/Bucuresti/Coafor

Salon coafor Crangasi Triquestra Beauty

Calea Crângași Nr 32 parter, București 060341, România

Salon coafor Crangasi Triquestra Beauty
Coafor
4.1
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F23W+84 București, România
+40 730 345 687
triquestra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florentina Neagu
Florentina Neagu2 ani în urmă
Super calitate și seriozitate.
Andreea Alexandra
Andreea Alexandra3 ani în urmă
Dupa ultima pedichiura m-am ales cu infectie.... pe care trebuie sa o tratez cu antibiotic. Nu recomand
Ana Nedelcu
Ana Nedelcu4 ani în urmă
Evitati-o pe Elena la manichiura cu orice pret, o nepriceputa, mi-a pilit unghiile foarte agresiv in conditiile in care i-am spus ca se rup usor si a concluzionat si ea ca sunt subtiri, mi-a facut rani efectiv pe pielea de la baza unghiilor, rani care ma ustura si cand ma spal pe maini, a comentat si s-a strambat la orice solicitare a mea, rezultatul este neingrijit, mi-a lasat scame pe langa abtibildurile aplicate pe unghii si cuticulele murdare de oja. I-am zis sa imi scurteze unghiile cat degetul, ca o sa creasca destul de mult, a comentat si la acest lucru si mi le-a scurtat aproape din carne, stramb, mi se vad buricele la unele degete. Am fost inainte la Nicoleta si a fost ok, a fost meticuloasa, unghiile aratau frumos si ingrijite dupa.
Irina
Irina4 ani în urmă
Aflat la parterul unui bloc din Crangasi salonul e jalnic. Mobila veche, dezordine si o senzatie neplăcută, ca ai vrea sa te ridici de pe scaun si sa pleci. Langa peria de par stau 2 pachete de țigări, unul aparent gol, cu capacul deschis, șifonat. Miroase a tutun prost in salon, a cârpă murdară in baie... Cand coafeza pe mâinile căreia te lasi poartă un tricou lărgit, are părul nearanjat, nevopsit si are pe masuta de lucru 3 perii si 2 cutii de țigări te întrebi unde ai ajuns. Trist.
Daniela abrudan
Daniela abrudan4 ani în urmă
S a tuns mama, la d-na Claudia, și este super mulțumită! O d-na amabila, a cautat în asa fel sa o programeze în aceeași zi! Se fac și reduceti pt pensionari! :)) Preturi accesibile!! Merita sa încercați
Y. m. t vlog
Y. m. t vlog5 ani în urmă
Din pacate nu pot folosi serviciile acestui salon pentru ca am indraznit sa sun din Marea Britanie sa cer cateva informatii inainte de a face programari. Doream sa fac programari pentru epilat, manecura, pedicura, machiaj de seara si coafat pentu mine si fetitele mele in peioada de vara, dar la primul apel telefonic, mi s a trantit telefonul in nas cand au aflat ca vreau o programare pentru machiaj si sun din afara.
Cand am revenit am fost luata la misto, ca nu imi pot da detalii despre ce produse folosesc pentru machiajele profesionale, ca ele pot achizitiona ce firma doresc eu. Si cum ramane cu folosirea nuantei potrivite pentru tipul meu de ten, si cu dreptul de a fi informata.
Voiam de asemenea sa aflu care sunt coafurile de tip coc pe care le ofera, ca in lista de sevicii este coc1, coc 2 fara alte detalii sau poze, si voiam sa aflu ce impletitua pot alege pentru fetele mele.
Din pacate nici nu am ajuns sa aflu detalii despre ce ma interesa ca doamna era un pic in grab sa mearga "sa faca o rugaciune ca este Pastele" si nu are cum sa mi dea aceste informatii la telefon.
Imi pare rau ca m am orientat spre salonul dvoastra si imi pare bine ca s a intamplat asa ca sa pot alege o alta optiune mai buna.
Cornelia Teodora Cosma
Cornelia Teodora Cosma5 ani în urmă
Am fost de doua ori. Prima impresie a fost ok, un salon acceptabil. A doua oara, in schimb, am fost dezamagita. Plusuri: preturi bune, personalul amabil. Minusuri: igiena in salon, ceara nu e de unica folosinta.
Adela Ioana
Adela Ioana5 ani în urmă
Am avut o experienta foarte urata la acest salon. Aproape m as duce cu OPCul.
M am programat la manichiura-pedichiura la o doamna numita Silvia.
1. nu am vazut sa desfaca ustensile sterilizate in fata mea. Pur si simplu a folosit instrumentele de pe masa ei, de la clienta anterioara
2. foloseste in continuare clestele pentru cuticule! m a taiat cu acea chestie si nu s a deranjat sa aplice betadina
3. la manichiura aveam unghiile curățate de oja, dar pe cateva ramase oja pe latura. Ea m a dat cu oja peste!
4. la pedichiura m a lasat desculta. Nu exista papuci de unica folosinta aici.

Mai bine mergeti la un alt salon, unde sunt respectate normele de igiena si de bun simt. Pacat de doamna de la receptie, care e draguta cu toata lumea.
Locații recomandate