/Bucuresti/Coafor

Attitude Salon Frizerie,Coafor Decebal, Sector 3. Barber Shop Bucuresti

Strada Învingătorilor 23, București 030921, România

Attitude Salon Frizerie,Coafor Decebal, Sector 3. Barber Shop Bucuresti
Coafor
4.8
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HJ+X9 București, România
+40 729 227 334
attitudesalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Tiron
Ciprian Tiron2 ani în urmă
Am avut cea mai buna experiența din viața mea la atitudine salon. Constantin Dumitru este singurul om din viața mea care mi-a dat încredere de sine și pe lângă asta este un om de la care poți învață foarte multe. Experiența pe care o are și mentalitatea pozitivă il fac sa fie un om minunat. E pentru prima data in viața mea când am încredere in mine și asta este datorata lui. Recomand aceasta experiența tuturor! Nota 10 !!
Dana Stratulat
Dana Stratulat2 ani în urmă
Servicii foarte bune, multa atentie la detalii, si o atmosfera care te face sa crezi ca ai fost dintotdeauna clientul acestui salon. Il recomand pe Constantin, este foarte talentat, profesionist, atent si are un vibe super.
Andreea Badiu
Andreea Badiu2 ani în urmă
Sunt încântată de tunsoare și de oamenii pe care i-am întâlnit. Chiar căutam un salon unde sa pot merge de fiecare data când am nevoie de o tunsoare/coafura. Voi reveni cu drag.
Florin Săftoiu
Florin Săftoiu2 ani în urmă
Constantin este omul din spatele Attitude Salon, el este personajul care imi satisface nevoile stilistice de aproximativ 4 ani. Prefer tunsorile clasice si grija atunci cand vorbim despre detalii.
Timpul mediu petrecut pe scaunul din salon, in cazul meu, este de aproximativ o ora. In aceasta perioada discutam despre proiectele personale si planuri viitoare.
Pe langa serviciul de hairstyling, Attitude Salon ofera experiența comunicării unu la unu cu un om fain, asa cum este Constantin.
Astazi am aflat ca își măresc echipa, abia astapt sa vad cu ce ma surprind data viitoare.
Madalina Ciobota
Madalina Ciobota2 ani în urmă
Recomand Attitude tuturor femeilor ce vor sa obtina fix culoarea sau schimbarea dorita.
Constantin e mai mult decat un hairstylist. E un artist care isi respecta arta si implicit si clientul.
Experienta mea a fost una cu mult peste asteptari. Dintr-o tunsoare si o culoare ambigue, nereusite, Constantin a creat un blond discret, fin pe care mereu mi l-am dorit si o tunsoare chic si practica. A fost pentru prima data cand nu am regretat ca mi-am tuns parul lung , iar de culoare sunt absolut indragostita. Omul stie sa asculte si sa transpuna in arta lui, ce ii ceri. Rezultatul e mai mult decat spectaculos.
Nicole Lefter
Nicole Lefter2 ani în urmă
Il recomand cu drag pe Constantin Dumitru pentru profesionalismul și dedicarea cu care își face treaba. Consider că merită să audă mai multă lume despre el, deoarece experiența în salonul lui a fost cea mai plăcută de până acum. Acest lucru s-a datorat atenției acordate părului meu, dar și firii lui deschise și comunicative.
Cât despre tunsoare - rezultatul a fost cel dorit și în mod cert voi reveni la Attitude Salon.
Zetu Mihut
Zetu Mihut2 ani în urmă
Un salon cu o atmosfera prietenoasa si servicii de super calitate. M-am tuns si vopsit in repetate randuri si mereu am obtinut ceea ce mi-am dorit, uneori si mai mult de atat.
Delia Iliescu
Delia Iliescu2 ani în urmă
O experienta neplacuta!!! Cu toate ca in momentul programarii am vorbit cu Constantin ce vreau si ne - am inteles asupra costului, 600 ron , posibil plus 200 , la sfarsit am platit 1300 ron, pentru a fi roscata cand am vrut blonda!!!! In poza este balayage-ul blond!!!
Locații recomandate