/Prahova/Clinica de chirurgie plastica

OfficeDent

Strada Laboratorului 5A, Ploiești 100070, România

OfficeDent
Clinica de chirurgie plastica
4.4
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX3Q+R7 Ploiești, România
+40 244 434 843
officedent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor Opris
Tudor Opris2 ani în urmă
Cea mai placuta experienta stomatologica din ultimii ani! Mi-au fost rezolvate probleme dentare pe care nu am reusit sa le rezolv in alte parti. Preturile de asemenea mi s-au parut foarte bune. Felicitari si tineti-o tot asa.
Cornel paul
Cornel paul2 ani în urmă
Contactati telefonic pentru o programare in regim de urgenta am fost trimis la urgente spital. Persoana care a raspuns era plictisita (....da, da da....).
Alexandra Asachi
Alexandra Asachi4 ani în urmă
Am ramas cu un gust amar. Voiam o programare pentru o urgenta, dar au ramas nepasatori, doar la finele lunii putand sa ma programeze. Bravo, cat respect pentru oameni!
Bogdan-victor stoica
Bogdan-victor stoica2 ani în urmă
Cea mai mișto clinică stoma din Prahova. Cea mai normală comunicare, foarte departe de limba de lemn specifică doctorilor. Cele mai safe și nedureroase proceduri. Merg de circa 6 ani la Officedent, iar fiica mea - pentru care aș arunca pe geam un batalion de doctori - de 8 ani. Nu ne-am plâns nici unul, nici o dată, de nimic, pentru că nu am avut de ce să o facem. Sper ca echipa de la Officedent să rămână aici pentru totdeauna și să nu dispară în București.
Delia Chirila
Delia Chirila2 ani în urmă
Cea mai buna clinica din Ploiești! Medicii sunt minunați, buni profesioniști și foarte implicați in îngrijirea pot intervenții!
Va mulțumim!
Alexandra Marin
Alexandra Marin2 ani în urmă
Cea mai frumoasa clinica din Ploiesti, totul curat, medici extraordinari care iti explica totul pana la cel mai mic detaliu. De fiecare data m-am dus speriata si nu m-a durut deloc, iar personalul este atat de prietenos incat nu ai cum sa nu te relaxezi :)
Miruna Stoica
Miruna Stoica2 ani în urmă
Singura clinică stomatologică unde mă duc cu încredere. Profesionalism, promptitudine şi amabilitate. Atmosfera este primitoare, tehnologia de ultimă generație, iar raportul calitate/preț este excepțional. Recomand cu drag!
Dan Barbulescu
Dan Barbulescu2 ani în urmă
nu cred ca pe pamant exista clinica mai slaba sau personal mai pe pile si mai terminati ca astia. am sa trimit opc ul peste ei
Locații recomandate