/Iasi/Clinica de chirurgie plastica

OZONO

Șoseaua Păcurari 131, Iași 700544, România

OZONO
Clinica de chirurgie plastica
5
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GFM+38 Iași, România
+40 775 332 912
ozono.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tiron Serban
Tiron Serban2 ani în urmă
Sunt din Vaslui si'am dat de clinica Ozono din Iasi  la recomandarea unei cunostinte! Citind si recenziile clientilor m'am simtit manat sa apelez la serviciile clinicii!
Recomad clinica Ozono din Iasi pentru calitatea serviciilor, pentru profesinalismul echipei, pentru siguranta simtita in timpul interventiilor!  Multumesc echipei si ma consider norocos pentru alegerea facuta!
Mergeti la Ozono si va veti convinge!
Consider ca totul este la superlativ!
Marisa Agafitei
Marisa Agafitei2 ani în urmă
Vă mulțumesc mult pentru interventia facuta la fetita mea si pentru comportamentul dumneavoastra Sunt foarte multumită de interventia făcută la fetita mea la clinica ozono si mulțumesc frumos si la tot personalului medical
Vă exprim toată recunoștința și mulțumirea mea pentru tot ajutorul pe care mi l-ați acordat! Vă sunt recunoscătoare pentru profesionalism si atentie atat personalului cat si d-nei Directoare. Să aveți mereu parte de tot ce-i mai bun și frumos! Amira Haret .
Mutescu Ioan
Mutescu Ioan2 ani în urmă
Cu încredere pot recomanda serviciile oferite de clinica OZONO, care asigură pacienților săi intervenții atente și susținute cu profesionalism. Recurgând la eficiența meseriei, procedurile urmate sunt antrenate de amabilitatea și dăruirea personalului.
Ana Gavril
Ana Gavril2 ani în urmă
N-am să uit niciodată experiența plăcută prin care am trecut cu băiatul meu "special" apelând la Clinica Ozono Iași. O clinică cu aparatură de ultimă generație, cu oameni ce te întâmpină cu zâmbetul pe buze din pragul usii și cu intenția de a te ajuta cu orice preț, unde, orice problema oricât de grea ar fi are rezolvare.
Vreau să mulțumesc echipei de medici compusă din:
- dr. Tiberiu Băsăscu - medic odontoterapeut
- dr. Călin Popescu - medic in chirurgie dento-alveolară
- dr. Cristian Pristavu - medic anestezist
Dar și managerului de unitate, Ana - Maria Gândac si nu în ultimul rând doamnei Daniela Stanciu Gavril, o doamnă inimoasă și cu inițiativă fără de care nu ar fi fost posibilă acceptarea acestui caz.
Toată echipa a dat dovadă de generozitate, în primul rând, empatie, profesionalism și experiență de înaltă clasă. Stimă și respect tuturor și multă sănătate putând împlini nevoile clienților.
Marian lazar
Marian lazar2 ani în urmă
Ozono…!, cu toate dotarile la cele mai inalte standarde posibile si cu un loc care i-ti ofera un ambient extraordinar de placut si cu toate facilitatile posibile si impecabile de frumoase moderne si curate, pentru mine este alegerea perfecta! Dupa experienta planului de tratament cu etape de executie si anume cele mai grele pentru mine (Implant dentar si Aditie osoasa simpla), in sala de operatie/implantologie am avut parte de un tratament si o executie operatorie fara dureri datorita doctorilor si asistentilor extraordinari de profesionisti care mi-au acordat incredere, siguranta, atentie cu calm , buna stare, bun simt, chiar si umor :)
Se merita sa lucrezi cu Ozono care la foarte multe din plati am avut reduceri si reduceri , 20%,30/% 100%, WOW :))
Deci se merita ! Oricand Îi v-oi vizita cu incredere si placere !
Success !
Pasare Liviu
Pasare Liviu2 ani în urmă
Am ales această clinică în urma recomandărilor și aprecierilor venite din partea unor pacienți. Am venit cu teama de durere,dar intervențiile chirurgicale făcute pentru implanturi au fost nedureroase. Am întâlnit o echipă de profesioniști mai ales doamna Dr. Eliza Drăgan care este un specialist desăvârșit ,dar și un Om bun, apropiat care explică procedurile in timpul intervenției ducând la liniștirea pacientului și înlăturarea oricăror temeri. Profesionalism, respect,umanitate începând de la meneger, specialiști, asistenți, recepție. Voi continua cu încredere toate intervențiile . Vă mulțumesc echipa Ozono .Recomand cu încredere.
Adrian Iacob
Adrian Iacob2 ani în urmă
Am ales clinica Ozono cu așteptări foarte mari de la început și tot am fost plăcut surprins de lipsa celui mai mic cusur din modul în care lucrează specialiștii, din organizarea echipei și din orice aspect al interacțiunii cu întregul personal.
Planul inițial de tratament, anticiparea unor situații care ar recomanda o reconsiderare a planului și spiritul întregii discuții mi-au arătat că prin colaborarea specialiștilor toate intervențiile vor fi tratate optim.
Întâlnirea cu oameni care au totală claritate asupra ceea ce au de făcut, care au la dispoziție o tehnică de lucru fără compromisuri, și suficient timp pentru a lucra cu maximă răbdare, mă fac de fiecare dată să simt că sunt în locul potrivit.
Este prima clinică medicală unde mă îndrept la fiecare ședință ca spre cel mai firesc lucru, fără a prefera să-l amân sau să scap mai repede de el, și de la care plec perfect relaxat (de câteva ori chiar am ațipit) ca după o ședință de yoga.
Rodica Huma
Rodica Huma2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile oferite si recomand cu incredere Clinica Ozono, care este pentru mine una din cele mai placute surprize, atat pentru dotarea tehnica, pentru igiena impecabila, cat si, dar mai ales, pentru profesionalismul, conștiinciozitatea si amabilitatea personalului, manifestate in mod constant la fiecare vizita de-a noastra. Felicitări intregii echipe pentru tot efortul, pentru răbdare si pasiune! Am primit raspunsuri si mi s-au oferit cu rabdare solutii la toate intrebarile pe care le-am pus legate de problemele medicale. Va multumesc!
Locații recomandate