/Bucuresti/Coafor

BlackHat Hair Studio

Splaiul Unirii 8, București, România

BlackHat Hair Studio
Coafor
4.6
236 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4G5+34 București, România
+40 770 224 535
blackhatstudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silviu Bratu
Silviu Bratu2 ani în urmă
Cand am ajuns la frizerie, e drept fara programare, am fost repartizat la "Adita". I-am explicat cum as vrea sa fiu tuns. Cu masina de tuns de preferat. Omul (care nu purta masca si era impotriva vaccinului) m-a tuns lateral cu masina si sus cu foarfeca. Am vazut ca nu e bine sus si am insistat sa ma mai ia. Atunci cand m.am ridicat de pe scaun zona de sus unde chipurile a tuns cu foarfeca arata ca si cum ar fi trecut o combina prin parul meu. Lipsa organizare a muncii, sau mai exact omul nu are nicio legatura cu meseria. Cu siguranta eu as tunde mai bine. Bine inteles ca am plecat la o alta frizerie pentru ca nu puteam merge asa pe strada.
In atentia tuturor:
- lipsa masuri de protectie impotriva Covid. Nimeni nu purta masca - nici personalul si nici clientii (asa cum prevede legea)
- lipsa totala profesionalism (cea mai proasta tunsoare din viata mea-batjocura)
- preturi cam mari pentru ce se ofera (un tuns normal 65 de lei).
Ocoliti acest spatiu (ca nu pot sa ii spun frizerie) in care activeaza oameni cu multe figuri dar cu o totala lipsa de profesionalism.
Jooohn D
Jooohn D2 ani în urmă
Ma tund aici de aproape 4 ani de zile si de fiecare data am plecat cel putin multumit.M-am tuns la toti hairstylistii din salon si fiecare dintre ei a dat dovada de profesionalism si o pregatire "la zi".Tineti-o tot asa!
Mara Elena
Mara Elena2 ani în urmă
Andrei a fost foarte atent și a ieșit exact ce mi-am dorit. Mulțumesc. Un salon unde merita sa mergi, se vede ca își dau silința sa iasă bine.
Anca Pauna
Anca Pauna2 ani în urmă
A durat prea mult (6h juma) un balayage par lung care l-a final nu a aratat chiar a balayage si nici culoarea nu a fost ca cea solicitata.Totusi, a fost destul de aproape de un balayage.
Mada Craciun
Mada Craciun2 ani în urmă
Recomand! Balayage făcut de Alex exact cum mi am dorit 😍 foarte drăguți și amabili Deasemenea
Patricia Poulussen-Radulescu
Patricia Poulussen-Radulescu2 ani în urmă
Cu siguranta salonul BlackHat se diferențiază fata de celelalte prin calitatea incontestabilă a serviciilor oferite.
La sfârșitul lui decembrie am decis sa fac o schimbare de look, asa ca am ales BlackHat, pt că mi-au placut mult rezultatele prezentate pe social media.
Am beneficiat de tuns, spalat si coafat si mi-a placut f mult atat rezultatul final, cat si intreg procesul pana acolo. Ma refer la faptul ca oamenii sunt f simpatici, salonul este curat si modern si intreaga atmosferă este una placuta. Spalatul a fost f relaxant, iar în ceea ce privește tunsul, chiar am apreciat ca cel care m-a tuns a fost f atent la fiecare detaliu si perfectionist sa iasa un rezultat perfect.
Asa ca recomand cu căldură acest salon, pentru cei care doresc servicii cu adevărat de calitate.
Alexandra Chivu
Alexandra Chivu2 ani în urmă
Personal de exceptie din mainile carora ies niste rezultate nemaipomenite! Profesionalismul isi pune amprenta de fiecare data♡ sunt fidela acestui salon de ceva timp, mereu am fost pe deplin multumita! Dupa indelungate cautari ale unui hairstylist care sa inteleaga ceea ce imi doresc, am apelat la serviciile lor la recomandarea unei prietene. Rezultatul a depasit mult asteptarile mele avand in vedere ca parul meu nu era intr-o stare nu tocmai buna din cauza incercarilor esuate din alte saloane! Au reusit sa imi faca un balayage perfect, perfect este putin spus! Va multumesc, sunteti minunati♡♡♡
Ioana Alina Gheorghe
Ioana Alina Gheorghe2 ani în urmă
Baietii sunt super. Am fost atat la Ionut cat si la Alex si amandoi sunt la fel de pregatiti. Am fost la multe saloane insa aici am gasit personal care sa tina cont si de sanatatea parului. Multumesc baieti, you rock!!!<3
Locații recomandate