/Bucuresti/Coafor

Academia De Frizerie

Sector 4, str, Calea Văcărești 209, București 040053, România

Academia De Frizerie
Coafor
4.7
189 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C468+5F București, România
+40 725 814 952
academiadefrizerie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Neacsu
Marius Neacsu2 ani în urmă
Profesionisti. Atmosfera este f9arte placuta. Voi reveni cu placere
Plank
Plank2 ani în urmă
M-am tuns aproape 7 ani la aceasta frizerie. Ratingul pe care l-am dat reflecta respectul lor fata de mine ca si client. Sa va explic: In urma cu aproximativ un an, in urma unei programari facute la frizerul pe care il frecventam, mi-a fost tunsa barba si, dupa cum spune si lista cu serviciile incluse in pachetul "barba", a urmat spalarea ei. M-am dus la scafa si in timp ce samponam barba pentru prima data, frizerul mi-a sugerat (nu dau vina pe el) ca dupa ce o limpezim, sa o mai spalam inca o data - pentru ca, citez: "prima oara o degresam si a doua oara o spalam" (deci, contrar regulilor, am spalat-o de doua ori) Cand sa platesc, ce sa vezi ?! In loc de 40 lei (cat costa pachetul "barba" de obicei), mi s-au cerut 50 lei. Motivul ? "Pai, ai folosit mai multa apa decat folosesc eu la un dus." Intr-un final, am zambit si am platit, pentru ca stiam ca am gresit (desi, daca ma intrebi pe mine, NU asa se procedeaza cu un om care-ti viziteaza locatia de 7 ani, care-ti aduce client, care-ti cumpara produsele samd) Revenind in zilele noastre, in data de 28.05.2021, m-am prezentat, ca de obicei, la programare pentru a-mi tunde barba. Toate bune si frumoase, am ajuns la scafa, m-am samponat si m-am limpezit o singura data (conform regulilor) si apoi m-am dus sa platesc. Mergand de atata timp acolo si crezand ca nu pot fi inselat de catre niste oameni pe care ii cunosc, n-am bagat de seama cand doamna de la receptie mi-a zis ca am de platit "o barba(40) + spalat(15) = 55 lei". Am dat cu cardul si am plecat. La un moment dat, mergand pe strada, mi-a trecut prin cap sa ma uit pe bon. Ce sa vezi !? "barba (40 lei) + spalat (15 lei) = 55 lei" :))), cat nu a platit nimeni niciodata in frizeria aia pentru acest serviciu ! Pe 18.07.2021, dupa ce m-am tuns, m-am dus sa platesc si in urma unui "repros" al patronului (ca, vezi doamne, de ce am platit la un moment dat si cu monezi - mai ca ma si ameninta), am adus vorba si despre nedreptatea pe care mi-au facut-o. Initial, mi s-a spus ca nu mi-a luat nimeni niciodata bani in plus. Am plecat si la cateva minute am fost sunat de catre doamna de la receptie. Dupa cateva cuvinte, mi-a spus ca "patronul a considerat ca ai folosit prea multa apa atunci cand ai venit la barba" (vorbim aici despre a doua oara, cand respectasem regulile, repet) si ca d-aia m-a taxat in plus. Am auzit si "de ce ai platit ? trebuia sa spui", ca si cand eu sunt de vina :)). Intr-un final, mi-a zis sa las si eu de la mine, ca asa e in viata, uneori castigi, alteori pierzi.. :))
Cam asta a fost :)
Stefan Pulciu
Stefan Pulciu5 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile pe care le ofera cei de la Academia de Frizerie. Dan este profesionist, vine cu idei, sugestii, iar impreuna alegem ce mi se potriveste cel mai bine. Produsele folosite pentru par cat si pentru barba sunt de cea mai buna calitate. Talent, pasiune si inovatie = Academia de Frizerie. Recomand cu incredere!
Bogdan Constantin
Bogdan Constantin5 ani în urmă
Avem 2 asteptari de la un Barber shop: una fiind ca frizerul sa-mi recomande variante de tunsori ce mi se potrivesc si ca produsul final sa fie pe gustul meu.
Ambele asteptari nu au fost implinite nici macar 50%.
M-am ales cu o tunsoare mediocra care nu imi place si parul meu e acum prea scurt pt a mai remedia ceva pt ca frizerul nu a comunicat in timpul tunsului.
Poate sunt si frizeri priceputi in acest shop insa eu sunt profund dejamagit si furios pe tunsoarea cu care m-am ales pt 50 de lei.
Mihai Gherghe
Mihai Gherghe2 ani în urmă
Atat Dan cât și ceilalti colegi te fac întotdeauna sa zâmbești atunci când ajungi la ei. Pe lângă asta, lucrul foarte important este ca Tunsorile ies de fiecare data așa cum îmi doresc. Felicitari!
Tiberius Nicolae
Tiberius Nicolae2 ani în urmă
Daca nu vrei sa dai banii de doua ori pe acelasi lucru, ar trebuii sa inveti din experienta mea. Cu totii ne chinuim sa alegem la inceput de drum, cursul potrivit, iar din pacate nu cu totii avem noroc sa si reusim sa-l gasim.
Academia de Frizerie, este singurul loc unde fiecare minut, ora, zi, o traiesti intens si iti doresti cu nerabdare sa revii la curs a doua zi. Inveti de la un Om cu multa experienta in domeniu si cu calitati profesionale de a se da dupa fiecare cursant pentru al sprijini catre drumul lui spre succes.
Este foarte important inceputul, deoarece daca ajungi ca mine, la cursul nepotrivit, o sa ai impresia ca este foarte greu si nu este pentru tine. Aici nu ai nevoie sa vii tu cu modele, le ofera Academia de Frizerie, plus ca tu vei simtii din prima zi experienta de a lucra intr-o frizerie, ceea ce conteaza enorm, te vei acomoda cu tunsul in frizerie si cum sa te comporti cu fiecare client pe care o sa-l tunzi. Orcine te poate invata sa tunzi, important este cum te invata sa tunzi si cum te pregateste ca tu sa reusesti sa te angajezi, sa fii mai increzator la interviurile viitoare. Eu sunt cursant la Academia de Frizerie, este al doilea curs, iar de data asta am ales CEL MAI BINE. Si da, Omul la care ma refeream mai sus este Dan Ivanov, Omul care a creeat aceasta scoala din pasiune si din dorinta de ai ajuta pe toti cei care vor intr-adevar sa reuseasca in drumul lor de viitori Barber. Cred ca cu totii suntem de acord, ca atunci cand te duci la un curs si nu te invata cel care a initiat acest curs, rezultatele vor fii pe masura. Asa ca investeste intelegent, investeste in tine, Clientii tai vor purta tunsoarea ta Zi de Zi si asta e cel mai important.
Inspiratie!
Gheorghe Hagiu
Gheorghe Hagiu2 ani în urmă
Profesionalism, amabilitate,pomtitidine și curățenie exemplară.👌
Daniel Condurache
Daniel Condurache2 ani în urmă
Este o Academie de Frizerie in adevaratul sens al cuvântului. Servicii de foarte buna calitate, pesonal amabil, igiena impecabila, doar produse de calitate 🤗 si nu mai vorbesc de cursurile de frizerie acreditate internațional. Mult succes, băieți!
Locații recomandate