/Constanta/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Aesthetica

Bulevardul Mamaia 90, Constanța 900663, România

Clinica Aesthetica
Clinica de chirurgie plastica
4.7
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MQ2+MF Constanța, România
+40 723 665 414
drcorinacazacu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Baescu
Monica Baescu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag clinica Aesthetica atat pt tratamente dentare cat si estetice, dar si pentru profesionalismul personalului . Atmosfera este relaxanta iar personalul medical este minunat si rabdator .
Radu Comanita
Radu Comanita3 ani în urmă
Personal deosebit, care dă dovadă nu numai de profesionalitate, ci și de omenie. De ani buni suntem clienți ai acestei clinici dentare și întotdeauna am plecat cu un zâmbet -mai curat. Domnul doctor Jula Radu este un medic exemplar.
Cucoveanu oana
Cucoveanu oana5 ani în urmă
Sunt foarte multumita de toate interventiile pe care le-am solicitat si cele stomatologice cat si cele estetice. Domnul doctor Jula este cel mai delicat om posibil... eu care eram traumatizata doar la gandul ca merg la dentist , pur si simplu nu simti nimic, e foarte grijuliu, finut, are o mana extraordinara plus ca este
foarte sociabil si pot spune ca am ajuns sa merg la dentist de placere. De doamna doctor Cazacu m-am indragostit pentru ca pe langa ca este f frumoasa este deosebit de calda si dulce. Iti explica pas cu pas, iti spune ce se poate intampla de la bun inceput ce nu ai voie sa faci etc. E a doua interventie cu acid hialuronic si sunt foarte multumita de rezulatat. Eu m.am invinetit foarte putin prima oara, la a doua interventie parca nici nu ma intepase. Dar trebuie sa intelegem ca, corpul uman poate reactiona diferit de la persoana la persoana si nu m-a speriat gandul ca pot pleca putin mai vantata pentru ca este foarte normal. Insa eu am si ascultat sfaturile care mi le-a dat doamna doctor si cele dinainte sa ajung dar si cele de dupa, sa masez zona, sa nu fac solar, sport sa tin rece etc (pentru ca fiecare pacient primeste un mesaj atat pe telefon inainte de interventie cat si scris la plecarea din cabinet).
De cabinet... nu mai vorbesc, totul straluceste si e o atmosfera relaxanta pt ca si angajatii sunt alesi pe masura. Asa ca eu ii recomand din inima, nu pentru ca ii cunosc ci pt ca sunt profi si in primul rand pentru ca sunt preocupati de fiecare client in parte si pun suflet in tot ceea ce fac.
Nota 100 va dau.♡
Simona ariton
Simona ariton5 ani în urmă
Motivul ptr care am dat 2 stelute este datorita amabilitatii doamnei Dr Corina. Am apelat la aceasta clinica ptr marirea buzelor si am plecat cu buzele denivelate/deformate si un mare hematom care s -a retras dupa 2 sapt.
Desi dna Dr Corina este cotata ca una din cele mai bune dr in domeniul acesta, rezultatul meu a fost dezastruos.
Imi pare rau dar nu recomand.

F dezamagitor raspunsul dv, daca nu exist in baza de data inseamna ca nici nu aveti asa ceva. 21 aug 2017 este data la care am apelat :). Asta spune multe despre profesionalismul si despre cat de mult va asumati greselile.
Bianca Vlad
Bianca Vlad5 ani în urmă
(Tradus de Google) Există o vorbă: în anii 20 ai pielea dată de Dumnezeu, dar în anii 50 ai pielea pe care o merită! Pentru a evita aceste consecințe, vă recomand să începeți să vă păsați de pielea / fața dvs. la fiecare pas din viață și să alegeți Clinica Aesthetica pentru a vă ajuta în această călătorie. Nu numai doctorul m-a ajutat să-mi protejez pielea, dar am avut grijă să-mi mențin aspectul natural.
În lupta cu vârsta, am încredere totală în mâinile magice ale Dr. C, pentru a-mi menține pielea / fața în formă și pentru a-i corecta imperfecțiunile.
Mama mea este îndrăgostită de tratamentele Teosyal care îi mențin tinerețea pe față chiar și în anii 60 ’
Deci, dacă doriți să schimbați ceva, dar într-un motiv natural, sau să corectați ceva care vă deranjează și, în același timp, să vă protejați pielea, alegeți această Clinique, datorită mâinilor și explicațiilor dr. Corina Cazacu Jula care vă vor mângâia în fiecare moment al tratamentului dumneavoastră.
Voi adăuga, de asemenea, că locația și serviciile sunt excelente.
NB: Vă rugăm să aveți în vedere să urmați recomandările medicului în mod corespunzător, înainte și după tratamente!

(Original)
There is a saying: in your 20’s you have the skin given by God, but in your 50’s you get the skin you deserve! In order to avoid this consequences, I recommend to start caring about your skin/face each step of your life and chose Clinica Aesthetica to help you in this journey. Not only The Dr helped me in protecting my skin, also took care to maintain my natural look.
In the fight with age I totally trust Dr C magic hands to keep my skin/face in shape and to correct its imperfections.
My mum is in love with Teosyal treatments that keep her youth on the face even in her 60’s’😘
So, if you want to change something but in a natural why, or to correct something that bothered you and in the same time to protect your skin, chose this Clinique, because of the hands and explanations of Dr Corina Cazacu Jula that will comfort you on every moment of your treatment.
I will also add that the location and services are excellent.
NB: Please bear in mind to follow the doctor’s recommendations accordingly, before and after the treatments!
Mihaela Postolache
Mihaela Postolache7 ani în urmă
Amazing 👍.....servicii ireprosabile......staff foarte atent la detalii ............o clinica foarte moderna! Profesionalism pe toate planurile
Bogdan banu
Bogdan banu10 ani în urmă
Sunt foarte multumit, o clinica impecabila, personal extrem de amabil si cel mai important pt mine NU m-a durut absolut nimic! Recomand Clinica Aesthetica!
Floriana Neagu
Floriana Neagu2 ani în urmă
Apelez la serviciile clinicii de foarte mult timp ,sunt foarte mulțumită de tot ceea ce face Dna dr Corina Cazacu . Servicii ireproșabile !!!Personal foarte atent la micile detalii ,profesionalism o clinica foarte modernă .recomand din tot sufletul clinica!😍
Locații recomandate