/Constanta/Clinica de chirurgie plastica

AUM Estetic Clinique

Bulevardul Tomis nr. 227, Constanța 900635, România

AUM Estetic Clinique
Clinica de chirurgie plastica
4.5
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JVM+WW Constanța, România
+40 724 231 944
aumestetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
LAURA GHERGHINITA
LAURA GHERGHINITA2 ani în urmă
Recomand ! 3 proceduri magice făcute de domnul doctor și echipa sa, blefaroplastie superioara,acid hialuronic pe șanțurile nazo-labiale și toxina botulinica pe frunte și în coltul ochilor.Ma simt și arat cu 10 Ani mai tânără 🙂 ce ma mulțumește cel mai mult sunt rezultatele super naturale!Mulțumesc mult!
Gabriel Vilsan
Gabriel Vilsan2 ani în urmă
Le multumesc din tot sufletul Domnului dr.Radu Frunza si intregii echipe a clinicii Aum,pentru rabdare in explicatiile necesare inainte si dupa cele 2 operatii de Sindrom de Tunel Carpian si Trigger Finger cat si pentru profesionalismul actului in sine.Acum am doua maini noi multumita lor.Sunteti minunati.
Olga Vilsan.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Multumesc din suflet domnului doctor pentru interventia facuta! Recuperare imediata si fara dureri! Cel mai bun doctor!
Stela Ela
Stela Ela2 ani în urmă
Mii de mulțumiri Dr. Radu Frunză !!!
Am ajuns la acesta clinică AUM Estetic Clinique din Județul Constanța mutilata fizic și psihic în urma unei intervenții relativ banale efectuată în altă clinică.
Acest medic în momentul de față mi-a ameliorat starea în care eram și m-a tratat ca și pacientul dânsului îndreptat spre soluții și cu foarte multă dedicare în ceea ce face.
Mulțumesc și mii mii de aprecieri !!!
Țineți-o tot așa !!!
Cycy Talos
Cycy Talos2 ani în urmă
Mii de mulțumiri întregii echipe AUM Estetic! Dr. Radu Frunză, medicul care te face sa te simți speciala(chiar dacă nu ești) 🥰 dedicat acestei meserii de înfrumusețare! Vă mulțumesc pentru răbdarea și devotamentul dumnevoastră! 🙏
Recomand cu drag! 👍
Stanel purcareata
Stanel purcareata2 ani în urmă
Total nemultumita de prestatia d-lui dr Frunza.Lipsa informare, deviza fiind punem putin pe ici pe colo dar pretul era la procedura normala,buzele "naturale" cu 1 ml erau gen arlechin iar cand am solicitat hialuronidaza nu s-a putut.Nu recomandmerau total nenaturale,gen bot
Camelia Toia
Camelia Toia2 ani în urmă
Aceasta clinică te face să te simți ca acasă, înconjurată de oameni frumoși la suflet, de la intrare până în sala de operație. Mulțumesc domnului doctor Radu Frunză pentru profesionalism, căldura și răbdarea pe care a avut-o cu mine ! Și nu în ultimul rând, pentru întregul colectiv : multumesc pentru tot !
I M
I M2 ani în urmă
Ce poate fi mai frumos când în acel loc găsești cei mai buni doctori în estetică din județul Constanța! Mulțumesc pentru minunata intervenție! Ne vom revedea curând!!!
Locații recomandate