/Constanta/Dealer auto

MARDARE AUTO

Constanta,DN3C, Constanța 900005, România

MARDARE AUTO
Dealer auto
4.1
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HVW+WF Constanța, România
+40 766 439 431
mardare-auto.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Costel Mares
Costel Mares2 ani în urmă
Urez un an nou fericit, cu mult mai multe realizări, atât firmei Mardare Auto Constanța, cât și fraților Dima pentru modul în care m au tratat in firma mai sus menționată la achiziționarea unui VW PAssat B8 din 2017. Toate cele menționate de ei în anunț au fost în tocmai reale, iar o partea din dotari nici nu le știau ei. Mașina a avut km reali, iar la un taster problemele nu au existat. Recomand cu încredere aceasta firma datorita modului lor de lucru cu clienții.
Va mulțumesc!
Gigy B
Gigy B2 ani în urmă
Nu RECOMAND! Sunt niște țepari de cea mai joasă speță. Vând și pe anunțuri Autovit sub numele de Well Auto. Am încercat să iau o mașină de la ei deși citisem pe net recenziile negative și exact la fel au încercat să procedeze si cu mine mai exact au încercat să îmi vândă o mașină mai veche spunându-mi ca e un an mai recent. Mașina avea si 7 incidente in baza de date de la asiguratori iar ei spuneau ca masina e fara accidente. Va dați seama dacă mergeam cu ea la o reprezentanta ce mai găseam. Am renunțat oricum, pt ca nu poti cumpăra o mașină din 2016 la preț de 2017. Te cheama chipurile la reprezentanța dar ei sunt intr-o curte alături. Mint că ei sunt doar intermediari ca sa nu te poti ulterior indrepta impotriva lor. Au de fapt niste săgeți pe numele cărora trec mașina, asta ca sa faci pe persoana fizica contractul sa nu plătească nici taxe si nici sa nu îi poți reclama sau da in judecata.
Jevisrl Bageac
Jevisrl Bageac2 ani în urmă
Nu am avut cu cine discuta,ceva concret,cei din conducere erau la masa ,am întrebat dacă pot achiziționa în lesing și mi sa transmis prin tel ca numai ches!!!!????. Cred ca sunt puțin cei care doresc sa achiziționeze o mașină cu 70 mii euro ches.
Mi îmi suna a altceva.......
Nu as recomanda aceasta firma..
Mihai Angheluta
Mihai Angheluta2 ani în urmă
Nu recomand sub nicio formă parcul Mardare Auto, voi însira doar cateva motive.
Am fost interesat de un Bmw F10 520d care era in anunt 2016, xdrive, 190 Cp iar in realitate era 2015, model 518, 143 Cp, nici vorbă xdrive.Avea pretul 16.950 € si dupa ce am vorbit putin la telefon, a schimbat in anunt pretul la 17.450€Persoana dubioasa, aveti mare mare grija si verificati masinile la sange daca va incurcati cu el desi recomandarea mea este sa NU.
Susanu Sebastian
Susanu Sebastian3 ani în urmă
Masinile nu sunt ca in anunturi. Sunt exagerate. A mai zis cineva ca l-a atras anul de fabricatie si a descoperit ulterior alt an pentru respectivul anunt. Si eu am descoperit ca nu era din 2019 si era din 2018, alta care prezenta interes nu era 2018 era 2017, deci tot asa..Nada de pesti...E un pescuit de fraieri
Ciprian-Florin Gavriliu
Ciprian-Florin Gavriliu4 ani în urmă
Va salut. In primul rand nu vreau sa creada cineva ca sunt ruda cu careva de la Mardare Auto. Am luat o masina anul trecut in toamna (am pus poze) si sunt foarte multumit. Au fost transparenti de la bun inceput (aici il mentionez pe agentul care mi-a vandut masina_Marius). M-a rugat practic sa merg la verificat cu masina, ceea ce am si făcut impreuna cu el. De mentionat este faptul ca eu am ales unde sa merg la verificare. Totul a fost ok. Omul mi-a aratat si de unde aluat masina si inclusiv factura de unde a cumparat-o. Probabil ca cei care sunt suparati si nemulțumiți ar trebui sa se duca la casele de marcat de la supermarket si sa vada acolo ce oameni frustrați vor găsi. Cu siguranță că nu ai cum sa mulțumești pe toata lumea.
Ion L
Ion L2 ani în urmă
Recomand cu încredere firma Mardare,am colaborat cu ei la vânzarea și cumpărarea unui autoturism marca VW Golf 6,am fost foarte mulțumit de colaborare.Mult succes!👍👌
Catalin ghiorghita
Catalin ghiorghita2 ani în urmă
Aveam intentia sa cumpăr o masina de 23.000 euro de la ei.
La o scurta verificare am constatat ca masina era fabricație 2015, iar în anunt era 2017, la telefon mi s-a spus ca are servisari la zi în reprezentanta, insa în realitate nu a mai fost în service autorizat de 3 ani, cel mai probabil și la km s-a umblat... și asa mai departe.
Lipsa totala de profesionalism și la telefon, persoana de acolo vorbea " în sictir".
În concluzie recomand verificare la sânge, nu dați banii aiurea!
Locații recomandate