/Mures/Clinica de chirurgie plastica

Centrul Medical Nova Vita

Strada Liviu Rebreanu 29, Târgu Mureș, România

Centrul Medical Nova Vita
Clinica de chirurgie plastica
3.4
147 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
GHP3+P9 Târgu Mureș, România
+40 265 266 112
nova-vita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Casandra Popa328 zile în urmă
O experienta foarte proasta a, avut- o mama.
Programata la data de 29.05.2023, Specializare-Tiroida, Medic-Szanto Zsussana.
A fost preluata de către recepție cerândui-se biletul de trimitere și cardul de sănătate, semnând pe bilet și apoi invitând o pe scaun timp de 1h după 1h nesimțirea de la recepție o întreabă ca la ce medic așteaptă. Pac răspunde ca la doamna doctor de Tiroida și răspunsul celor de la recepție "Doamna doctor a plecat și dacă doriți o noua reprogramare".
Sa va fie rușine ca și clinica și medicului care trăiți de pe urma proștilor care ce sa vezi nu vin de dragul de a veni la ușa voastră, vin ca sunt bolnavi și ii tratați cu o nesimțire de nedescris.
Rușine! Rușine! Rușine!
Angela Lenuța Moldovan
Angela Lenuța Moldovan2 ani în urmă
Uitându-mă prin recnzii văd câte o stea două trei. Eu dau cinci. Nu poți să ai pretenții să fi purtat chiar pe palme, să ți se acorde o atenție exagerat de mare, mâncare ca la restaurant, etc. Eu am o experiență foarte plăcută la Novavita. Am făcut o colonoscopie. Mulțumesc domnului doctor Cristian Coroban un medic deosebit. Mulțumesc tuturor de la Novavita! Cu siguranță mai vin la Novavita. Încă o dată mulțumesc domnului doctor Cristian Coroban!
Yoyogirl4u93
Yoyogirl4u932 ani în urmă
Doamnele de la receptie de la laborator par absolut scarbite de oameni, te trateaza cu indiferenta si iti vorbesc urat.Dupa prelevarea probelor ti se inmaneaza un biletel cu instructiuni pentru a putea sa-ti descarci rezultatele analizelor direct de pe site-ul lor intr-un format pdf corupt pe care nu il poti deschide.
Daca suni la numerele afisate pentru laborator nu iti raspunde nimeni cu orele.
Pe langa asta, am mai fost o data la un consult anul trecut la dr. Chirila Stefan care si el era un plictisit si statea pe telefon.Nici macar nu il interesa problema mea butonand telefonul toate cele 10 minute alocate consultului fara macar sa se uite la mine.Am plecat dezamagita si fara vre-un diagnostic dat, bineinteles.
NU RECOMAND !! Nici macar pentru analize ! La ce preturi aveti si ce servicii oferiti nici macar o stea nu meritati !
Găbiță Gabriel
Găbiță Gabriel2 ani în urmă
Sub o stea. Acum 5 ani am facut contract cu ei, pentru sarcina si nastere la sotie. Toate bune si frumoase pana cand sotia,cu ceva kg in plus,a avut ceva probleme la picioare. Au facut ceva analize si ne.au spus sa ne cautam alta clinica. Cu alte cuvinte, cand au aparut ceva probleme lor nu le pica bine,ei vor doar poze frumoase sa puna pe site. Am luat sotia am mers la spital,a nascut, baietelul termina azi.maine gradinita si e bine mersi. Rezumat: lipsa de responsabilitate. Nu recomand absolut deloc.
Doru Emanuel Borsan
Doru Emanuel Borsan2 ani în urmă
Am sunat la clinica si după câteva ore de încercări imi raspunde o d-soara vorbitoare de limba maghiara, i-am explicat ce problema am si am rugat-o sa imi faca programare la medicul de specialitate (dermatolog), la care ea imi raspunde sa caut pe net la ce medic vreau sa imi facă programare ca ea e doar receptionista si nu are de unde sa știe ea unde sa ma programeze. Mi se pare inadmisibil.
Gabriela Tanase
Gabriela Tanase2 ani în urmă
Am dat 5 stele pentru cadrele medicale si 0 stele pentru doamna de la caserie. Doamna draga daca ai o zi proasta nu iti varsa scarba pe oamenii care vin in acest spital si platesc pentru servicile oferite de dumneavoastra. Oare de ce nu va cautati un loc de munca adecvat atitudinii dumneavoastra, bineinteles nu cu publicul. Pacat de restul personalului.
Gigi Silaghi
Gigi Silaghi2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere.
Am avut o intervenție de angioplastie executata de domnul doctor Ayman.
Absolut genial.acest medic .
Multumesc si pe aceasta cale .
Personalul se comporta f frumos.
Remarca negativă ar fi vizavi de saltelele paturilor .Sunt extrem de incomode cu arcuri .Cei cu probleme ale spatelui aveți grija .
Liliana Stanciu
Liliana Stanciu2 ani în urmă
17.01.2022 internata la Clinica Nova Vita cu hernie disc L5 S1si operata de d.nul dr.Gherman si d.nul dr Liptak.
Numai cuvinte de lauda atat pentru domnii doctori cat si pentru tot personalul...o grija deosebita în cele 2 zile cat am stat internata.O clinica cu conditii si personal de exceptie
Recomand cu încredere!!!!
Cosmin Heb
Cosmin Heb2 ani în urmă
In luna noiembrie 2021,internat la Clinica Nova Vita cu hernie disc L5 S1si operat de d.nul dr.Gherman si d.nul dr Liptak.
Numai cuvinte de lauda atat pentru domnii doctori cat si pentru tot personalul,nu același lucru pot sa spun și despre anestezistă,o scârbă de babă comunistă,cu niste aere...o grija deosebita din partea asistentelor în cele 2 zile cat am stat internat.O clinica cu conditii si personal de exceptie
Recomand cu încredere!!!!
Locații recomandate