/Iasi/Clinica de chirurgie plastica

SUSANU CLINIC - Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva

Exclusive Residence, Bloc A7, Parter, Strada Petre Andrei, Iași 700495, România

SUSANU CLINIC - Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva
Clinica de chirurgie plastica
4.6
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HP7+MW Iași, România
+40 730 787 268
susanuclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan bibire
Bogdan bibire2 ani în urmă
Am fost pacient al acestei clinici, Susanu Clinic, timp de doi ani, in perioada 2019-2020. In tot acest timp,am suferit trei interventii de implant, una propriu zisa in 2019 si celelalte doua de refacere a operatiei initiale care nu a reusit,in 2020. Mi s-a cerut pentru operatia propru zisa suma de 3000 euro, operatie in cadrul careia mi s-au recoltat si implantat 2500 de grefe.Dupa operatie, am fost purtat pe drumuri timp de un de zile, luna de luna, la control, perioada in care am mai cheltuit aproape 1000 de euro pentru transport,taxiuri,mancare,tratament post operatoriu si cadouri pentru doctorita clinicii care mi-a efectuat implantul.
Nereusind prima operatie,doctorita mi-a promis ca-mi va reface operatia.dupa un an de la interventia initiala.Ca urmare, in vara anului 2020, am acceptat propunerea doctoritei. Mi s-au recoltat si implantat doar 1000 de grefe in doua ture.In asta a constat asa zisa refacere a operatiei.
Atat operatia initiala,cat si cele doua interventii de refacere nu au reusit .In urma acestor interventii am ramas atat cu sechele fizice( bube,cicatrici ), cat si cu traume sufletesti, in urma carora am facut depresie, necesitand sedinte la psiholog pentru refacerea psihicului decazut in urma acestor nereusite de la aceasta clinica.
Doresc sa mai mentionez lipsa de caracter si de omenie cu care doctorita respectiva m-a tratat, mai ales in ultima perioada.La ultima intrevedere din decembrie 2019, mi-a intors efectiv spatele, fara nicio explicatie, nedorind sa mai stea de vorba cu mine, trimitandu-ma la alti colegi de ai ei. N-a avut nici macar bunul simt sa recunoasca ca nu a reusit operatia si sa-mi dea macar jumatate de bani inapoi.
Am fost la Bucuresti,la o alta clinica de specialitate,in ianuarie 2021. Aici am avut o interventie de refacere a structurii capilare care a fost distrusa in urma interventiei de la Iasi si care m-a costat alti 3000 de euro. Mi s-au spus de catre doctorii de aici ca am fost”macelarit” la clinica de la Iasi.
Am poze cu care pot demonstra cele spuse mai sus. Nici acum nu sunt in totalitate refacut.Mai sunt necesare niste interventii ulterioare pentru a da un aspect uniform tesutului capilar. Trebuie sa mai astept sa se refaca atat zona donatoare,cat si cea primitoare,ambele distruse,”macelarite” la clinica de la Iasi.
Va rog sa evitati sa mergeti la aceasta clinica ca sa nu mai patiti ce am patit eu. A fost un fiasco total, o mare dezamagire,o trauma extraordinara ceea ce am trait eu pe pielea mea aici, la clinica de la Iasi.
MITITELU ANA
MITITELU ANA2 ani în urmă
D-na Dr. Sidonia Susanu este in primul rand un Om de o calitate umana rar intalnita, un geniu profesional cu o atitudine afabila fata de pacient, tratandu-l cu multa rabdare si respect!
Iubeste ceea ce face si isi iubeste pacientii, dand dovada de multa compasiune si profesionalism!
Un medic de exceptie, asa cum ar trebui sa fie orice medic, o raritate!
Pacat ca nu stim sa apreciem Oamenii deosebiti de langa noi si sa-i tratam cel putin cu respect...
Dana Gavril
Dana Gavril2 ani în urmă
Un medic exceptional! Sunt de 2 ani de zile pacienta dumneaei, timp in care am optat pentru diverse proceduri de corectare a fizionomiei si sunt foarte multumita. Doamna doctor Susanu este singurul medic chirurg plastician in mainile caruia m-as incredinta. Va multumesc!
Stoica Elena-Georgiana
Stoica Elena-Georgiana2 ani în urmă
Profesionalism la cele mai inalte cote!
Recomand cu drag tuturor celor care doresc o calitate desavarsita a actului medical!
Petrică Arion
Petrică Arion2 ani în urmă
Reomand cu încredere! Oferă servicii medicale excepționale și sunt foarte implicați în ceea ce fac!
Strambeschi Ana Maria
Strambeschi Ana Maria2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Servicii de calitate, o locatie moderna si personal amabil!
Florentina Chihaita
Florentina Chihaita2 ani în urmă
Categoric nu recomand această clinică, lipsă de profesionalism, seriozitate, punctualitate și respect față de pacienții pe care îi programează.
Am făcut programare la ora 8pm și după 40 de minute de așteptare nu s a prezentat nimeni să explice ce se întâmplă, de ce nu mai intru la consultație așadar a trebuit sa părăsesc clinica fără nicio explicație sau scuze de rigoare. AȘA NU!
Minuca Pongo
Minuca Pongo2 ani în urmă
Am facut 2 programari si ambele au fost anulate dupa 2 ore de asteptare....erau pacienti care asteptau pe maria sa dr susanu de 3 ore....fara macar sa spuna oamenilir sa plece acasa...
Lipsa de etica si omenie...poate o fi buna dar prea narcisica
Locații recomandate