/Constanta/Dealer auto

AVIA MOTORS - ŠKODA

Șoseaua Mangaliei 217, Constanța 500082, România

AVIA MOTORS - ŠKODA
Dealer auto
4.5
716 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JJ9+WJ Constanța, România
+40 372 413 500
constanta.aviamotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Cosmin
Cosmin Cosmin2 ani în urmă
Nu înțeleg rolul programărilor, atâta timp cat ești programat la ora 9.30 in service și efectiv mașina intra in service la ora 11.24, conform camerelor montate.
Consider că timpul este important pentru fiecare și că nu e normal sa ne pierdem toată ziua așteptând in recepție.
Nicoleta-Cristina Sava
Nicoleta-Cristina Sava2 ani în urmă
Am fost plăcut surprinsă de fiecare interacțiune cu echipa. Sunt profesioniști, amabili, atenți la detalii. Timpii au fost tot timpul respectați, de la recepția până la predarea mașinii. Recomand cu toată încrederea!
Cerasela Petric
Cerasela Petric2 ani în urmă
Promptitudine, profesionalism, amabilitate și disponibilitate din partea domnului Dragoș Popescu, care ne-a ajutat în solutionarea problemei intr-un timp foarte scurt. Recomand Avia Motors Constanța! 👍
Vlad Tugui
Vlad Tugui2 ani în urmă
o experiență neplăcută am făcut comanda in luna mai de o mașină mai exact Skoda Superb atunci cei de la vânzări ne-au asigurat că vine la sfârșitul lunii iunie începutul lunii iulie ce mă deranjat foarte tare este că numai eu trebuie sa sun sa insist foarte mult că sa mi se răspundă și atunci îmi spun că "noi credem că în 2-3 săptămâni vine mașină" asta aud din luna iulie până în prezent
Beciu Adrian
Beciu Adrian2 ani în urmă
O experienta de 5 stele, reparatia efectuata corect asa cum te astepti si asa cum trebuie sa fie intr-o reprezentanta.
Colaborarea cu domnul Dragos Popescu, responsabil pentru aceasta vizita in service a fost una foarte buna si interventia tratata cu profesionalism iar timpul de executare unul foarte scurt, am lasat masina la ora 9:00 iar la ora 12:00 a fost gata.
Catalin Cantaragiu
Catalin Cantaragiu2 ani în urmă
De fiecare data modul de abordare a clienților este excepțional. Servicii de calitate , personal profesionist . Recomand cu căldură. Un plus pt Cătălin Ilie
Ion Petrache
Ion Petrache2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Avia Motors Constanța în mai multe rânduri și trebuie să recunosc că nu am fost dezamăgit niciodată. Am fost programat în ziua în care am solicitat și primit cu amabilitate, mi s-au cerut date despre problemele ivite la mașină după care mașina a fost introdusă in service și toate problemele au fost rezolvate cu operativitate. Pregătirea mașinii pentru reparație a fost minuțios făcută, cu grijă pentru interiorul ei. Timpul reparației a fost în limitele necesare. Recomand cu căldură și deplină încredere acest service.

Am revenit acum două zile, mai precis pe data de 09.02.22, pentru un martor aprins la bord, m-am prezentat la ora programată, același consilier pe care-l cunoșteam de data trecută m-a primit cu amabilitate, imediat ce am sosit, am explicat în câteva cuvinte despre ce este vorba. Cu multă grijă a pregătit mașina pentru a fi introdusă în atelier, când mașina a fost gata mi-au fost prezentate problemele constatate și remediate. Totul s-a desfășurat într-un timp acceptabil. Pe scurt, profesioniști de nota zece! Felicitări!
Octavian Mirica
Octavian Mirica2 ani în urmă
Catalin Ilie si Dragos Popescu m au ajutat cu fiecare ocazie. O echipa minunata.
Locații recomandate