/Arges/Dealer auto

Sco General

Calea Câmpulung, Pitești, România

Sco General
Dealer auto
4.3
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV9M+V5 Pitești, România
+40 248 211 040
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valeriu Ratoi
Valeriu Ratoi2 ani în urmă
Dialog inexistent intre furnizor și client la service,ok la vânzări.
Evitați actualul patronat daca se poate numi asa.
NISSAN nu mai are reprezentanta in Pitesti .
Unghenaru Maria
Unghenaru Maria3 ani în urmă
Jalnici!! In afara de faptul ca nu au reusit sa desluseasca problema la masina, comunicarea cu clientii lasa foarte mult de dorit.
Ar trebui sa va amintiti ca nu prestati servicii gratuite, ci pe bani, deci ar trebui sa nu mai fiti indiferenti cu clientii si sa aveti un vocabular adecvat.
Nu vine nimeni sa va streseze, ci sa rezolve problema cu masina, asta este ceea ce conteaza, nu ifosele voastre.
De asemenea, din parc se poate pleca cu masina oricui, deoarece cheia se afla in masina si nu te va impiedica nimeni sa pleci cu aceasta, pentru ca nu intereseaza pe nimeni.
Dezamagire totala!!!
Ghita nicolae
Ghita nicolae3 ani în urmă
Sunteți jalnicii, când vine vorba de partea electrica a mașini nu mai știți.
Sfătuiesc pe cei care au probleme electrice la mașina să nu calce pe acolo, pe mine mă punea să schimb rampa cu injectoare cu tot și problema era dintr-un modul de curent plus că mi-au luat 900 lei pentru o bobina și un filtru de polen.
Gheorghe Mihai
Gheorghe Mihai3 ani în urmă
Buna ziua. Am fost cu masina Nissan Qashqai in servisul Sco General Pitesti sa-mi schimbe piesele uzate, echilibrare roti, verificat directie si dupa care verificarea masinii in mers, etc. in data de 11.05.2021. Inca de la iesire din service cand am plecat si faceam curba la stg. se auzea un troznet fata-spate, la roti, dar am zis ca e ceva pe moment. Dar a inceput sa faca acest zgomot din ce in ce mai des. Nu sunt mutumit si sunt foarte suparat si dezamagit. E clar ca ceva nu sa facut cum trebuie, nu este in regula si trebuie sa revin cu ea in servis. Ma voi gandi ce trebuie facut, ca asa ceva sa nu se mai intample si voi face.
Costin Anghel
Costin Anghel3 ani în urmă
Cel mai profesionist service din Argeș, mecanici pricepuți, șefii de service extraordinari, îți explica probleme pe care le are mașina. Bravo
RADU STANESCU
RADU STANESCU5 ani în urmă
Am fost placut impresionat de această unitate de reprezentanță Nisan. Showroom luminos și cu exponate la zi, atelier mecanic foarte bine dotat și curat. Și cel mai important oamenii. Peste tot amabili și deloc grăbiți. Explicații date profesionist. Atmosferă plăcută. Consider aceasta unitate ca o referință pentru județul Argeș. În plus, foarte important, prețul serviciilor este inferior altor unități de profil asemănător care nu oferă aceeași calitate. Pe scurt , Sco General este super ok.
Madalin Ghimis
Madalin Ghimis2 ani în urmă
Șef de service jalnic... La o primă daună (înlocuire bară spate), a trebuit sa plătim integral reparația sa putem scoate mașina din service, fiindcă "NU PLĂTEȘTE CITY INSURANCE RAPID".... Acum, la a 2-a, am ținut cont de "sfatul" lui și am ales sa reparam mașina pe CASCO (cu regres RCA) , chiar el face constatarea și-ncepe spectacolul... că ușa nu o înlocuiește (zgâriată de la un capăt la altul și înfundată destul de bine lângă aripă), NU CREDE ca înlocuiește nici aripa (înfundată și zgâriată bine), iar janta zgâriată de jur-imprejur, posibil și puțin strambata (eu încercând sa evit accidentul, cu janta am șters cel mai mult mașina care a intrat în mine).... SPUNE CĂ NU-I POATE FACE NIMIC!.... Nissan Leaf, de 30.000€, avand 26.000 KM, fiind în leasing, iar lunar, pentru CASCO platindu-se 918-925 lei (în funcție de curs valutar), pe firmă având și un cap tractor VOLVO, valorând 80.000 €, ne costa CASCO, 625 lei!! Oricum, fiind regres RCA (celalalt a fost vinovat), Groupama își recuperează banii, deci n-au nici un motiv să-mi umple mașina de chit și să mă lase cu janta zgâriată.
Ion Dumitrescu
Ion Dumitrescu2 ani în urmă
Am fost cu o problema(bec aprins avarie motor),pot sa spun am sunat pr.programare,si am fost chemat in 30 minute, problemă care s-a rezolvat ff repede, sunt profesionist,felicitări.
Locații recomandate