/Bucuresti/Coafor

Roberto Godini Salon

Strada G. Dem. Teodorescu 12, București 030916, România

Roberto Godini Salon
Coafor
4.9
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JH+49 București, România
+40 770 986 200
robertogodini.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina A
Irina A2 ani în urmă
Recomamd cu drag acest salon!Daca va asteptati la personalul tipic din aceasta bransa..ati gresit adresa!😄Aici va asteapta un colectiv gata sa isi faca un nou prieten din fiecare client care le paseste pragul,oameni calzi si deschisi cu o energie pozitiva inepuizabila .E o adevarata placere sa fii in compania lor.Odata ajuns la ei,iti vei dori sa revii pentru a te simti din nou ca intre prieteni.Respect lui Roberto si intregului colectiv pentru ceea ce fac zilnic si pentru fiecare client in parte!
Popescu Ionelia
Popescu Ionelia3 ani în urmă
Genial loc si superbi oameni!
Laura Cristina
Laura Cristina4 ani în urmă
Produsele folosite sunt super ok ,personalul prietenos si amabil., dar foarfeca e bine sa fie tinuta foarte departe , de cateva saptamani incerc sa-mi dau seama de ce mi-a fost taiat parul in modul acesta ( gen coada si taiat drept ) , par lungime medie , acum strans am o coada de iepure , la ceafa scurt si calota mare. Nu mai zic ca am parul cret si neintins arata ca o matura avand volum exagerat de mare la final!!!
Mircea-Bogdan Gagniuc
Mircea-Bogdan Gagniuc4 ani în urmă
Pana sa ajung aici, nu am considerat ca serviciile de frizerie sau de cosmetica pot fi altceva decât... simple servicii utilitare la care apelezi când îți creste parul, sau cresc unghiile, sau vrei sa maschezi într-un mod mai profesionist anumite imperfecțiuni sau pur și simplu vrei un machiaj profesional.
Eu bine, am fost plăcut surprins. Mai bine zis, șocat de-a dreptul. Constatând ca pasiunea cu care poți sa faci o meserie - oricare ar fi aceea, transforma acea meserie în arta. Căci ceea ce pot face cei de la acest salon, sunt adevărate creații artistice.
Iar în ceea ce privește atmosfera... E atat de plăcuta și relaxanta, ca nu ai cum sa te superi ca mai ai în fata 5-10 clienți - stai și aștepți cu placere, într-un ambient relaxant și admirând operele de arta născute din priceperea și pasiunea celor de acolo - dacă ai norocul sa ai în fata pe cineva cu vreo cerere mai aparte...
Felicitări.
Daca măcar 10% din meseriașii din tara asta și-ar face meseria cu măcar jumătate din pasiunea celor de la ROBERTO GODINI, tara asta era departe.
Nu exagerez. Încercați și va veți convinge.
Jacqueline Artenie
Jacqueline Artenie4 ani în urmă
Un stilist de exceptie, atent cu clientii. Roberto si echipa sunt adevarati profesionisti! Locatie de exceptie!
Diana Basoc
Diana Basoc4 ani în urmă
Vă felicit pentru amabilitate și profesionalism și abia aștept să revin! :)
Catalin Baraha Dobrescu
Catalin Baraha Dobrescu4 ani în urmă
Unul dintre cei m ai buni hair stilisti din Romania. Recomand
Memo's Vlogs
Memo's Vlogs2 ani în urmă
Recomand cu cel mai drag. Oameni frumoși,prietenoși si cu multa experienta 😍❤
Locații recomandate