/Iasi/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Epimedica

Strada Soficu 22, Iași 700374, România

Clinica Epimedica
Clinica de chirurgie plastica
4.7
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HCX+25 Iași, România
+40 741 077 094
epimedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–21
Marți: 16–21
Mirecuri: 16–21
Joi: 16–21
Vineri: 16–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Cojocaru
Ciprian Cojocaru5 ani în urmă
O super echipa . În 2017 am fost operat de varice la aceasta clinica. Intervenție clasica, chirurgicala, pe ambele picioare. Pot afirma cu deplina sinceritate ca mă simt excelent după 2 ani. O viață activa după operație reduce șansa reapariției varicelor - mi s-a spus la clinica. Și într-adevăr așa este.
HORATIU PATRICHE
HORATIU PATRICHE5 ani în urmă
O super echipa de profesioniști în frunte cu D nul Doctor.si asta o spune un pacient care numai curajos nu este.m-au înconjurat cu căldură și numai cu zâmbetul pe buze.mii de mulțumiri.cu respect Horațiu patriche.
Carmen Viorica Olarasu
Carmen Viorica Olarasu5 ani în urmă
Sunt foarte incantata de serviciile acordate, incepand de la programare, pana la consultatia facuta de domnul Conf.dr. Radu Popa, care este un OM adevarat!
Irina Capra
Irina Capra5 ani în urmă
Doctori minunati, personal amabil, clienti multumiti!
Madalina Iordache
Madalina Iordache6 ani în urmă
Serviciu exceptional, cu mare atentie, respect si profesionalism. Dr. Dragos Popa si asistentul lui George au facut doua lucrari pe canal cu rezultate peste masura asteptarilor mele. Aparatura moderna, mana usoara si o mare atentie pentru confortul pacientului. Sper sa nu mai am vreodata nevoie, dar daca voi avea, voi reveni la acest cabinet pentru ca chiar ma simt in cele mai bune maini aici. Si sora mea a mers la Dr. Popa si lucrarea ei a iesit minunat. Multumim din nou!
Mihaela Lazăr
Mihaela Lazăr2 ani în urmă
Recomand din suflet! Sunt prospăt operată clasic de varice, mai exact de o săptămână. Este adevărat: sunt SUPEROAMENI, începând de la PROFESIONALISM, CĂLDURĂ SUFLETEASCĂ, RĂBDARE, ATENȚIE, CONDIȚII EXCELENTE. Le mulțumesc din suflet tuturor pentru primirea călduroasă, pentru zâmbete, pentru tratament, dertaliile procedurii și interesul ca să fiu bine, căci sunt o fire ,,slabă de înger", recunosc. Mă înclin și vă urez sănătate și să reușiți să faceți bine câți mai mulți oameni!
Constantin Gheorghiu
Constantin Gheorghiu2 ani în urmă
Super echipa,super profesionalism incepand desigur cu d-nul doctor Popa.Va mulțumesc!
Andrei Paraschiv
Andrei Paraschiv2 ani în urmă
O echipa de un profesionalism deosebit. Tot respectul domnului doctor Popa!
Locații recomandate