/Galati/Clinica de chirurgie plastica

Stomatologie Galati - Clinica Stomatologica Chiromax

Strada Domnească 82, Galați 800172, România

Stomatologie Galati - Clinica Stomatologica Chiromax
Clinica de chirurgie plastica
4.4
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3V4+C7 Galați, România
+40 236 491 112
chiromax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Cernat
Mirela Cernat2 ani în urmă
Am avut o experiență minunată la cabinet!! Personalul m-a facut sa ma simt foarte confortabil!!! Recomand 100%
Matei Dobre
Matei Dobre2 ani în urmă
Un adevarat profesionist, se simte pasiunea in munca depusa. Recomand.
Ana-Maria Bordeiu
Ana-Maria Bordeiu2 ani în urmă
Va recomand sa nu calcati pragul acestei clinici dacă nu va doriti sa ramaneti cu sechele pe viata . In luna martie 2018 am venit împreună cu fratele meu pentru 2 extractii de molarii de minte , o procedura relativ simpla pentru un chirurg BMF ( sper ca îmi dati dreptate dl Julea ) durerea cat și edemul sunt normale postoperator după mana oricarui doctor , ceea ce nu este normal este lezarea nervului lingual și alveolar inferior ce duce la durere , discomfort , parestezii sau amorteli care sunt permanente și pe viata . Va intreb acum dl Dr dacă vi se pare normal sa va bateti joc de pacienti , să ne creati mai multe probleme decât aveam înainte sa ajungem pe scaunul dvs si dacă v-ati pus vreodata in locul pacientilor pe care i-ati condamnat la acest discomfort pe viata ?? ( care nu sunt putini , eu și fratele meu având aceeasi problema, si încă 2 cunostinte care au făcut greseala sa vina aici) sper ca sunteți constient ca se numeste Malpraxis.Pentru necunoscatori aceste complicatii au o rata extrem de scazuta între 0-0,5% iar cu o procedura minim invaziva ar trebui sa fie de 0%. Procedura in timpul operatiei a fost foarte brutala , haotica și traumatizanta in același timp . Un an mai tarziu in 2019 am venit inapoi cu fratele meu la clinica sa prezentam acesta problema , din pacate domnul doctor cu pricina nu era , iar restul personalului dadea din colt in colt " ca stiti se mai întâmplă , poate o sa treacă cu timpul, iar la final pe un ton sanatos ca ATI SEMNAT ACORDUL INAINTE DE OPERATIE CA SE POATE INTAMPLA ORICE " Asa ca oameni buni intr o clinica in care se poate întâmpla orice nu va sfatuiesc sa mergeti , mai bine faceți un drum in plus , stiti cum se zice la noi " cel mai bun medic e trenul de Bucuresti" .
Cristina Sorescu
Cristina Sorescu2 ani în urmă
Foarte multumita! Mi-a pus dn dr Julea 6 implanturi și m-am simțit foarte bine după. Asa emoții am avut. Mulțumesc din suflet! Curățenie și transparenta de nota 10!
Stef Emanuel
Stef Emanuel2 ani în urmă
Soția mea a fost foarte multumita de Dr Costeanu. I s-a explicat tot ceea ce i se face și a fost foarte rabdatoare! Clinica este curata și frumoasa!
Ciornei Alexandru
Ciornei Alexandru3 ani în urmă
Experiența unui anumit doctor stomatolog (care era egală cu zero) mi-a cauzat într-un final probleme iremediabile la unul dintre premolari, astfel că singura opțiune rămasă este să omor nervul; efectiv a fost bătaie de joc (posibil că m-au văzut mai tânăr şi de obicei se practică tratamentele discriminatorii în astfel de cazuri):
Prima oară când am fost mi s-a cerut o sumă imensă pentru doar o carie, de peste 400 de lei (în condițiile în care în alte părți se cere câte 250, chiar 200 de lei, oricât de complicată ar fi procedura daca e vorba doar de plombarea unui dinte cariat), şi practic am plătit ca, ulterior, să mi se infecteze rădăcina nervului din cauza unei plombe definitive aplicate exact peste suprafața nervului pe care îl irita ori de câte ori mâncam.
Cât despre a doua şi ultima intervenție... îmi doresc ca nici măcar să nu fi fost în acea zi, întrucat procedura a fost cât se poate de brutală, lăsandu-mi impresia că mai degrabă se fac experimente pe oameni, astfel plecând cu o durere de 3 ori mai mare decât cea cu care venisem inițial; au mers pe varianta presupunerilor, nu m-au sfătuit să mai fac încă o radiografie ca să vadă exact care este problema... Nu, absolut în niciun caz nu recomand acest cabinet cand vine vorba de carii dentare, mai ales dacă aveți sub 30 de ani, pentru ca o să plătiți pentru dureri şi mai mari.
Delia Axinte
Delia Axinte2 ani în urmă
Ambientul este foarte relaxant și curățenia din clădire și cabinete exemplară. Parcarea privata te ajuta sa fii punctual.
Victor Nedelcu
Victor Nedelcu2 ani în urmă
Recomand cu încredere serviciile și profesionalismul medicilor stomatologi! Foarte mulțumit de lucrare făcută!
Locații recomandate