/Arges/Dealer auto

M&M CARS LUXURI

Strada Războieni nr 10, Pitești 110224, România

M&M CARS LUXURI
Dealer auto
4.2
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVRC+PM Pitești, România
+40 747 777 720
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Marius76 Manoliu
Marius76 Manoliu2 ani în urmă
Dau o stea ca nu se poate da un sfert. Dupa ce vb cu ei 3 zile la rand in legatura cu o masina din stoc un Bmw seria 5, pana la urma masina nu era fabricatie 12-2014 cum au spus la telefon cod motor B47 , in anunt apare fab 2015 asta e alta, adevarul ca masina este fabricatie 01-2014 cod motor N47, parerea mea ca e mare diferrenta .Mai si spun ca ei sunt transparenti si ca au VIN ul afisat.Sincer tipic romanesc sa incercam sa nu fim corecti etc. Nu este mai simplu sa pui in anunt data fabricatiei corect cu toate detaliile adevarate nu sa pierdem timpul cu minciuni. Facusem programare la mecanic sa verific masina etc ,bine ca nu m-am deplasat sa vad masina ca cine stie ,ne dadeau la stiri. Asta este experienta mea cu acesti indivizi.

Cum vad ca ati raspuns la recenzia mea raspund la randul meu.
Ma certati ca nu stiu eu ce vindeti dumneavoastra ca firma, in anuntul de pe OLX anul fabricatiei era trecut 2015 , daca ar fi fost pus corect 2014 anuntul dumneavoastra nici nu mi-ar fi aparut si nici nu am fi avut contact , sincer nu meritati mai multa atentie si timp pierdut decat am pierdut , de jignit nu a jignit nimeni pe nimeni , este trist ca va preocupati si nu dumneavoastra ca firma, in general, doar cand cineva face reclamatie etc .Spor in continuare
Zmary Fr
Zmary Fr2 ani în urmă
Am cumarat o masina de la ei. Totul a decurs cum trebuie. Informatiile din anunt pentru descrierea masini au corespuns cu realitatea. Multumesc M&M CARS LUXURI!
Claudiu Bogdan Minea
Claudiu Bogdan Minea2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență foarte plăcută. Am achiziționat mașina în ziua în care am și vizionat-o, deși inițial aveam în plan doar să ne uităm. Prezentarea mașinilor disponibile a fost onestă, iar raportul preț-calitate imbatabil. Domnii ne-au ajutat și cu documentele și asigurarea. Firma emite factură, acceptă plăți și în RON și în EUR (inclusiv prin transfer bancar).

- mașina a fost predată curățată (profesional) și cu revizia făcută la zi, impecabilă și gata de condus;
- ni s-a prezentat întreg istoricul de service și proveniența mașinii;
- pentru cine e interesat, mașinile se pot achita și în rate.

Speranțele cumpărătorilor de pe piața auto second hand din România știu că sunt mici, dar această firmă e o excepție în sensul cât mai pozitiv cu putință. Cumpărați cu încredere!

Vom apela din nou cu cea mai mare plăcere pentru servicii post-vânzare sau pe viitor, la nevoie.
Rareș
Rareș2 ani în urmă
Anul trecut am achiziționat de la aceasta firma un Sandero stepway, în care am mai investit 2.000 € ca să pot circula cu el decent. Aveți mare grija când cumpărați un autoturism mai ales de la acești comercianți
,, samsari". Toate mașinile sunt,, măsluite "
Cristian Dinca
Cristian Dinca2 ani în urmă
O firmă exemplu pentru ce ar trebui sa reprezinte domeniul vânzărilor auto folosite. Clientul este pe primul loc în această afacere. Tot respectul pentru manager și echipa sa. Recomand fara rezerve.
Georgian Bica
Georgian Bica2 ani în urmă
Ei si!
Doroican Ana-Maria
Doroican Ana-Maria2 ani în urmă
Gama restrânsă. Masini scumpe si nedotate
Dany Dobrogeanu
Dany Dobrogeanu2 ani în urmă
Preturi bune!
Locații recomandate