/Mures/Clinica de chirurgie plastica

Clinica de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Bulevardul 1 Decembrie 1918, Târgu Mureș, România

Clinica de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială
Clinica de chirurgie plastica
4.3
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHQ6+MG Târgu Mureș, România
+40 365 882 515
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cristina B.
Cristina B.2 ani în urmă
Am fost luni cu fetita mea (6 ani) pentru ca avea puroi la o maseluta si era foarte umflata. Si foarte speriata in acelasi timp. A fost consultata de un medic rezident foarte dragut , foarte atent , un adevarat profesionist. Nu stiu cum se numeste dl. doctor, (am auzit doar Dan...) dar oricum ii multumesc pentru toata atentia si felul in care s-a comportat cu fetita mea, care nu mergea cu placere la doctor.
DORINA PIT
DORINA PIT2 ani în urmă
Mulțumiri întregului personal și în special d-nei dr Alina Iacob, un medic exceptional și un OM deosebit.
Tunde Kiraly
Tunde Kiraly4 ani în urmă
Multumiri tuturor angajatilor acestei clinici, specialisti de mare valoare si OMENIE LA MAXIM ! O ECHIPA DE MILIOANE
Gshsbgvev Hegebddv
Gshsbgvev Hegebddv5 ani în urmă
Un spital foarte bun.. si o echipa remarcabila...felicitari..
Marcela Dusa
Marcela Dusa5 ani în urmă
Bună
Ana Srom
Ana Srom2 ani în urmă
Multumim din suflet D.lui Doctor Bogozi Balint pt.profesionalismul si bunatatea cu care tratează bolnavii. Are in jurul dansului oameni cu mult bun simt si raspundere.Felicitari si mii de multumiri.
Cristina Sabau
Cristina Sabau2 ani în urmă
Lipsa totala de interes fata de pacienți, lipsa de bun simt . Mi s-a făcut o programare saptamna trecuta pentru data de 09.06.2020 pentru tatăl meu (pacient oncologic) ajungând la ei azi surpriza medicul nu lucrează , am insistat sa mi se răspundă la niște întrebări, toate răspunsurile fiind "nu stiu ". Rușine! Rușine! Rusine ! Vă bateți joc de oameni bolnavi ! Evitați acest loc !!!
Lily Oprea
Lily Oprea2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut experiența mai proastă la acest spital, foarte murdar, unul dintre doctori a făcut o intervenție chirurgicală proastă pe bărbia tatălui meu și a murit în câteva zile după ce s-a infectat, nimănui nu-i pasă acolo. Am întrebat personalul că l-au găsit după mult timp, dar banii au dispărut, fericit că i-am găsit buletinul de identitate pentru a-l putea îngropa. Foarte dezamăgit despre o doamnă medic acolo, nu mai vreau să aud niciodată despre acest spital.

(Original)
I had the worse experience at this hospital, very dirty , one of the doctor did a bad surgery on my dad chin and died in few days after getting infected, nobody cares there.when I went to collect his stuff , wallet was gone.when I asked the staff they found it after long time but money was gone, happy I found his ID to be able to bury him.Very dissapinted about a lady doctor there , never want to hear about this hospital again.
Locații recomandate