/Arges/Dealer auto

Royal Motors

DN65B Nr.2, Bradu 117140, România

Royal Motors
Dealer auto
4.4
360 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
RW9M+9W Bradu, România
+40 248 210 100
royalmotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Visineanu Adrian60 zile în urmă
Profesionisti, servicii de calitate, oameni exceptionali, atat ca dealeri cat si pe partea de service si mentenanta! Felicitari!
Andrei Daniel
Andrei Daniel2 ani în urmă
Un service de calitate , am fost de fiecare data multumit de cum au lucrat angajatii service.ului , de la receptie pana la mecanici .
Recomand .!
Viorel Eremia
Viorel Eremia2 ani în urmă
Personal foarte bine pregatit si atent cu clientii !
Sorin Neamu
Sorin Neamu2 ani în urmă
Foarte promti in executarea lucrărilor service.
Augustin Costea
Augustin Costea2 ani în urmă
Despre preturi nu pot comenta, fiecare are politica sa comerciala. Nu sunt siguri daca pot introduce in istoricul masinii , in FordPass ,interventiile service ....intrebarea despre upgrade Sync 3.4 si hartile F11 este menita de a ului angajatul. Din Iunie asteptam un raspuns la mail. L-am primit astazi face to face.
Sorin gaitan
Sorin gaitan2 ani în urmă
Nu recomand, masina dusa in service, cu programare, pentru schimbat parbriz. Masina a ramas peste noapte in service deoarece trebuia sa stea minim 5 ore nemiscata pentru a se etansa corect parbrizul (conform afirmatiilor celor din reprezentanta). A doua zi, la ridicarea masinii surpriza, parbriz nou, dar cu zgarietura de 10 cm in mijlocul lui. Reclam situatia reprezentantilor Ford, "amabili" m-au rugat sa mai las masina la ei pentru a fi verificata situatia si de catre reprezentantii furnizorul parbrizului, si remediere. Dupa 2 ore sunt informat ca situatia este rezolvata si ca pot ridica masina. La ridicare, supriza, zgarietura era tot acolo, dar mai estompata, si supriza suprizelor masina avea la bord 14 km in plus. Preturi de reprezentanta si servicii de coltu' blocului. Toate afirmatiile pot fi probate cu dovezi.
Barbu Florin
Barbu Florin2 ani în urmă
Anul 2020 am lasat la ei un Focus pt schimbare piese stricate, avariate, plus o reparatie aripa stanga spate, rezultatul? reparat, schimbat plus vopsit cat de cat ok, dar am ramas cu o pata de lac peste lacul original care se vede oribil si asta pe o piesa care nu avea nimic, cred ca nu au izolat bine locul cu pricina si le a scapat, o alta problema a fost disparitia uni ornament al parbrizului, de ce lau dat jos? habar nu am, ca la parbriz nu s a lucrat, cred ca cineva de acolo au avut o comanda si nu le a iesit pt ca eu mi am dat seama de disparitia lui si l am recuperat, pret ornament 200 si ceva lei MARE LUCRU. Mereu mi am facut reviziile si reparatiile la Royal Pitesti dar din cauza pataniilor mele, acum ii Evit cu desavarsire, NU MAI RECOMAND ACEST SERVICE si asta o spun eu un client fidel din 2016.
Trandafir lili
Trandafir lili2 ani în urmă
Am fost cu mașina pentru diacnoză la facturare am plătit și reparație ceasuri de bord care nu sa efectuat aștept răspuns de la protecția consumatorului
Costel Stancescu
Costel Stancescu2 ani în urmă
Totul a decurs conform programării.
Locații recomandate