/Brasov/Dealer auto

Dip Motors

Calea București 168, Brașov 500299, România

Dip Motors
Dealer auto
4.3
319 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJGR+5V Brașov, România
+40 268 336 300
dipmotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru B
Alexandru B2 ani în urmă
La iesire din Brasov spre Bucureati pe dreapta vis a vis de magazinul Jumbo.
Adrian Serbsn
Adrian Serbsn2 ani în urmă
Pentru 30 de minute in care problema mașinii mele (problema ce o detaliasem la telefon), nu a fost soluționată am plătit 131 de lei. Dacă doriți încercați eu nu pot sa îi recomand!
Constantin Manea
Constantin Manea2 ani în urmă
Seriozitate zero!!! E mult și o stea...... Mai nou nici la telefon nu îți mai răspund!!! Clar următoarea experienta de genul va duce la sesizarea OPC
Vlad Paunescu
Vlad Paunescu2 ani în urmă
O reprezentata auto care a dat dovada de cele mai josnice servicii oferite, in care constatariile se executa ca in fata blocului si personalul cu o lipsa de respect fata de client de nedescris. Caracterul si profesionalismul oameniilor din reprezentanta DIP MOTORS lasa de dorit. Nu recomand acest service auto nici macar sa se execute ITP-ul, sa nu mai vorbim de reparatii sau revizii periodice.
Transport Colete
Transport Colete2 ani în urmă
Dezgustător.....nu vă puteți cataloga ca reprezentanța Fiat ...după două săptămâni în care mi ați ținut mașina....nu ați fost în stare sa verificați un cablaj...plus multe altele...sa va fie rușine...plecați acasă ca nu valorati de reprezentanța...O sa va fac și o reclamație la reprezentanța centrala din Italia. Rușine
Ovidiu PANAIT
Ovidiu PANAIT6 ani în urmă
Foarte neglijenți. De 2 ori pana acum a găsit elemente de plastic cu urechi de prindere rupte când le-au desfacut. Azi am făcut revizia de 90000 km la ei și au uitat sa reseteze bordul (mesajul de interval de service), în plus au atins și rupt spritiera stânga și o ureche la capacul de la filtrul de polen. Au dat capacul de la airbag jos și în zona unde au pus surubelnita au marcat o zgarietura vizibila pe coloana de volan. Și asta vine după ce la revizia de 60000 km au desfacut un ornament de bord la care au rupt o ureche de prindere pe care când am reclamat au intenționat sa o lipească cu superglue.

Când am reclamat aceste lucruri șeful de service a răspuns doar: "no comment".

Am un zgomot la rulare pe denivelări pe fata pe care nici azi nu l-au putut identifica sau remedia.

Am ales sa merg la ei și nu la Auto Roma/Kampur service deoarece am crezut ca fiind dealer de Seat cei de la Porsche România ar avea un nivel de standard mai exigent, dar se pare ca nu e asa.

In concluzie NU RECOMAND.
Dacă aveți de ales sau dacă sunteți în afara perioadei de garanție va recomand sa va orientați către alte unități service.
Sunt suficiente care chiar și fără a fi service de reprezentanta fac treaba bună și sunt probabil mult mai atenți.
Suciu Aurelian
Suciu Aurelian2 ani în urmă
Pe partea de vanzari am de spus doar lucruri bune. Azi o sa ma duc pentru revizia de un an de la achizitionarea unui Fiat Tipo. Revin cu o impresie, oricare ar fi ea.

Update: e de bine. Timpul în care mi s-au spus că este gata schimbul de ulei a fost respectat. S-a vorbit frumos. Dumnezeu le ajute să-și țină năravul!
Alina Teodorescu
Alina Teodorescu2 ani în urmă
De evitat! Nu sunt profesionisti. Serviciul de relatii cu clientii: misogini aroganti. Calitatea reparatiilor: 1-2luni tine, si nu ai garantie, pt ca invoca diverse motive - "esti in necunostiinta de cauza mereu"
Locații recomandate