/Bucuresti/Coafor

.1 Concept Your Beauty Masters

Strada Spiru Haret 4, București 010175, România

.1 Concept Your Beauty Masters
Coafor
4.7
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RR+44 București, România
+40 770 210 684
1concept.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana djarum
Ioana djarum2 ani în urmă
Nu dau de obicei review-uri indiferent de experienta insa este o chestie care ma frustreaza in fiecare zi. Si anume calitatea extensiilor pe care le-am luat de aici. Un lucru care m-a incantat la inceput a fost ca pot alege culoarea extensiilor, daca sa aiba suvite, etc si ele sa vina vopsite exact cum vreau eu spre deosebire de alte saloane unde au niste modele de extensii standard sa zic asa. Ideea e ca aceste extensii, care au fost montate tot la acelasi salon 1concept, mi-au cazut la prima spalare. Trebuia sa plec din tara iar la momentul respectiv ei nu aveau deschis luni, eu trebuia sa plec marti, am vrut doar sa rezolv problema mai repede asa ca am apelat la un alt salon deschis luni si am trecut peste. Insa extensiile astea au o textura plastifiata, nici nu stiu cum sa o descriu. Ca atunci cand e f mare umiditate si parul este umflat. Am folosit produse speciale pt netezire, placa, de toate..dupa 5 min iar se umfla si arata la fel. (fara sa fie umiditate) Am plecat fericita din salon, parul meu arata f bine, insa regret experienta. Sa dai in jur de 1500 lei pe un set de extensii, ca atat costa unul cam peste tot, si apoi sa fie nevoie sa iei altul pentru ca parul tau arata naspa efectiv in fiecare zi, este dezamagitor. Staff-ul a fost ok, amabili, probabil daca nu ar fi fost acest lucru ar fi fost totul ok. As vrea doar sa fie si alte persoane informate in aceasta privinta si sa nu mai treaca printr-o intamplare asemanatoare cu a mea
Georgeta Popescu
Georgeta Popescu2 ani în urmă
Un loc elegant cu excelenți profesioniști, un loc în care te simți răsfățată.
Recomand cu căldură!
Mirela Badea
Mirela Badea2 ani în urmă
Cristian & Sebastian - profesionisti, rezultat exceptional!
Alina R.
Alina R.2 ani în urmă
Servicii profesioniste, o experienta minunata cu rezultate superbe, de fiecare data!
Ana-maria Dinu
Ana-maria Dinu2 ani în urmă
Pur si simplu: wow experience! Oamenii au vibe bun, sunt ff profi si surprind intr-un mod placut. Max, genial. O schimbare de look totala si sunt fericita si f multumita! Recomand cu drag! :)
Alexandra Draghici
Alexandra Draghici4 ani în urmă
Profesioniști, știu cum să sugereze o tunsoare sau o culoare potrivită tipului de par și formei fetei. Revin cu plăcere și încredere la ei de fiecare data
Roxana Stoian
Roxana Stoian6 ani în urmă
Experiența minunata de fiecare data!
Ingr Bergman
Ingr Bergman2 ani în urmă
Nope. Dezamăgita. Scrolland pe instagram am dat peste salonul asta si am zis sa încerc si eu experienta "hairstylist lăudat" pentru un balayage.
Am plătit cu mult mai mult decat obișnuiam sa platesc la saloanele "no-name", dar de la care plecam chiar mulțumită.
Am porțiuni serioase de par (doar pe o parte a capului) care nu mi-au fost acoperite de culoare. Nuanțatorul mi s-a dus dupa cateva spălari, asadar mi-au iesit la suprafață niste șuvițe decolorate.
M-am programat in alta parte sa "salvez" situația.
Locații recomandate