/Mures/Clinica de chirurgie plastica

Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș cardiologie infantila

Târgu Mureș, România

Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș cardiologie infantila
Clinica de chirurgie plastica
4.9
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH5M+M3 Târgu Mureș, România
+40 265 210 900
ibcvt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Horea S
Horea S2 ani în urmă
Nu exista cuvinte pentru a descrie ce fel de oameni de AUR sunt in acest Institut!
Si nu ma refer doar la medicii care se implica cu abnegatie si profesionalism 100% in salvarea de vieti, ci la intreg personalul asistenti, infirmieri, brancardieri etc. toti ne-au fost alaturi, ne-au incurajat si ne-au facut sa ne simtit in siguranta si pe mainile cele mai bune. Cinste acestui spital, cinste conducerii care a reusit sa il aduca la o asemenea performanta si bineinteles echipei de medici de asa inalta tinuta. Multumesc din suflet dlui Prof Suciu si dnei dr Gozar care efectiv au suflete de diamant si care fac atata bine copiilor din Romania! Datorita lor copilasul nostru va avea o viata normala!!! Dumnezeu sa va dea sanatate si putere de munca sa ajutati cat mai multi copii!
MIHAI-ROMEO BEJINARU
MIHAI-ROMEO BEJINARU2 ani în urmă
O să-i numesc "îngeri cu chip de OM" pe medicii de la IUBCV. De fapt am constatat că tot personalul începând de la infirmieri, brancardieri, asistenți medicali și până la cei care ne salvează viața sunt foarte bine pregătiți, umani, plini de compasiune și mereu disponibili să te lămurească, să-ți acorde permanent atenție și încurajare: TOTUL VA FI BINE - asta scrie și la intrarea în secția de cardiologie. După o intervenție grea pe cord deschis, mă simt bine și sunt încrezător că "TOTUL VA FI BINE" Mulțumesc din toată inima domnului doctor Radu Căpîlna și echipei sale care mi-au dat speranță într-o viață nouă. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți !
Gheorghe Bordianu
Gheorghe Bordianu2 ani în urmă
PARE FOARTE INTERESANT. ÎNCĂ NU AM AJUNS, DAR CÂT DE CURÂND VOI AJUNGE ȘI EU.
Alina Cenusa
Alina Cenusa4 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de doamna doctor Gozar Liliana datorita ei fetita mea sa vindecat de hemangiomul pe care îl avea la ochi! Oameni de nota 10 e puțin spus... Personal extraordinar nu se compara cu personalul de la noi din Moldova... Recomand cu mare drag!
Ana-Maria Ivanciu
Ana-Maria Ivanciu4 ani în urmă
Oameni deosebiți și profesioniști desăvârșiți!! Sunt foarte mulțumită de experiența din acest spital!! Ei mi-au salvat copilul și pentru asta le mulțumesc din suflet!!!
Andrei Ariton
Andrei Ariton4 ani în urmă
Buna ziua, vreau si eu o programre la cardiologie in spital la Tg Mures ma poate ajunta cineva sau o recomandare, eu sunt din Bacau si am inteles ca sunt medici foarte buni in Tg mures! Va multumesc!
Cristina Tesileanu
Cristina Tesileanu5 ani în urmă
Profesionisti dedicati si oameni excepționali, cu suflet! Am fost aici pt o operatie destul de complicata pe inima.
Am avut parte doar de oameni pe care nu ii vom putea uita si carora le purtăm deosebit respect si recunoștință!
Adina Filip
Adina Filip2 ani în urmă
Fiecare experienta este subiectiva, dar oamenii de aici m-au impresionat. Profesionalism înainte de toate, amabilitate, curățenie, și acel sentiment ca ai venit în grija lor, nicidecum acel sentiment neplăcut ca deranjezi, cum, din păcate, am experimentat în alte spitale. Tot respectul pentru doamna doctor conf. Iolanda Muntean. Aprecieri și către asistente și infirmiere care au contribuit ca experienta aceasta nedorita, dar necesara, sa fie umana și cu demnitate.
Locații recomandate