/Bucuresti/Croitor

Atelier de croitorie Lyly Fashion

strada panselelor 14,bloc 134 bis, București 042065, România

Atelier de croitorie Lyly Fashion
Croitor
4.9
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94JM+JH București, România
+40 731 441 733
atelier-de-croitorie-lyly-fashion.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nora Drulea
Nora Drulea2 ani în urmă
Am descoperit-o pe doamna Lili prin site-ul ei. Un site elegant, care o definea. Când am întâlnit-o am întâlnit un profesionist care are ochiul și mână croitoriei bine formate! Primele obiecte de îmbrăcăminte ce i le-am prezentat aveau defecte iar doamna Lili le-a văzut înainte ca eu sa le îmbrac. Opiniile si viziunea ei cum sa arate obiectul vestimentar la final sunt cele mai sigure. Întotdeauna alegera ei pe lungime, pe cambrare, pe scurtare.... a fost alegerea cea mai bună! Este punctuală, este promptă, este foarte plăcută și empatizeaza foarte bine cu fericirea. De câte ori am fost la ea i atelier niciodată nu a întârziat, nu m-a amânat și nici nu a greșit. Tot ceea ce face, face foarte bine, cu pasiune și profesionalism. Va mulțumesc doamna Lili pentru toate hăinuțele drăguțe ce mi le-ati făcut după mine.
Raluca Diana
Raluca Diana2 ani în urmă
Am colaborat cu doamna pentru un palton si am fost multumita de rezultat. Deoarece eram presata de timp, a respectat termenul limita, precum si rugamintile mele referitoare la model. O recomand pe doamna, este serioasa.
Andreea spataru
Andreea spataru2 ani în urmă
Multumesc frumos pt salopeta creta! Ati lucrat impecabil intr-un timp foarte scurt si rezultatul a fost exact cum mi-am dorit! Cu siguranta pastram legatura pe viitor.
Mihaela Birman
Mihaela Birman2 ani în urmă
Am comandat o rochie si am fost bucuroasa ca doamna Liliana a realizat-o exact asa cum mi-o doream si foarte frumos executata. Multumesc.
Roxana galban
Roxana galban2 ani în urmă
Foarte multumita de calitatea materialului si a croielii!!
Catalin Patrascu
Catalin Patrascu2 ani în urmă
Ceva frumos, Doamne ajuta!
Ana-Maria Trăistaru
Ana-Maria Trăistaru2 ani în urmă
Am avut o colaborare frumoasă și de fiecare dată când îmi doresc ceva deosebit știu să apelez la acest atelier! Doamna este cu adevărat drăguță, cu foarte multă experiență, ceea ce își spune cuvântul în creațiile realizate, atenția la detalii și profesionalismul remarcabil !
Eu Eu
Eu Eu2 ani în urmă
Recomand cu drag. Mi a creat o rochie,mai ceva ca la marile case de modă din lume. Cu siguranță o să mai revin. Va mulțumesc din suflet. M ați făcut extrem de fericiră.
Locații recomandate