/Bucuresti/Croitor

Croitorie la minut

Bulevardul Mihail Kogălniceanu 3, București 030167, România

Croitorie la minut
Croitor
3.6
62 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3MP+QR București, România
+40 738 826 082
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta277 zile în urmă
Am dus material pentru două rochii din aprilie și nu sunt gata nici acum (29 iulie).
Am plătit până acum 500 lei din 700 lei manoperă si nù am nimic. Le-a greșit pe amândouă din care una nu cred ca se mai poate remedia. Dacă mă poate ajuta cineva cu datele de contact ale patroanei/ patronului.
EVITAȚI ACEASTĂ CROITORIE
Alina Andreea
Alina Andreea2 ani în urmă
Am avut o pereche de pantaloni dusă aici doar pt ca era în drumul meu spre casă. Când am sunat să întreb dacă sunt gata, nu mi s a răspuns nici la telefon, nici la mesaj. Pantalonii i am purtat de două ori și s au descusut la fel cum erau înainte.
IL
IL2 ani în urmă
Cel mai sinistru loc din Bucuresti. Am fost sa mi iau hainele si nu se mai gaseau. Doamnele de o clasa fara margini mi au comunicat ca nu stiu unde sunt si ca sa revin cand este cealalta tura. Prin urmare o simpla cautare in niste pungi le a surmenat. In plus in magazin nimeni nu poarta masca iar cand le am intrebat s au conformat si au venit cu ea montata conform OMS sub barba. In concluzie evitati locul pentru ca e o mizerie.
Cristina Pastravanu
Cristina Pastravanu2 ani în urmă
as lasa 0 stele daca as putea pt penibila cu care am avut "plăcerea" sa interactionez, care s-a certat cu mine la telefon si la locație pt ca am avut îndrăzneala sa sun in ziua cand trebuiau sa-mi fie gata hainele si sa intreb daca sunt gata sau nu, intrebare cu care am insistat pt ca tot o tinea ca ma suna ea sa imi confirme cu vreo 2 ore inainte de ora la care trebuia sa ma prezint (deci am dedus ca hainele nu erau de fapt gata, după o săptămână de așteptare)

la Iocatie s-a si luat la harta cu mine si insista sa-mi clarifice ce client prost sunt, nici nu-mi dădea drumul la plasa cu haine sa ma duc sa le probez până nu termina ea sa-mi țină morala, cu toate că i-am spus că nu am chef de cearta si ca vreau sa probez si sa plec. noroc ca a mai intrat o clientă, ca altfel era in stare sa intre in cabina dupa mine sa ma ia la paruiala. daca eram șeful ei si vedeam scena, o concediam pe loc pe mahalagioaica. veniti aici pe riscul vostru, daca o prindeti într-o pasa proasta pe croitoreasa, va alegeți cu scandal gratis
Negotei Alexandru
Negotei Alexandru4 ani în urmă
Am dus o pereche de blugi sa ii scurteze și stramteze, dupa o saptamana o parte din croială s-a descusut si la celalalt picior cand i-a stramtat nu a taiat din ambele parti egal iar acuma croiala de pe lateral este mai in față. Totul a costat 40 lei. Deci nu recomand.
Catalin M
Catalin M5 ani în urmă
Lucreaza rapid ; am dus o geaca la cusut acum cateva luni ... maneca era desfacuta pe o portiune de 1-2 cm ... 10 lei pentru o lucrare de maxim 5 min. ; cer si numarul de telefon clientilor ... bineinteles ca se poate refuza ;) ; sfat: intrebati pretul inainte de a se apuca de treaba, chiar daca este o lucrare mica.
Madalina Lungu
Madalina Lungu6 ani în urmă
Am adus la Croitoria Rapida "LA Minut" o salopeta si o rochita la modificat. Doamnele Alina si Gica au lucrat rapid (le-am luat in aceiasi zi in care le-am adus) si foarte bine (salopeta si rochita arata perfect pe mine si nu se vede ca au fost modificate). Doamnele au fost foarte dragute si le multumesc pentru munca depusa. Am adus si alte haine aici la modificat si nu au fost gresite niciodata. Recomand acest loc cu drag si voi reveni.
Maria CĂTĂRĂU (zânasteampunk)
Maria CĂTĂRĂU (zânasteampunk)2 ani în urmă
Preturi foarte ridicate pentru servicii si atitudine fata de client, care lasa de dorit. Ca sa nu mai spun ca achiți inainte, vii sa ridici ce ai lăsat si nu este gata și tot ei te ceartă, ca sa nu reproduc ce mi s a spus.
Gabriel Ionescu
Gabriel Ionescu2 ani în urmă
Super ok locul. Doamnele prietenoase si eficiente. Lucreaza foarte meticulos. Mi-au modificat 2 perechi pantaloni costum in cateva ore cu tot cu rejansa.
Locații recomandate