/Iasi/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Magda Calatoru - Stomatologie, Implantologie Iasi. Implant Dentar, Chirurgie Stomatologica Iasi. Estetica Dentara, Fatete Dentare, Albire Dentara Iasi. Ortodontie, Aparat Dentar Iasi. Endodontie, Protetica Dentara, Stomatologie Copii Iasi.

Șoseaua Păcurari 26, Iași 700538, România

Clinica Magda Calatoru - Stomatologie, Implantologie Iasi. Implant Dentar, Chirurgie Stomatologica Iasi. Estetica Dentara, Fatete Dentare, Albire Dentara Iasi. Ortodontie, Aparat Dentar Iasi. Endodontie, Protetica Dentara, Stomatologie Copii Iasi.
Clinica de chirurgie plastica
4.7
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GFW+X8 Iași, România
+40 232 456 108
clinicamagdacalatoru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Calancea
Constantin Calancea2 ani în urmă
Dragilor, vă recomand tuturor cu mare drag și încredere (cu căldură nu prea, ca e prea scumpă în perioada asta... 😂) serviciile medicale oferite de CLINICA MAGDA CALATORU.
Personal, am apelat la serviciile doamnei doctor pentru prima dată în 2006 (a fost, este și sper din tot sufletul că va fi pentru totdeauna singurul medic stomatolog din viața mea), am recomandat-o tuturor celor interesați, iar acum cu ajutorul GOOGLE v-o recomand și dumneavoastră. Chiar ieri a trebuit s-o văd din nou pentru că nu prea i-am respectat sfatul și mi-am neglijat dinții. Am fost un pic surprins pentru că, nu prea mai semăna cu doamna doctor de dinainte de pandemie, am descoperit "" un monstruleț, de mărime medie "", pentru că așa arăta doamna doctor în echipamentul de protecție,se vedeau doar ochii și ghetele😥.
De ce v-o recomand? Imediat vă zic... :
1. Experiență, profesionalism și pasiunea cu care lucrează doamna....
2. O clinică modernă și completă.
3. Condițiile de igienă.
4. Un suflet de om minunat, cald, calm și foarte răbdător (uneori prea răbdător 😂), la 1,85 ai mei și 90 de kg, vă pot spune că tremur de frică la fel ca un copiluț de 10 ani 😂😂😂.
5. Nu vă așteptați la minuni pentru că doamna, ca oricare medic, lucrează "cu materialul clientului" 😂 și probabil va trece mult timp până o sa avem în calendar Sf. Magda Calatoru 😂, dar când vine vorba de dinți, doamna chiar face minuni😍😍😍 Și la prețuri decente.
Țin să-i mulțumesc enorm și pe această cale pentru că dată fiind situația sanitară și se poate spune că doamna lucrează în linia întâi..., imediat ce am sunat-o, a răspuns pozitiv la problema mea.
Le cer scuze celor care o sa mă înjure pentru cât am scris, dar, credeți-mă că e păcat de la Dumnezeu, să avem în Iași asa un medic și sa nu știm /beneficiem/profităm cât mai mulți.
O recomand atât celor fricoși ca mine...
O recomand și celor care își permit să-și păstreze dinții la cele mai înalte standarde și să aibă dinții ca Dorian Popa 😂😂😂
O recomand celor care au probleme grave/serioase.
O recomand și celor cu copii, doamna lucrează minunat cu puiuții de om😍😍😍.
Iolanda-Georgiana Tudurii
Iolanda-Georgiana Tudurii2 ani în urmă
Sunt extrem de multumita de aceasta clinica si am
Recomandat-o cu drag tuturor apropiatilor si cunoscutilor. Atat eu ce colaborez din 2012 cu doamna doctor stomatolog Anca Moraru cat si matusa, cumnata si
Sotul meu mergem cu drag aici. Recomand 100% profesionalism si devotament. Preturile sunt decente, aparatura profesionala si personal
Calificat. Experienta mea ma face sa ma
Intorc de fiecare data in aceasta clinica! Multumesc doamnei doctor ANCA MORARU datorita dumneaei am “dinti “ noi🤭👀.
Sebastian Ciobăniţă
Sebastian Ciobăniţă2 ani în urmă
De mai bine de 15 ani, eu impreuna cu familia mea suntem pacienti la Clinica Magda Calatoru, la doamna doctor Anca Moraru, si suntem foarte multumiti de serviciile oferite. Doamna doctor Moraru este un medic extraordinar, profesionist, rabdator.

