/Galati/Clinica de chirurgie plastica

Arestetic

Str. Brailei, Nr.78, Bl. BR4A, Galați 800098, România

Arestetic
Clinica de chirurgie plastica
4.6
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JV+4M Galați, România
+40 770 457 675
arestetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Penelope
Penelope2 ani în urmă
Astazi am decis sa fac o programare la clinica noastra din Galati Arestetic.Eram curioasa si in acelasi timp un pic sceptica (cu totii am avut uneori experiente nu prea placute in anumite clinici sau cabinete) si spre surprinderea mea totul a fost mai mult decat PERFECT!
Clinica:Foarte moderna
Igiena:10+
Personal :Impecabil ,amabil si cu un respect deosebit fata de pacienti.
Cat despre domnul Dr.Ardeleanu
pe langa profesionalismul si felul cum isi desfasoara meseria,am apreciat foarte mult onestitatea dansului.In recomandarile lui primeaza bine,multumirea pacientului cat si explicarea procedurii sau problemei cu care te prezinti si nu interesul financiar, lucru destul de rar intalnit.
Ma bucur ca v-am ales pe voi si as repeta aceasta alegere ori de care ori ar fi cazul. RECOMAND !!!
Multumesc intregii echipe!
Daniela Rotundu
Daniela Rotundu2 ani în urmă
Recomand,clinica Arestetic ! Profesionalism , eleganță , discreție ! Mulțumesc ,domnului dr. Ardeleanu! Mulțumesc, echipei!
Alexadru Patriche
Alexadru Patriche2 ani în urmă
O echipa de Îngeri și nu exagerez deloc! Incepand cu personalul de la recepție care în orice moment întrebi orice detaliu pe lângă faptul ca iti răspund politicos tot timpul sunt cu zâmbetul pe buze! Medicii sunt o adevărată comoara pentru medicina romaneasca , iti explica în cel mai mic detaliu în ce consta intervenția.. super profesioniști...! Cadrul în care ești internat dupa intervenție este de vis cu toate condițiile, curatenie impecabila , mâncarea bună si cafeluta dimineata la pat...Va multumesc din suflet pentru tratatie! Felicitari Echipei Arestetic...Profesioniști 100% !
Mirela radu
Mirela radu4 ani în urmă
Recomand!!! Apelați cu încredere la serviciile oferite de domnul Doctor Ardeleanu in cadrul clinicii Arestetic ! O echipă foarte drăguță si rezultate de nota 10 de fiecare dată.
Violeta Fulger
Violeta Fulger2 ani în urmă
Am fost extrem de dezamăgită de această clinică. Am apelat pentru mama mea la o procedură de eliminare nevi virali cu ajutorul laserului. Prețul a fost mai mare decât cel plătit la o clinică cunoscută din București, dar am putut observa diferențe nefericite. Procedura a fost efectuată fără anestezie locală (cremă), chiar și când a fost vorba de nevi mari, ca urmare a fost inuman de dureroasă. Deși am cerut în mod expres aplicarea de cremă, doctorul a ignorat această cerință, continuând procedura "pe viu", cu țipetele de durere aferente. Observând că numărul nevilor arși la prima procedură era mult mai mic decât numărul plătit, clinica a fost de acord cu o a doua ședință care însă s-a desfășurat tot fără anestezie. Mă întreb ce poate fi în mintea acestor oameni atunci când refuză să aplice o banală cremă anestezică care poate scuti pacientul de dureri insuportabile. E greu de înțeles. Nu recomand nimănui această clinica.
Le ly
Le ly2 ani în urmă
Am făcut 2 operații până acum la această clinica, la nas si la sani plus alte proceduri si sunt foarte mulțumită. Multumesc d-lui doctor Valeriu Ardeleanu! Super echipa!
Florica metehau
Florica metehau2 ani în urmă
Cea mai buna echipa!!!
Sunt bucuroasa ca am apelat la serviciile d-l professor Dr Ardeleanu. O echipa de Nota 10.Va multumesc din suflet :))
Danut chirilov
Danut chirilov2 ani în urmă
Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Personal amabil, echipa de doctori extraordinari. RECOMAND
Locații recomandate