/Galati/Clinica de chirurgie plastica

ABeauty Clinique Galați - Tratamente Corporale, Faciale Galati. Criolipoliza, Remodelare Corporala, Epilare Definitiva, Acid Hialuronic Galati

Strada Brăilei 78, Galați 800098, România

ABeauty Clinique Galați - Tratamente Corporale, Faciale Galati. Criolipoliza, Remodelare Corporala, Epilare Definitiva, Acid Hialuronic Galati
Clinica de chirurgie plastica
4.9
226 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JV+5R Galați, România
+40 748 884 160
abeauty.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta
Nicoleta2 ani în urmă
Super servicii de calitate!! Personal exceptional si e placut sa vad mereu aceleasi fete dragute care ma intampina!
Scurt Gabriel.
Scurt Gabriel.2 ani în urmă
Am ramas placut surprinsa de la prima vizita,primirea extrem de placuta iar tratamentul este relaxant.Sunt la a 5a sedinta pentru tratarea diastazei abdominale iar rezultatele incep sa apara increzatoare.Chiar nu credeam ca dupa 2 nasteri se poate rezolva problema diastazei fara operatie.Abia astept si urmatoarele proceduri!Cu drag,Carmen S
Ioana-Florina Coita
Ioana-Florina Coita2 ani în urmă
O echipa de profesioniști gata sa te ajute oricând, terapiile sunt excelente si eficiente iar serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Va multumesc frumos pentru amabilitate și căldură!
Chiric diana
Chiric diana2 ani în urmă
O echipă de profesioniști! Amabilitate, profesionism, atenție, implicare, devotament, OAMENI - acestea sunt cuvintele cheie care definesc acest loc. Recomand!
Madalina Lefterache
Madalina Lefterache2 ani în urmă
Tratamentele efectuate în clinică au fost sigure si eficiente.Totul este impecabil,personalul este amabil si bine pregatit.Recomand cu încredere procedurile acestei clinici.Cu siguranță voi reveni in această clinică.
Laura Copil
Laura Copil2 ani în urmă
Un loc curat, elegant, sigur in vremurile pandemice, iar serviciile sunt de calitate. Recomand cu toata increderea! Am sa revin!
Lucia Porumb
Lucia Porumb2 ani în urmă
O clinica de incredere, doamna doctor si asistentele au dat dovada de multa grija si profesionalism. Rezultate foarte bune iar in cazul nemultumirilor legate de rezultat care pot fi subiective si a micilor modificari personalul e foarte intelegator, oferind solutii adecvate.
Loredana Maria
Loredana Maria2 ani în urmă
Îmi măresc volumul buzelor de ani de zile la clinica. Mereu am fost foarte mulțumită și cu siguranța revin!
Locații recomandate