Ca student la facultatea de medicina dentara, am facut practica de vara in Clinica Magda Calatoru. Aici am avut posibilitatea sa vad cum se lucreaza la un nivel profesionist, sa vad unele cazuri complexe rezolvate si, cu ajutorul doamnei dr Calatoru si al doamnei dr Moraru, am reusit sa imi perfectionez multe cunostinte dobandite in facultate. Apreciez modul de lucru al doamnelor doctor, relatia pe care o stabilesc cu pacientii si faptul ca sunt persoane foarte amabile, responsabile si dedicate meseriei.
Doamnele asistente sunt foarte dragute, atente cu pacientii si mereu pregatite.

Recomand cu incredere acest cabinet si multumesc pentru tot intregului colectiv condus de doamna dr Calatoru!
Steonica
Steonica2 ani în urmă
Recomand cu mare caldura. Experienta, profesionalismul si sufletul de aur al d-nei Calatoru isi spun cuvantul.
Ca urmare, de cel putin 20 de ani, atat eu cat si restul familiei (de la mic la mare) mergem doar la dumneaei.
Angelica Lupu
Angelica Lupu2 ani în urmă
Experienta personala privind Clinica Magda Calatoru ma ajuta sa evaluez serviciile de care am beneficiat la cel mai inalt nivel de profesionalism si calitate, cu personal foarte bine pregatit, avand empatie si intelegere in raport cu pacientul, de orice varsta ar fi acesta. Am beneficiat de serviciile clinicii atat eu, cat si fiul meu. Grija fata de pacient si metodele inovative sunt prioritatea clinicii, astfel incat o recomand cu caldura si cu certitudinea ca serviciile oferite de clinica sunt de top.
Vlad Isac
Vlad Isac2 ani în urmă
Recomand datorita rezultatelor foarte bune, pe care le am , fiindca am fost tratat in aceasta clinica. Sunt pacient de zeci de ani,de cand eram copil si mi am rezolvat toate problemele aici si am toti dintii in regula. Locuiesc in Italia si periodic ,la cativa ani, revin la un control,curatare si cate ceva mic. Asa mi am pastrat dintii in regula,doar plombe.Multumesc pentru rabdarea,atentia si profesionalismul intregii echipe.
Ruxandra Simi
Ruxandra Simi2 ani în urmă
Calitate, seriozitate si amabilitate.
Una din cele mai bune clinici dentare din Iasi.
O adevarata echipa de profesionisti incepand cu medicii si terminand cu doamnele/domnisoarele asistente care sunt foarte dedicate si inclinate inspre nevoia pacientilor.
Recomand cu toata caldura si increderea!
Daniela Hendry
Daniela Hendry2 ani în urmă
Mi -am tratat dantura la doamna Dr . Magda Calatoru la clinica 2 ani in urma si sant foarte Multumita. Am avut multe probleme si nu mai speram ca o sa se rezolve. Multumesc din inima si Doamnei Doctor Eliza Dragan care lucreaza la Doamna Doctor Magda si Pune implanturile. Este extraordinara. Amandoua sant foarte profesioniste si le recomand tuturor Dar nu pot sa nu mentionez asistentele medicale care sant foarte politicoase si gata sa ajute pacientii. Va doresc tuturor numai bine.
Locații recomandate