca asa am fost indrumat. Raspuns la rezolvarea problemei, inca il astept.
Vlad Stefan
Vlad Stefan4 ani în urmă
Am cumparat o remorca Tema Pro de care sunt foarte multumit iar plata remorci am facuto in 6 rate fixe prin cardavantaj , am primit pe loc numere rosi sa pot folosi imediat remorca deoarce am o casa in constructie si aveam nevoie urgenta de o remorca, au mers super repede actele.
Costy Cosmin
Costy Cosmin6 ani în urmă
Foarte proasta. Am cumparat o remorcura si la o luna am pierdut roata. Noroc ca nu aveam viteza sau greutate pe remorcuta. M-am dus sa discut depre ce e de facut la magazin de unde am cumparato si am prinit raspunsul "daca nu a cazut cand ai iesit pe poarta nu mai este problema noastra!" Niste hoti....vor doar castiguri dar nu au nici o responsabilitate! Calitate foare proasta!
Marius Roibu
Marius Roibu2 ani în urmă
Prietenosi și răbdători băieții. Remorcile sunt faine și ele, . A incercat sa mă ajute cu înmatricularea, și a acceptat să rămână acolo remorca până ce fac actele!
Pe de alta parte am plecat de acolo si in 2km mi-a zburat o roata de la remorca! Din fericire roata nu a lovit pe nimeni, dar se putea termina muuult mai rau!. Aparent nu exista solutie de inlocuire a zonei care a mers taras pe jos! -- asa ca am ramas asa!

@Later edit! Dupa ceva discutii s-a rezolvat! Am fost si mi-a fost inlocuit coltul, asa ca am revenit cu o modificare a rating ului.
Adrian Stancu
Adrian Stancu2 ani în urmă
Foarte rapizi ! Am plecat in 15 minute cu remorca dorita împreună cu un număr roșu care a fost eliberat de firma de vânzări remorci pe loc.
Locații recomandate