/Brasov/Dealer auto

Auto Hybride logistics

Str. Carpaților 60, Brașov 500269, România

Auto Hybride logistics
Dealer auto
3.5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJP9+XP Brașov, România
+40 722 959 559
auto-hybrideromania.autovit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–12
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Sergiu Farcasanu
Sergiu Farcasanu2 ani în urmă
Masina pe care trebuia sa o cumpar era in stare foarte buna ca aspect insa mi s-a spus ca nu a fost taxi niciodata si nici accidente nu a avut, dar mirosea a interior de vagon de CFR. Cand am facut o verificare pe car vertical masina a fost si taxi si a avut si accidente cu daune considerabile. Aveti grija si verificati masina, samsar cu firma.
Catalin Harhata
Catalin Harhata2 ani în urmă
Daca ai nevoie de ajutor , fie sa cumperi fie sa repari un hybrid, aici e locul cel mai potrivit.
Adrian Ciobanu
Adrian Ciobanu2 ani în urmă
Posteaza video in care incearca sa pacaleasca lumea cu consum de 3% la masinile lui "mega intretinute"( foste taxiuri si alte tigai lovite, cel mai probabil).
De fapt , el porneste la vale pe un traseu care nu are relevanta pt ca nu e calculat ca dus-intors. Cine e din Brasov poate recunoaste cu usurinta zona Racadau, Bld Valea Cetatii.
Apoi are tupeu incredibil si sterge absolut orice comentariu care ii pune la indoiala credibilitatea.

DE EVITAT!
SAMSAR!
Ruben rotari
Ruben rotari2 ani în urmă
Am facut schiumbul de ulei la un Lexus acum un an la domnul (Auto hibryde Romania),ieri am facut schimbul de ulei la Toyota si mecanici au ramas socati de uleiul pe care lau scos era app. apa mentionez ca am rulat doar 5000Km,in concluzie daca vreti sa va stricati masina mergeti la Auto Hibryde Ro
Catalin Atanasiu
Catalin Atanasiu2 ani în urmă
Firma de samsari, vinde mizerii. Prius cu consum 2%. Sa fii nebun sa crezi asa ceva..
Stefan Racu
Stefan Racu4 ani în urmă
Profesioniști
Gigi Hentz
Gigi Hentz2 ani în urmă
Am luat o masina de la ei...au aparut probleme la bateria hibrida dupa cca 3 luni. Am fost la ei la Brasov au zis e gata pana diseara...a tinut reparatia doar 3 zile dupa care problema a revenit. Am cerut banii inapoi si mi i-a dat mai putin 100 eur manopera...care manopera, ca n-au facut nimic, m-au pus pe drumuri, timp si bani aruncati pe fereastra. Cand am cumparat masina, mi-a dat certif de garantie pe viata cu cost de max 590 eur la orice piesa. Cand i-am zis, a zis ca e de fapt 690 eur + manopera...ca ce mare cost e pt mine inca 100 eur in plus...Patronul, Mirel, ca de el vorbesc, este un tip aparent binevoitor insa dezorganizat, aiurit si neserios, deloc interesat sa iti rezolve problemele...si culmea ipocriziei, tine si cursuri de mentorship si dezvoltare profesionala...ce i-o invatand pe saracii cursanti, D-zeu cu mila. Intr-un cuvant, ocoliti-l!!
Biris Vlad Mihai
Biris Vlad Mihai2 ani în urmă
Sunt foarte buni incea ce fac .Am o masina achizitionata de aici , si nu am avut nicio problema cu ea de 4 ani.
Locații recomandate