/Galati/Clinica de chirurgie plastica

My Dent - Stomatologie, Implantologie Galati. Implant dentar Galati . Implant Dentar, Fatete Dentare, Ortodontie Galati. Estetica Dentara, Albire Dentara Galati, Urgenta Stomatologie

Strada Universităţii nr 3, Galați 800050, România

My Dent - Stomatologie, Implantologie Galati. Implant dentar Galati . Implant Dentar, Fatete Dentare, Ortodontie Galati. Estetica Dentara, Albire Dentara Galati, Urgenta Stomatologie
Clinica de chirurgie plastica
4.9
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3Q4+HQ Galați, România
+40 751 655 013
mydentgalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Lupu
Nicoleta Lupu2 ani în urmă
Cea mai buna echipa de stomatologi din oras! De departe! In cazul meu, dl doctor Alexandru Soltan de la clinica My Dent, a reparat ce au stricat altii si m-a adus la lumina (eu avand si o malocluzie plus paradontita), cu niste rezultate exceptionale (lucrari destul de complicate, pe implanturi puse in alta parte acum niste ani etc). Precizie inginereasca, devotament, profesionalism, decizii luate pe moment, empatie si multa rabdare! Igiena ireprosabila si o atmosfera placuta. Raportul calitate pret: corect. Medici pe care si i-ar dori orice pacient! Va multumesc mult, tineti-o tot asa!
Pavel Olaru
Pavel Olaru2 ani în urmă
O clinică de nota 10. Eu personal,ca inginer,am apreciat și am fost câștigat din primul moment de profesionalismul , cunoștintele și siguranța Domnului doctor Budeci în rezolvarea problemei mele :implant total pe arcada superioară, deși erau câteva probleme. A ieșit totul perfect !
Stimă
Valeria stefan
Valeria stefan2 ani în urmă
O experienta absolut minunata, ținând cont de faptul ca discutam despre lucrări și tratamente stomatologice! O atmosfera foarte calda și relaxanta iar personalul medical extrem de bine pregătit! Recomand cu toată responsabilitatea aceasta clinica!!! Felicitări medicilor și întregului personal!!!
Mickael adriano
Mickael adriano2 ani în urmă
Nemultumit de servicii, lipsa de professionalism si respect pentru timpul si banii pacientului!
Iolanda Susan
Iolanda Susan2 ani în urmă
După mai bine de un an în care am avut o problema cu adevărat gravă, s a rezolvat cu mult profesionalism. Un an în care m am așezat pe aproape toate scaunele din clinică și unde am primit toată atenția de la medici pana la asistente. Ma bucur ca i am ales pe ei, colectiv tânăr, muncitor, extraordinar. Recomand cu toată inima.
Iar dnul Budeci, sa știți ca dacă se puteau da 7 steluțe, eu dădeam 8. Felicitări!
Dana Roua
Dana Roua2 ani în urmă
Mulțumesc cabinet MyDent... domnului Mariș și domnului Șuveică.. recomand cu drag pentru profesionalism.. pentru răbdare și implicare la maxim.. deși la limita timpului deoarece trebuia să plec din țară domnul Șuveica a reușit să facă in așa fel încât să plec cu problemele rezolvate.. oricând voi reveni cu incredere
Ciprian V.
Ciprian V.2 ani în urmă
Un loc in care ramai fara dinti din oficiu.
Am fost cu sotia pentru ca acuza niste dureri la al doilea molar si solutia a fost sa-i extraga molarul al treilea (maseaua de minte).
Dupa ce durerile au reaparut am fost la un alt cabinet si ni s-a transmis ca dantura nu are nici o problema, de fapt gingiile sufereau de sensibilitate si generau durerea respectiva. Si a avut dreptate, dupa ce a schimbat pasta de dinti si a urmat sfaturile medicului respectiv durerile au disparut imediat.
Insa la acest cabinet nu au fost capabili sa ofere un diagnostic corect si au mai lasat-o pe sotie si fara o masea, pe banii nostri (250 lei), desigur.
Nu recomand acest cabinet!

Edit dupa raspunsul cabinetului: Nguyen se numeste sotia mea, atata timp cat s-a facut o extractie fara a se investiga amanuntit cauzele durerii, nici macar identificarea amanuntita a unui posibil dinte problema nu s-a facut (prin aplicare de presiune, asa cum in alte situatii procedeaza medicii dentisti), aici totul s-a rezumat la o identificare vizuala. A vazut tipul respectiv (cica medic dentist) o carie superficiala de suprafata pe partea masticabila a molarului trei si a deis ca aia este sursa problemei si trebuie extras.
Dupa extractie vazand ca maseaua respectiva era foarte sanatoasa, i-am zis: Pai bine dar nu se putea curata la suprafata, eventual se putea patrunde putin mai mult si apoi facuta plomba. Raspunsul lui: Nu se merita la maseaua de minte.
Pai in cazul asta haideti sa ne scoatem toti maselele de minte pentru ca le avem degeaba. Voi cei de acolo, din acel cabinet, vi le-ati scos? Daca nu, mergeti la colegul dvs. de la et. 1 ca va ajuta cu placere.
Alex Stefan
Alex Stefan2 ani în urmă
Top! Cel mai bun cabinet din Galati. Personalul foarte de treaba iar munca este de calitate. Urmeaza sa-mi trimit si parintii la ei.
Locații recomandate