/Iasi/Clinica de chirurgie plastica

Roderma

Strada Octav Botez nr. 17, Iași, România

Roderma
Clinica de chirurgie plastica
3.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HCM+WH Iași, România
+40 232 218 234
roderma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina - Maria Munteanu
Alina - Maria Munteanu2 ani în urmă
D na Doctor un doctor bun, dar grăbit uneori!
Valerică Iftode
Valerică Iftode2 ani în urmă
Am fost de doua ori la aceasta clinica. Prima data a fost OK, insa a doua oara am ramas foarte dezamagit din mai multe motive. In primul rand nu mi-a fost comunicat un raspuns clar daca accepta testul de antigen sau PCR. Desi testul antigen de 48 de ore este perfect valabil in conditiile impuse de lege, ei doreau certificat verde doar in baza testului PCR valabil 72 ore/vaccin/trecere prin boala. In ziua programarii m-am deplasat de la Suceava la Iasi cu certificat verde asa cum prevede legea. Din cauza conditiilor de drum si a traficului pe o distanta de aproximativ 150km am intarziat 25-30min, insa dat fiind faptul ca data trecuta am asteptat peste doua ore sa intru la programare am considerat ca mi se taie din timpul alocat interventiei mele sau ca la orice clinica privata sau domeniu in care se presteaza servicii esti sunat de la receptie si intrebat daca mai ajungi sau nu la programare. In acest caz am ramas perplex de atitudinea personalului clinicii de la receptie care imi transmite ca doamna doctor nu mai este prezenta pentru a-mi efectua interventia. Acest lucru denota o lipsa grava de respect fata de pacienti din partea personalului clinicii datorata lipsei de comunicare.
Clinicele private care se respecta te suna cu o zi inainte pentru confirmare, iar in cazul in care din diverse motive se intarzie la programare este de datoria personalului de la receptie sa sune si sa se asigure daca programarea se mentine sau nu (dat fiind faptul ca programarile nu se respecta la fix si desi ajungi la fix poti intra peste cateva ore).
NU RECOMAND ( exista profesionalism pe partea de servicii medicale, insa pe partea ce tine de organizare si comunicare cu pacientii sunt foarte multe lipsuri)
Ioana Atitienei
Ioana Atitienei2 ani în urmă
Am avut parte doar de experiente plăcute la Roderma și chiar o recomand cu mare drag. Doamna Roxana Chirila este un doctor și un om de nota 10. Felicitări!
Magdalena Iftimie
Magdalena Iftimie2 ani în urmă
Mulțumim frumos pentru profesionalismul de care ați dat dovadă. Recomand cu drag clinica ,,Roderma".
Gabriela Graur
Gabriela Graur2 ani în urmă
Personalul foarte amabil și pregătit. Doamnele doctor Anca Zbranca și Manuela Florea la superlativ.Recomand cu toată încrederea! Felicit întreg personalul!
Anna Darb
Anna Darb2 ani în urmă
Profesionalism, operativitate din partea doamnei dr. Florea si asistenți.
Multumiri!
Am beneficiat de extracție unui lipom.
Cicatricea este aproape invizibilă, dupa aproximativ 6 săptămâni.
Anton
Anton2 ani în urmă
vand golf 4
Ionela Mihaela
Ionela Mihaela2 ani în urmă
Nu recomand
Locații recomandate