/Bucuresti/Coafor

Ioana Hair & Beauty

Strada George Enescu 30-32, București 011133, România

Ioana Hair & Beauty
Coafor
4.2
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VX+MF București, România
+40 21 315 7211
ioanadobre.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–13
Scrie o recenzie
Aurelia Balan
Aurelia Balan2 ani în urmă
Un salon super,frumos,curat,cu personal deosebit de amabil și profesionist.M.am simțit rasfatata și relaxata.Felicitari!
Sabina Sylvia
Sabina Sylvia4 ani în urmă
Pentru sanatatea dvs nu recomand.
Atentie! La cosmetica ceara este reciclata inclusiv la epilatul inghinal!!
(cosmeticiana foarte draguta, dar fara nicio vina)
Preturi exagerat de scumpe, am platit dublu fata de orice alt salon normal.
Preturile oricum nu sunt afisate nicaieri pe internet,si NU se accepta plati cu cardul in 2020.
Carmen idri
Carmen idri4 ani în urmă
Salon fermecător amenajat intr-o casa boiereasca frumos renovată la interior amplasat foarte central, stiliste preocupate de estetica, atente și amabile. Încă este loc de mai bine atât la amenajări cât și la servicii. Raportul cost calitate este ușor debalansat spre primul.
Grigore Z
Grigore Z4 ani în urmă
FRECVENTEZ periodic salonul acesta de mai bine de doi ani si sunt multumit, ultima vizita la salon avand loc in urma cu aprox 2 saptamani.

APRECIEZ mult in acest salon consilierea pe care o primesc pentru serviciul dorit, faptul ca mi se exemplifica ce tunsoare anume sau culoare urmeaza sa-mi fie aplicata, sfaturi coroborate cu atmosfera prietenoasa cu care sunt mereu intampinat din partea personalului de specialitate din salon.

Cu respect pentru parerea altor concetateni clienti si fara a fi partinitor unei parti sau alta, prin aportul meu subiectiv imi doresc doar sa RECOMAND tuturor acelora care isi doresc o tunsoare sau coafura sau stil anume, sa aiba incredere si sa se lase pe mana celor care au imbratisat aceasta profesie si o fac cu daruire.

Poate ne simtim de multe ori tentati sa venim cu o idee de tunsoare sau coafura pe care o consideram potrivita pentru noi, dar dorinta poate fi inselatoare; dragilor, dragelor, am invatat pe propria "piele" si la sfaturile primite din salon faptul ca nu orice poza de pe net ne este potrivita si asta din doua motive:
1.daca am stii singuri cum se face o tunsoare/coafura, de ce mai venim la specialisti, deci la salon?
2.daca suntem siguri pe ceea ce ne dorim, de ce sa nu urmam sfatul celor care sunt de profesie si ne pot indruma pentru ceea ce poate fi abordabil strict pentru tipul fiecaruia de par, functie de conformatia de volum, scalp, culoare, chiar si aliura/geometria fetei.

Este surprinzator cum, in zilele noastre, fiecare tindem sa ne pricepem la tot ceea ce zboara si se mananca pe Fb sau Insta, dar in realitate ajungem sa NU ne lasam in grija si pe mainile specialistilor; dimpotriva, tindem "sa le dictam" miscarile dupa vrerea noastra ca sa atingem leit "poza " de pe net sau ce avem in capsor.

Sa-mi fie cu iertata parerea, dar chiar si in situatia in care exista o nesansa ca personalul vreunui salon cu serviciu sa fi gresit intr-un fel sau altul, pana la urma,
CUM se poate defini limita dintre subiectivismul celui care remarca si pretinde 《slaba pregatire a personalului angajat al salonului, deci un serviciu slab》, deopotriva cu procedurile si tehnicile de coafat pentru care exista scoli si licentieri in domeniu?
Oare sub pretextul "dincolo m-a facut alfel"?- sa fim seriosi, trebuie sa fim mai inteligenti decat atat.

Una dintre paradoxurile domeniului estetic este ca noi, clientii, ne bazam pe argumentul "nu-mi place", pe cand stilistii, coafezele sau alti specialisti in domeniu se bazeaza strict pe dumneavoastră: cu firul dvs de par, cu pielea si tenul dvs, cu rabdarea sau intelegerea dvs, cu nervozitatea sau graba dvs, cu ideile dvs fixiste sau pro-active, si cu multe alte aspecte;
specialistii lucreaza cu ceea ce le oferiti DVS, sporindu-va gradul si calitatea estetica.

