/Dolj/Dealer auto

Autec Autotechnik - ŠKODA Craiova

Calea București 150, Pielești 207450, România

Autec Autotechnik - ŠKODA Craiova
Dealer auto
4.2
260 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8W73+JH Pielești, România
+40 251 459 014
autec.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Avram
Dragos Avram2 ani în urmă
Autec , va rog sa precizati care sunt standardele Skoda de livrare autovehicul nou?
Mai exact, care trebuie sa fie starea exterioara si interiora a masinii?
Sorin sorin
Sorin sorin2 ani în urmă
am fost pentru un schimb de ulei si am plecat cu o gaura in prag, pentru ca mecanicii sunt incapabili sa puna o masina pe elevator, si lasa suruburi pe bratele elevatorului. incompetenti, nu recomand.
Mirix Johnix
Mirix Johnix2 ani în urmă
Sub orice critica! Mașina a stat în service 6,5 h (de la ora ora 09:00 până la 15:30) și s-a lucrat efectiv la ea mai puțin de 3h. Pe factură mi s-a trecut timp de manopera 6,4 h, deci s-a facturat chiar și pauza de masă, care deși este de 30 min. (conform anuntului afișat de firma) a durat 1h. Ca explicații, reprezentanții Autec mi-au indicat ca timpul de manopera se calculează prin adunarea normelor maxime de timp (stabilite de producător) pentru fiecare operație în parte. Deci chiar dacă o operație se face mai repede ei o facturează la intervalul maxim. După care mai trag și de timp sa se justifice. Îți iau banii și își bat joc și de timpul tău.
Marian Gavrilă
Marian Gavrilă2 ani în urmă
Solicitudine și celeritate. Prea aproape de un drum foarte circulat. Se pierde mai mult timp cu...accesul...
Liviu turaiche
Liviu turaiche2 ani în urmă
Personal amabil, bine informat și bine intenționat în rezolvarea problemelor!
Eugen B
Eugen B2 ani în urmă
O unitate de vânzare și reparații autoturisme Skoda, care deservește zona adiacenta orașului Craiova. Personalul încearcă sa satisfacă cerințele tuturor clienților în măsura în care se poate și depinde de ei. Eu am achiziționat anul trecut un autoturism Skoda Kodiaq și la numai 3300 de km a apărut un defect de fabricație, mașina fiind în garanție, și pentru remedierea ei a fost nevoie sa fac 3 drumuri la service la Craiova și abia după peste 3 săptămâni am rezolvat problema, conducta defecta din fabricație nefiind pe stoc și ea trebuind comandata în afara. Oamenii care au lucrat la mașină au fost foarte amabili, profesioniști și mi-au furnizat toate informațiile necesare. Ca o sugestie ar fi faptul că unitatea ca de fapt marea majoritate a unităților de service din tara, ar trebui ca pentru mașinile pe care le au pentru reparații, sa aibă un spațiu acoperit pentru a fi ferite de eventuale furtuni, grindina și alte anomalii climatice. În felul acesta și dumnealor și clienții a fi liniștiți știind mașina în siguranță!!
Ghita Anisoara
Ghita Anisoara2 ani în urmă
Curățenie.faptul că există dezinfectante pe toate birourile,faptul că salariații poartă masca de protecție.De asemenea profesionalismul angajatilor care oferă explicații și îndrumări clare ,operativitate a executării lucrărilor de ITP și a reviziei tehnice.
Nicolae Cristian Tanase
Nicolae Cristian Tanase2 ani în urmă
Foarte bună
Locații recomandate