/Bucuresti/Croitor

Spălătorie/Curățătorie haine/Retușuri croitorie LAVA & CUCE Mall Vitan

CENTRUL COMERCIAL MALL, Calea Vitan nr. 55 - 59, București 031282, România

Spălătorie/Curățătorie haine/Retușuri croitorie LAVA & CUCE Mall Vitan
Croitor
3.4
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49G+XC București, România
+40 21 327 6486
lavaecuce.it
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ady Demir
Ady Demir2 ani în urmă
Nu recomand! Am lasat o pereche de pantaloni albi la spalat. I am primit exact cum i-am lasat.
Ioana Lixandru
Ioana Lixandru2 ani în urmă
Am dus haine la spălat și călcat, am ridicat haine necalcate, a trebuit sa le calc acasa și pe lângă asta lipsea un sacou (s-a găsit sacoul, dar totusi)
Iuliana Rusu
Iuliana Rusu2 ani în urmă
Rapid, curat si elegant. Voi continua sa apelez la aceasta curatatorie!
Georgiana Elena
Georgiana Elena2 ani în urmă
Am lasat la curatatorie un halat alb. Mi-a fost inapoiat exact cum l-am lasat, murdar la guler si cu micile pete care ar fi iesit la orice spalare normala. Mirosea la fel, nici urma de detergent, semn ca nu a fost vreodata spalat. De asemenea, capsa de la nr comenzii mi-a gaurit gulerul si o parte din materialul de pe spate, fiind prinsa cu cea mai mare neglijență. Nu recomand sub nicio forma.
Carmen Anita
Carmen Anita4 ani în urmă
Preturile nu sunt updatate în pozele de pe google maps. Timpul de așteptare este destul de mare, chiar dacă mergi cu o săptămână înainte, este posibil sa nu fie gata decât abia peste 2 săptămâni în funcție de perioada. Pentru scurtarea unei rochii lungi (voal+jupa) și a bretelelor, am plătit 230 de lei. Rezultatul este acceptabil, însă luând în considerare prețul ridicat și timpul de așteptare probabil nu ma voi mai întoarce. Estimez ca retusul a durat undeva la 10 minute.

Puncte pro:
- au cabine de proba și ți se pot lua masurile direct la locație
Pavel Daniel
Pavel Daniel4 ani în urmă
Bataie maxima de joc! Am stat la coada pentru o geaca, 50 de minute. Macar de ar fi avut bun simt sa te anunte de acest lucru. Si asta pentru ca a venit una in fata cu un sac de rufe. Oricum, trebuia sa o ia separat sau sa gaseasca alta solutie! Management al clientilor extrem de defectuos!
Cristian Andrei
Cristian Andrei2 ani în urmă
Nu recomand partea de croitorie! Am fost cu doua perechi de pantaloni: una a ieșit ok, deși se putea mai bine (cred ca au fost lucrați de alta doamna) cea de a doua pereche a fost făcută execrabil cu precizarea”așa se poarta!”. Nu contează cum se poarta, ci cum își dorește clientul. Îmi pare rau ca nu am apucat sa fac o poza la cheile pantalonului… Mi-au fost refăcuți, dar a trebuit sa ii duc la alt croitor după. Pe românește am făcut pipi pe 200 de lei pentru incapacitatea unei persoane.
Prețurile sunt ok și gata hainele in maxim 2 zile.
Pe partea de curățătorie nu am încercat, dar după experienta avuta, nu am mai apelat.
COSTIN FETIC
COSTIN FETIC2 ani în urmă
Multe multumiri doamnei mereu antipatica care se ocupa de preluare/predare pentru capsarea etichetei direct pe gluga de la geaca pe care am dus-o la curatat. Cu siguranta nu mai revin!
Locații recomandate