Am inteles si sunt perfect multumit cand mi se spune in salon ca nu mi rezista parul indreptat si mi se recomanda lungimi pana in mediu; nu-mi rezista nici 2 zile din cauza gradului de ondulare al parului langa frunte, vartejuri s.a.m.d.; si unde este culpa salonului? Nu este; le multumesc.

Am inteles si multumesc personalului din salon pentru operativitate: nu o data mi s-a întâmplat sa ajung fara programare, dar nu am fost nici o secunda refuzat; in schimb am fost corect informat ca trebuie sa am rabdare sau sa fac o programare; excelent - nu este nimic gresit in asta si le multumesc.

Cine poate atribui unui personal angajat titulatura de "prost", sa-si aduca aminte ce argument are la baza: acel implacabil "nu-mi place"; neconcludent pentru un domeniu din sfera "de gustibus". ;)

《Dincolo era mai ieftin?》- o scuza la fel de ieftina; sa ne amintim ca fiecare facem alegeri si trebuie sa fim asumati in ceea ce facem. Invers de ce nu incercam reciproca cand ceva 《nu ne place》: "nu recomand... dincolo era mai scump" hahaa :D

Stilul se creeaza impreuna cu stilistul si se modeleaza impreuna cu dvs - clientul.
Stilul nu recomanda si nici nu felicita; stilul prezinta situatia si o imbunatateste periodic, pastrand constant serviciile aceluiasi salon!

Cele bune!
Daniela Tudosescu
Daniela Tudosescu4 ani în urmă
Ioana are maini de aur
Pentru fiecare clienta gaseste tunsoarea si stilul potrivit.
Produsele sunt de buna calitate, iar personalul este calificat.
Salonul este intr-un apartament de inceput de secol xx ,cred, si este foarte frumos renovat
Teodora Constantin
Teodora Constantin4 ani în urmă
Servici foarte proaste,personalul salonului nu asculta cerintele pe care le are clientul.Mai exact te capresc la propriu in cap.Nu recomand,va rog sa luați in seama aceasta recenzie și sa găsiți măsuri pentru personalul vostru extrem de prost și nepregătit care fac teste pe capul clienților ca la sfârșit sa iasă o varza călită de nu mai poți rezolva nimic.
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Iulian Drix (Drix)
Iulian Drix (Drix)5 ani în urmă
Am venit din alt judet cu iubita mea sa ne tundem împreuna în Bucuresti, cautand servicii mai profesionale decât la "tara" , am trecut pe la cateva saloane și ne-am oprit la Ioana Hair & Beauty, am citit câteva review-uri pe net și părea ok dar ne-au gresit pe amândoi, mie nu mi-a scos un simplu fade, este disproporționat, cărarea pare neîngrijita
deși l-am rugat sa insiste, cărarea în stânga arata într-un fel iar cărarea din dreapta altfel, mi-a lăsat mai mult par în dreapta. :)) în partea de sus trebuia sa îmi lase partea din stanga mai lunga sa il pot da într-o parte, de perciuni a uitat complet la fel și de conturul de pe lângă ureche.
Pe iubita mea a gresit-o complet, i-a zis sa nu ii schimbe forma în V dar i-a făcut un V extrem și i-a luat din fata prea mult. Mie îmi creste repede dar ea trebuie sa aștepte 1 an sa ii crească și sa meargă la tuns iar.
Ne-a stricat ziua complet.
Totul la pret de lux 200lei.

O zi buna!
Ioana P
Ioana P2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de rezultat, arata extrem de natural si a reusit sa imi vopseasca, tunda si coafeze parul in o ora si jumatate. Stilista prietenoasa si calda, desi salonul gol din cauza perioadei de pandemie. Mi-a oferit nu numai un look nou, superb, ci si niste momente placute, de normalitate. Recomand cu caldura. Preturi intr-adevar scumpute, dar merita experienta, macar o data, de rasfat. Salonul in sine e si el o minunatie, intr-o cladire interbelica, nou renovata.
Locații recomandate