/Bucuresti/Coafor

Yvonne

Calea Floreasca 246b, București, România

Yvonne
Coafor
3
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4H3+9F București, România
+40 21 312 6426
promenada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Roxana Dumitrache
Roxana Dumitrache2 ani în urmă
Nu recomand pedichiura la doamna blonda cu păr mediu/lung. Dupa ce am ajuns acasa am vazut rani la 3 degete.
Eva Staicovici
Eva Staicovici2 ani în urmă
Irina coafor și Ștefania cosmetica ,recomand cu încredere! Preturile exagerate chiar și pentru centru comercial de tip Mall. Programul pana la 21 . Se găsește relativ ușor programare. Fluctuație de personal f ridicata și din păcate la preturile practicate ar trebui sa angajați profesioniști (în ultimii 2 ani ați ales numai entry level )
Laura V
Laura V2 ani în urmă
Confirm cele scrise anterior de către majoritatea celorlalti clienți: preturi astronomice pentru produse și servicii SUB-MEDIOCRE. Ca idee, am plătit aproape 250 RON pt tuns vârfuri, spălat și uscat la perie. Serios?! 250?! "Afacerea" merge pe același principiu pe care merg "antreprenorii" care vând verdeturi prin piețe: dacă te-am prins, te ard! N-au auzit de raport calitate/pret. Și nici de echitabilitate. Sau despre fidelizarea clientului doar prin calitatea serviciilor oferite. De evitat!
Narcisa Ciurariu
Narcisa Ciurariu2 ani în urmă
Conditii precare, salon murdar, aproape insalubru unde exista par pe jos chiar si in zona din spate, unde se face pedicura. Obiectele sunt uzate si/sau par murdare deja. Serviciile sunt de o calitate indoielnica, iar partea de customer service este una din cele mai groaznice intalnite. Manicurista a avut o varietate intreaga de la a imi spune ca am degete grasute la faptul ca oja aleasa de mine este urata. Iar cand am chestionat faptul ca unghiile nu sunt curatate complet si cum trebuie de cuticule, a mai facut o inspectie rapida si mi-a spus gata, nu ne mai uitam. Managementul locatiei e si el foarte prost, deoarece am vrut sa dau feedback pe moment si a fost mai preocupata sa ma contrazica si sa imi spuna ca nu e asa. Toate acestea pentru pretul deja exorbitant de 290 ron pentru mani/pedi semipermanente cu removal doar la pedi.
Georgiana simbotin
Georgiana simbotin2 ani în urmă
Am fost ieri la manichiura semi și pedichiura. Am nimerit la Ioana, care m-a tăiat la trei degete, unul dintre care , astăzi s-a infectat foarte tare. Oja s-a și decojit între timp, după doar o zi, deși am optat pentru semipermanenta (vedeți poza). Bătaie de joc și indolenta pe bani. Sa nu mergeți acolo dar mai ales la Ioana.
Adrian Penciu
Adrian Penciu2 ani în urmă
Yvone, un loc ce a devenit parte din viața mea. Vă mulțumesc,in special Oanei și celor ce manageriază acest salon!
Cristina Naudet
Cristina Naudet2 ani în urmă
Sotul meu a mers sa se tunda la Yvonne acum cateva zile si experienta lui a fost mai mult decat dezamagitoare. Tunsoare facuta in 10 minute, fara respectarea indicatiilor; in plus, pentru a testa daca numarul este suficient de mare pentru tunsoare, a incercat masina de tuns direct in mijlocul capului. Si era prea scurt.. Deci servicii mediocre pe multi lei / minut.
Cristina Tanase
Cristina Tanase2 ani în urmă
Foarte buna Cristina! Vopsit -tuns 🥰
Locații recomandate