/Dolj/Dealer auto

Redac Automobile

Strada Râului 387, Craiova 200636, România

Redac Automobile
Dealer auto
4.2
682 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
7QVR+4G Craiova, România
+40 251 429 760
redac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sparleau Mihai165 zile în urmă
Servicii excelente


Chesnoiu marian1 an în urmă
Service de calitate , consilieri service de nota 10!!!!
Jean Nistorica
Jean Nistorica2 ani în urmă
Mulțumit: am schimbat ulei, filtru de ulei și plăcuțe de frână.
Nemulțumit: pentru schimbul de ulei probabil a fost demontat scutul care apoi nu a mai fost pus bine la loc din care cauză am plecat cu vibrații puternice la motor spunîndu-mi-se că acestea se datorează unui tampon hidroelastic uzat. Am rezolvat problema fixând scutul așa cum trebuia de la început.
Sergiu Boboc
Sergiu Boboc2 ani în urmă
Ma duc astazi la ei sa schimb un bec ars pe pozitie, caci maine imi expira ITP-ul si imi spun ca nu se poate sa schimbe un bec, decat cu programare, ca nu au destui mecanici in service, dar, daca fac ITP-ul la ei, sa vorbesc cu colegul de la ITP, ca poate mi-l schimba el. Ma duc la colegul de la ITP, in spate (unde, evident, service-ul era plin de mecanici, toate standurile fiind pline) care imi spune ca nu poate sa schimbe un bec ca trebuie sa o duc dincolo, sa faca comanda, balamuc mare, ce sa mai si ca daca pot, sa vin dupa pauza de masa pentru ITP... Pai cum sa vin la ITP daca nu sunt in stare sa schimbe un amarat de bec ? Asta doar ca sa te incarce la manopera cu 2 ore de service pentru verificat, schimbat, analizat, infiletat , desurubat bec. Paradoxul face ca, de fiecare data cand am fost la ei, mi-au bagat si unul-doua becuri pe factura, care nu erau arse, dar acum, cand chiar le avem arse, nu sunt in stare sale schimbe...Nu cred ca mai calc pe aici vreodata, si nici nu recomand cuiva sa vina la Redac. M-am lamurit complet, vorba celor de mai jos, hoti si mincinosi. Mai sunt si agresivi daa vrei sa stai langa masina cand ti-o repara, te trimit in sala de asteptare, sa nu vezi tu ce invart ei pe acolo. Deci, de evitat.
Cornel Feraru
Cornel Feraru2 ani în urmă
Pentru că tot a debutat astazi programul Rabla 2022 pentru persoane fizice ,am sunat la Redac Craiova pe nr de telefon oferit pe site-ul dedicat. A fost...,,excelent" !!! O cucoană m-întrebat repede dacă am ceva de scris la îndemână,mi-a recitat un nr.de telefon și...gata !!! Adică....pe nr de telefon pus la dispoziție de Redac Craiova pentru informații Rabla-2022 ,primesc,în loc de informații...un alt nr.de telefon ??!
P.S.
Pentru astăzi,schimbarea totală de atitudine a angajaților la,presupun, intervenția discretă a managerului unității merită FELICITĂRI și...5 stele !!!
POST- SCRIPTUM 2
N-ați citit TOT și nici n-ați observat cele 5 stele !!!
Drept dovadă a aprecierii mele,o să-mi iau o masină nouă, cu ambila consultanță a angajaților dvs(d-na Mirela!) așa că...5 stele !!!🌟🌟🌟🌟🌟
Stefan Matei
Stefan Matei2 ani în urmă
Am depus usor actele pentru achizitionarea masinii. Cand a ajuns masina a fost livrata in conditii bune. Am comunicat foarte bine cu consilierul de vanzari.
Baluta Dan
Baluta Dan2 ani în urmă
Revizii anuale si ITP la REDAC=functionalitate ireprosabila a autoturismului timp de 12 ani,cit are in prezent(Dacia Logan)
Liviu Popescu
Liviu Popescu2 ani în urmă
Am avut o problemă la mașină apărută în perioada de garanție. Problema a fost remediată . Mulțumesc pentru implicare
Gabriel Năiță
Gabriel Năiță2 ani în urmă
Cel mai mai aprovizionat showroom din Țară cred ,după părerea mea,găsești aici tot ceea ce nu găsești la București,auto rulate foarte puțin la preturile cele mai ok!!!recomand cu căldură !!!
Ilie Iulius
Ilie Iulius2 ani în urmă
Ati facut totul foarte bine!
Locații recomandate