/Brasov/Dealer auto

Toyota Brasov

Calea București 249, Brașov, România

Toyota Brasov
Dealer auto
4.4
385 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JM92+V4 Brașov, România
+40 268 327 474
toyota.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Toyota Brasov
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rares chis
Rares chis1 an în urmă
Toyota Brașov se află în fostul sediu al Volvo Brașov. Există parcare pentru clienți și, în principiu, cred că se poate găsi un loc de parcare la orice oră. Personal, am discutat cu un consilier de vânzări foarte amabil și deschis, cu un discurs foarte ok, fapt pentru care îl apreciez.
Am dat doar patru stele ci nu cinci din cauza spațiului de expunere al automobilelor. Am comparat cu fostul sediu Toyota Brașov (cel de lângă hotelul Ramada) cu actualul sediu și de aici rezultă cele 4 stele. Fostul sediu mult mai mare, mult mai prezentabil ... Dar, probabil că aspecte legate de costuri, poate distanța față de oraș au determinat mutarea în această locație. În rest, nimic de spus.
Macke Luchian
Macke Luchian1 an în urmă
Servicii superficiale (sau nepricepere) de diagnoză. Dacă știi exact ce problemă are mașina și ce piese trebuiesc schimbate este ok. Dar dacă nu , dau soluții pe ghicite. Eu m-am întors cu mașina (Aygo )de 2 ori în decurs de 1 săptămâna cu aceeași problemă martor motor aprins. Primul diagnostic a fost lipsa ulei al doilea catalizator defect. Bineînțeles taxare pe măsură (50 euro ora) și prima dată și a doua oara. Nu mai am încredere în serviciile oferite de ei.
Roxana Ionescu
Roxana Ionescu1 an în urmă
Din pacate am avut cateva experiente neplacute cu departamentul de service. Personalul s-a comportat intr-un mod nepoliticos, total neprietenos cu clientul, fapt ce m-a determinat sa renunt la serviciile acestui service. De asemenea, dupa o revizie periodica, masina nu mi-a fost returnata in aceeasi stare in care am predat-o, o parte din lucrurile aflate in masina le-am gasit efectiv aruncate dintr-o parte in alta.
Vlad George Moldovan
Vlad George Moldovan1 an în urmă
Experiența la service este deplorabilă.
Am mers sa schimbăm la ei motorul de pe un rav-4 și probleme au fost cam acestea: nu au montat un furtun pentru lichidul de răcire și a curs tot, nu au montat scutul de sub motor și nu au montat nici alt furtun la intercooler, astfel încât mașină mergea fără turbo.
Atât de proastă reparație încât ne puteam pregăti sa schimbăm și noul motor.
Toate acestea la tarif de reprezentantanta bineînțeles.
Josnic!
Raul Rusu
Raul Rusu1 an în urmă
Deși sunt client mai vechi, achizitionand de aici o Corolla cu transmisie automata tip CVT si făcând la dvs toate reviziile, ultima data am fost sa fac schimbul de ulei la cutia de viteze conform schemei de întreținere. Domnul care m-a preluat a indicat schimbul de ulei cu Toyota ATF WS. Deși i-am atras atenția domnului care m-a preluat ca este o transmisie CVT (nu este hibrid) cu tipul de cutie 01A/K313 si ca trebuie ulei dedicat CVT FE cum este indicat in cartea tehnica
, norma care este gravata inclusiv pe piulita de umplere de pe cutie (FE), dansul m-a asigurat ca ATF WS este același lucru cu CVT FE si ca nu este absolut nici o problema. Prin urmare mi-a făcut schimbul cu tipul de ulei ATF WS. Ulterior, interesandu-ma la alt dealer Toyota, cât si pe forumuri dedicate, am aflat ca cele două tipuri de ulei sunt total diferite si ca pt cutia mea trebuia pus exact ulei CVT FE, in nici un caz altceva. Masina este în garanție, așa ca daca se va întâmpla ceva cu tranmisia am factura ca dovada.
Balan Ciprian
Balan Ciprian4 ani în urmă
- m-am programat pt schimbarea capsa pirotehnice
-nu as putea spune ca au schimbat- o sau nu
-nu am primit nici o hartie prin care sa dovedească ca au schimbat-o si nici nu am semnat pt serviciul făcut ; cred ca au schimbat-o !
- locația arată bine
-personal amabil
Daniel Ciolacu-Olteanu
Daniel Ciolacu-Olteanu2 ani în urmă
Servicii ireproșabile!
Mulțumiri deosebite domnului Popa!
Datoria ajutorului dumnealui am reușit să mai salvăm cât de cât din vacanță. Într-o seară liniștită de sâmbătă, în timp ce ne întoarcem de la masă, mergând către cazare, s-a oprit mașina în mijlocul drumului. Noi din Craiova, în vacanță la Poiană. Abia luni de dimineață am putut lua legătura cu serviceul pentru diagnoză și reparații. Am aflat că a cedat un injector care am aflat că nu se poate repara și care a trebuit să fie înlocuit.
Marți după-amiază mașina a fost gata. În tot acest timp am ținut legătura cu domnul Popa, foarte amabil și răbdător, care ne-a informat constant cu privire la stadiul intervenției, fiind totuși ceva de muncă din cauza injectorului care a decis să crape. Încă o dată mulțumim Toyota, mulțumim domnule Popa! Sunteți un om deosebit!
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Domnii de la service ne-au facut ziua mai frumoasa. Au fost amabili si au dovedit ca au stofa de profesionisti de exceptie.
Locații recomandate