/Brasov/Dealer auto

Auto-Kino

Calea București 232, Brașov 500299, România

Auto-Kino
Dealer auto
4.6
200 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJFV+VC Brașov, România
+40 268 337 788
subarubrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrey Andrei
Andrey Andrei2 ani în urmă
Salutare, vreau sa prezint o experienta neplacuta, casa va ganditi de 2 ori inainte de a va duce la reprezentanta subaru din brasov cu denumirea autokino, vreau sa zic ca in ultima vreme f slab pregatiti preiau masini mai multe de cat pot repara in timp util, vreau sa zic ca am avut masina la ei aproape 4 luni de zile pt schimb motor (block motor fara accesorii) accesoriile de pe vechiul motor montate si cu totul pregatit, adus de mine toate bune si frumoase pana ce ajung cu masina acasa constat ca masina pierde ulei in 350 de km pierd in jur de 1l ulei, dupa o verificare personala ma intorc la ei pt constatarea problemei, care era zic ei garnitura de pe conducta retur de la turbo si le mentionez ca este greseala de montaj, aici domnul care inlocuia seful de service sa cam aprins zicand ca ei fac motoarele astea de 15 ani ca este exclus ca ei sa greseasca, le arag atentia ca sunt oameni si ca la o mica neatentie se pot face greseli ca e omenesc pana la urma dar atiudinea te deranjeaza, atentie trebuia schimbata de ei de la bun inceput deci f simplu greseala de montaj, achit 300 de lei da turbo jos schimba garnitura, apoi ajung acasa dinou aceeasi problema efectiv degeaba am revenit la ei, dupa o constatare mai amanuntita si persoanala cu unpic de ajutor, gasesc adevarata problema ma trezesc cu furtune sparte, lipite cu banda montante constient de ei a se vedea in poze istoria facuta de ei si vacuum uitat neconectat + actele doveditoare ca nu vb prostii, asa ca dragi colegi aveti grija unde va duceti cu motoarele astea a noastre boxer ca multi is mecanici dar putini cunosc sau isi dau intradevar interesul sau sa lucreze cu placere si rabdare. Multumesc ca v-ati rapit din timp pt a citi postarea si rog pe cei ce au degand sa imi critice postarea sa se abtina, pt ca nu e nicaieri normal sa dai 1000 si ceva de euro pt ati rezolva niste probleme si pleci de la ei cu alte probleme.
Alexandra Tamas
Alexandra Tamas2 ani în urmă
La inceput nu eram foarte incantat de faptul ca am fost nevoit sa fac revizia de 4 ani a unei Kia Soul in Romania, masina fiind inmatriculata in Italia si revizia de 4 ani cadea fix in luna lui august, cand eram in concediu.
Dar imediat ce l-am cunoscut pe domnul Ovidiu Munteanu, mi-am dat seama ca sunt pe maini bune, avand numar de mobil italian m-a contactat imediat pe whatsapp unde mi-a facut imediat programarea si mi-a trimis oferta de pret care a fost identica cu cea spusa la finalul reviziei, respectiv 970 de lei cu tva pentru toate filtrele si uleiul de motor, in Italia m-ar fi costat cu minim 100 de euro in plus.
Un alt lucru ce mi-a placut ca masina a fost gata in doar 2 ore, imediat cu am ajuns cu ea mi s-a cerut cheia si s-au apucat direct de treaba, am facut o plimbarica la Bricodepot si masina era gata, in Italia orice revizie facuta cu toate ca erau cu programare, masina o duceam la 08 si o scoteam seara dupa ora 16/17 si in cursul aniilor am frecventat de multe ori delar autorizat Renault-Dacia, Nissan si Kia, mereu pentru revizie.
Cu siguranta de acum nu o mai duc in Italia la revizie voi venii mereu la Auto-Kino Brasov.
Mii de multumiri intregii echipe! Erwin Ioja.
Bogdan Vasii
Bogdan Vasii2 ani în urmă
Client cu vechime de 14 ani. Niciodata dezamagit. Felicitari!
Office blueresidence
Office blueresidence2 ani în urmă
Profesionalism și dedicație.
Pasiune pentru motoare...
Tractari Auto Constanta
Tractari Auto Constanta4 ani în urmă
Politicosi si profesionisti.Multumit de rapiditate si transparenta.Recomand.
Daniel Mihu
Daniel Mihu5 ani în urmă
Am reparat la AutoKino o Kia Ceed model 2017, în urma unui accident în care a fost avariată toată partea stângă.
Am avut reale emoții că mașina nu va mai ieși la fel cum a fost.
Lucrarea a ieșit cu mult peste așteptări!
Felicitări pt. seriozitatea și profesionalismul de care dați dovadă!
Recomand cu încredere!
Constantin Hiriza
Constantin Hiriza2 ani în urmă
Auzisem de multa vreme ca Subaru Brasov este locul unde trebuie sa mergi daca ai probleme cu Subi-ul tau. Ultimele zile m-au convins ca este adevarat. Foresterul meu e ceva mai batran dar a fost tratat cu aceasi atentie ca o masina de lux. Insfarsit am intalnit oameni normali; adica amabili, rabdatori, dispusi sa-ti dea si mici explicatii tehnice. Schimb de rulmenti spate, o operatie destul de dificila rezolvata in timp record. Bonus am primit sfaturi cam ce ar fi inca de inlocuit. Am plecat multumit. Despre pret , daca unora li se pare mare, atunci ma intreb daca priceperea unui mecanic poate fi evaluata corect . Bun si ieftin nu se aplica decat la piata ! Cand stiu ca pot ramane pe coclaurile pe unde Subi ma duce in siguranta stiu ca un specialist merita toti banii.
Luminita Siriteanu
Luminita Siriteanu2 ani în urmă
Locatia foarte frumoasa si curata dar preturile cam mari. La un schimb de masina evaluarea lasa de dorit. Masina mea a fost sub evaluata?
Locații recomandate