/Dolj/Dealer auto

CMZ AUTO Dealer Dacia / Renault

Calea Severinului 225, Craiova 200610, România

CMZ AUTO Dealer Dacia / Renault
Dealer auto
4.6
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9P8V+2J Craiova, România
+40 351 424 462
cmzauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Manuel
Stefan Manuel2 ani în urmă
O reprezentanta serioasa.Domnul Inginer Cornel este un profesionist în tot ce face.
Felicitari și mult succes în activitate !
Cristiana Tirvuica
Cristiana Tirvuica2 ani în urmă
Informatii amănunțite, amabilitatea drei consilier vanzari, Diana- cu astfel de oameni dedicați in ceea ce fac sa tot colaborezi!
Aurel Stoian
Aurel Stoian2 ani în urmă
Personal amabil și profesionist.
Recomand cu încredere!!
Marian Nadolu
Marian Nadolu3 ani în urmă
Oamenii au fost foarte amabili si expeditivi.Mi-au rezolvat problema cu masina in 10 minute.FELICITARI!.
Ionel Dincă
Ionel Dincă4 ani în urmă
Recomand service-ul, oameni cumsecade, serviabili și profesioniști. Domnul inginer de la service un om de nota zece, bine pregătit, singurul care a reușit să îmi rezolve problema la bara față . Mulțumesc mult și voi reveni cu drag!
Andreea Anelis
Andreea Anelis2 ani în urmă
Buna ziua ! Aș dori să - mi exprim și eu părerea despre acest service ,așa că o să o fac in nume propriu neținând cont despre părerile celorlalți oameni. Dețin un Renault ,pe care din momentul achiziției l am mai ,,plimbat,, prin service-ul Renault pentru schimbarea distribuției,a consumabilelor,etc.Crezând ca este același cu cel de pe strada Râului,am făcut o programare la ei. Zis și făcut. Am dus mașina la ei.Înca de la recepție te întâmpina o doamna foarte ,,neserviabilă,, ,asta ca să nu folosim cuvinte nepoliticoase,de parcă ar fi plictisită de viață in general, dupa care apare și șeful de service( cred) și el foarte ,,plictisit,, care îți preia mașina. Am uitat să spun ca am dus- o pentru schimbarea kitului de ambreiaj+ volanta. Initial la telefon mi s- a transmis ca mâna de lucru ar fi undeva la 600 de lei+ piesele ,desigur. Așteptând telefon de la ei am avut avut surpriza ca atunci când m- au sunat să- mi spună un preț la toată lucrarea , exorbitant, de 5000 de lei. Evident că nu am fost de acord și m-am hotarât să caut singur piesele.Aici....surpriză ,am găsit kitul cu tot cu volantă la 2200 de lei( deci oamenii ,puși pe căpătuială). Dupa asta surpriza...șeful de service mi -a zis că de ce nu i-am spus de la început că vreau lucrarea cu piesele mele că era alt preț.În fine,după terminarea lucrării m-am dus să ridic mașina care deja era in parcare.Uitându-mă ca tot omul așa in mare la ea,am.observat carenajul de deasupra roții (cel de plastic) că era spart,unele șuruburi care îl prind,lipsă,motorul murdar de lichid de frână. În concluzie este cea mai urâtă experiență trăită la un service și mai mult ca sigur o să renunț la serviciile lor definitiv.
P.S.
Mâna de lucru când am achitat factura la final a fost 1000.de lei nu 600 așa cum mi s-a spus inițial.
NU RECOMAND ACEST SERVICE .
Ionut U
Ionut U2 ani în urmă
Am ajuns in service cu o problema mecanica ce a fost identificata rapid si rezolvata la fel de rapid. Personalul s-a comportat profesionist atat pe partea de service cat si cu alta ocazie, pe partea de dealership. Recomand.
Emilian postelnicu
Emilian postelnicu2 ani în urmă
Seriozitate si promptitudine,fara fitele din alte service-uri ale unor firme cu ștaif de unde ai sanse sa pleci la fel de nemultumit ca la venire.
Locații recomandate