/Mures/Clinica de chirurgie plastica

NIMKOS MEDSOLUTIONS SRL

Strada Romulus Guga Nr. 1, Târgu Mureș 540203, România

NIMKOS MEDSOLUTIONS SRL
Clinica de chirurgie plastica
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGVR+Q2 Târgu Mureș, România
+40 740 042 468
nimkos.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian i
Adrian i2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de calitatea produselor achizitionate prin firma Nimkos și promptitudinea lor pentru orice solicitare. Recomand cu încredere!
Raluca Poe
Raluca Poe2 ani în urmă
Am colaborat recent cu firma Nimkos (din nou). Ne asteptam la aparatura de calitate, oferta rapida, seriozitate, profesionalism, promptidine, si am primit chiar mai mult de atat. Multumim domnului Varga pentru ajutor, pe langa montaj si instructie, ne-a ajutat sa calibram aparatele din cabinet pentru a functiona in parametri optimi.
Viorica Gargu
Viorica Gargu2 ani în urmă
Promptitudine, seriozitate, profesionalism! Aparatura medicala de o calitate foarte bună. Recomand cu încredere!
Andi Cristian Rizoiu
Andi Cristian Rizoiu2 ani în urmă
Seriozitate și profesionalism, aparatură medicală de calitate superioară. Recomand cu încredere Nimkos, colaborarea este la superlativ
Maler Sergiu
Maler Sergiu2 ani în urmă
Promptitudine,seriozitate! Cu siguranță voi colabora și achiziționa aparatură medicală și nu numai de la Nimkos Medsolutions!
Felicitări echipei!
Sergiu Bogdan
Sergiu Bogdan2 ani în urmă
Am achizitionat paturi pentru consultatii, iar in urma livrarii acestora pot face urmatoarea precizare: calitatea materialelor si a executiei este impecabila! Sunt foarte multumit de aceasta colaborare si recomand!
Rada ciurea
Rada ciurea2 ani în urmă
Dupa multe colaborari de succes (echipamente, livrare si suport de cea Mai buna calitate), putem recomanda cu tarie serviciile Nimkos Medsolutions.

Echipa Dr. Leventer Centre
Rodica Cosgarea
Rodica Cosgarea2 ani în urmă
Colaborarea mea si a colegilor din Societatea Romana de dermatooncologie cu NIMKOS MEDSOLUTIONS dureaza de mai multi ani. Aparatele si instrumentele achizitionate de la Nimkos sunt de foarte buna calitate si corespund tuturor exigentelor. Societatea Romana de dermatooncologie, in organizarea cursurilor si atelierelor de lucru de dermatoscopie si dermatoschirurgie a beneficiat de suportul oferit de NIMKOS, cursantii putand evalua si incerca aparatele de radiofrecventa, de electrocauterizare. Experienta noastra in urma colaborarii a fost pozitiva.
Locații recomandate